- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #2.421
DenerimSuskun Ceylan gel bu sefer bir değişiklik yap. Görev gibi görme ilk aylarınız gibi düşün bırak akışına. Sen zaten biliyorsun bu haftanın önemini eşinin haberi olmasın. Kurallı planlı ilerleme
Eşinizin testini atabilirmisniz buraya sayiniz hızınız varikosel 1.derece çok vahim değildir diye düşünüyorum bizim 3.dereceydi olduk biz tabiki doktor ameliyat olması gerek diyorsa olun çünkü baya fark ediyor tüp bebek başarısız olması sadece varikosel e bağlı olduğunu da sanmıyorum iyi bı kaç ürologa gorunun bı canımKizlar merhaba eşimde marfoloji 0 vede tip 1 varokosel var doktor basarisız tup bebek denemesı nedeni ile varikosel ameliyatı dedi aynı durumda olup ameliyat olan varmı olmalımi ameliyat
Yani simdiye kadar ameliyat demediler tüp bebek basarısiz olunca ameliyat dedilerEşinizin testini atabilirmisniz buraya sayiniz hızınız varikosel 1.derece çok vahim değildir diye düşünüyorum bizim 3.dereceydi olduk biz tabiki doktor ameliyat olması gerek diyorsa olun çünkü baya fark ediyor tüp bebek başarısız olması sadece varikosel e bağlı olduğunu da sanmıyorum iyi bı kaç ürologa gorunun bı canım
Aaaaa gerçekten miHatirliyormusun bilmem senle ayni zamanda aşılama yaptıran bı bayan vardısosyalbilimci bu ay kendiliğinden hamile kalmış sen neden bırakıyorsun folik asit i belki sende hamilesindir nerden biliosun ben olsam bu şekilde davranmazdim
Çok sagol canım bugün akşam biraz konuşmayı deneyeyim bakalım dinleyecek mi bilmiyorum ne olursa burada paylasirimA Ataabetull
Canım daha gelmeyeceksin sandım. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız ama ara verdikçe geri saracaksınız bilginiz olsun. Eşin toz vitamin değil de en azından hap gibi olanlardan kullansın. Ara verip 2 ay kullanmanın sonucunuza etki edeceğini düşünmüyorum. Biz 3 ay düzenli kullandığımız halde sonuç alamadık. Devam ediyoruz bakalım. Herkes bizim gibi olacak değil ama spermin döngüsü çok uzun fikir olarak söylüyorum sadece canım. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.
Şimdi kaç haftalık oldu canımİyiler canim benim. Dün tarama testlerimiz yapildi. Cok sukur iyi cikti tum degerleri. Cinsiyet ogrenicez yakinda onun heyecani basladi
Amin canım benim hayırlısıyla inşallahCanim benim her zaman ediyorum dua hepinize. Cok zor bi surec hepimiz biliyoruz bu duygulari. Hele ben 2.5 sene neler cektim ben bilirim. Bir kez bile hamilelik olusmayinca artik korkmaya baslamitim acaba hic mi olmicak cocugumuz diye. Ama bunlari dusunurken hicbir zaman tevekkulden vazgecmedim. A Ataabetull sende vazgecme. Esine anlayisli ol tabiki ama en azindan umudunu yitirme. Bosverme. Rabbimin dua kapilari ne zaman acik olur bilinmez. Belki hicbirinizi tanimiyorum ama ayni seyleri yasadigimiz ve paylastigimiz icin Hepinizi cok seviyorum Rabbim bian once hayirlisiyla bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin insallah.Suskun Ceylan Saklicennet A Ataabetull ve nickini unuttugum diger arkadaslarim
Aralıkda yapmıştı işte tutmadı bu ay kendiliğinden oldu oda bugün öğrendi :)Aaaaa gerçekten misosyalbilimci hamile mi aşılamayla mi kalmış yoksa aşılama tutmayinca normal yoldan mi kalmikalmış
Canım benim ya ay çok mutlu oldummm çok şükür birimiz daha hamile ALLAH C.c hayırlısıyla inşallah kucağınıza da almayı nasip etsin (AMİN)Aralıkda yapmıştı işte tutmadı bu ay kendiliğinden oldu oda bugün öğrendi :)
Amim canım eşim rahatsız grip oldu tamda yumurtlama zamanindayim yarına iyi olur inşallahCanım benim ya ay çok mutlu oldummm çok şükür birimiz daha hamile ALLAH C.c hayırlısıyla inşallah kucağınıza da almayı nasip etsin (AMİN)
Canım sizinde kontrol Şubat'ta gidin mutlaka bide progeny proxeed gibi bilindik ilaçlar araştır biraz pahalı ama napalim bı yerden kısıp alcaz mecburÇok sagol canım bugün akşam biraz konuşmayı deneyeyim bakalım dinleyecek mi bilmiyorum ne olursa burada paylasirim
Suanki alınAn 150 tl ydi sanırım canım bu arada konusamadik yarın akşam konuşuruz dedi durum böyle canım yine kaldiCanım sizinde kontrol Şubat'ta gidin mutlaka bide progeny proxeed gibi bilindik ilaçlar araştır biraz pahalı ama napalim bı yerden kısıp alcaz mecbur
Ayy canım ya benden kocama benzemesini çok istiyorum benimkininde gözler ela çekik koca ağız büyük ihtimalle sarı olur canım çocuğum olmadan bile onu çok ama çok seviyorum Allah'ımmmmm lütfen duy sesimiziProxeed plus kullandık 3 ay %1 bile düzelme olmaz mı bir adamda ama tık Yok. Spermleride kendi gibi nazlı kocişimin. İnşallah nazlı da bir bebişimiz olur.
Yahu yazarkende mi insanın gözleri dolar sürekli ağlamaklı oluyorum. Kocama benzeyen bir çocuğum olsun çok istiyorum şöyle ela gözlü baktımı içini eriten cinsten kalem kaşlı. İnçe fikirli ahlaklı ayyy bütün dertlerim biter sanki.
Ayy niye işe yaramadı ya progeny daha mı iyi acabaaaa of kafamı karistirmaaaaProxeed plus kullandık 3 ay %1 bile düzelme olmaz mı bir adamda ama tık Yok. Spermleride kendi gibi nazlı kocişimin. İnşallah nazlı da bir bebişimiz olur.
Yahu yazarkende mi insanın gözleri dolar sürekli ağlamaklı oluyorum. Kocama benzeyen bir çocuğum olsun çok istiyorum şöyle ela gözlü baktımı içini eriten cinsten kalem kaşlı. İnçe fikirli ahlaklı ayyy bütün dertlerim biter sanki.
Ayy bebeklerimiz sağlıkla gelsinde önemli değil ama kime benzeyeceğinide çok merak ediyorum.Ayy niye işe yaramadı ya progeny daha mı iyi acabaaaa of kafamı karistirmaaaa
Vallaha akıntı başladı kasigimda ağrıyor test yarın baslicam pozitif görmem yakındır benim yumurtalar baya hızlı bende anlamadım erkenmi çatlıyor 26.gunde adet olmuşum ondanmi acep adet araligim kisaAyy bebeklerimiz sağlıkla gelsinde önemli değil ama kime benzeyeceğinide çok merak ediyorum.bizimkinin gözleri büyük ihtimal ela olur benim de eşiminde gözleri ela ay çok heyecanlı.
Kuzum bizde işe yaramadı ama kesin vitamindedir diyemiyorum tabi. Birde proxeed eksik bir vitamin içinde e ve arjinin yok o yüzden ben önermiyorum açıkcası :)
Kız sen ne çabuk yumurtluyorsun.Bu arada sen bugünü değerlendirdin mi?
Yok canım valla eşim hastalıktan kırılıyor adam hiç hali yok bakalım yarın başlarız bende erken diye üstüne gitmedim yarın adetin 10.gunu dahaAyy bebeklerimiz sağlıkla gelsinde önemli değil ama kime benzeyeceğinide çok merak ediyorum.bizimkinin gözleri büyük ihtimal ela olur benim de eşiminde gözleri ela ay çok heyecanlı.
Kuzum bizde işe yaramadı ama kesin vitamindedir diyemiyorum tabi. Birde proxeed eksik bir vitamin içinde e ve arjinin yok o yüzden ben önermiyorum açıkcası :)
Kız sen ne çabuk yumurtluyorsun.Bu arada sen bugünü değerlendirdin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?