Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar merhaba eşimde marfoloji 0 vede tip 1 varokosel var doktor basarisız tup bebek denemesı nedeni ile varikosel ameliyatı dedi aynı durumda olup ameliyat olan varmı olmalımi ameliyat

Kizlar merhaba eşimde marfoloji 0 vede tip 1 varokosel var doktor basarisız tup bebek denemesı nedeni ile varikosel ameliyatı dedi aynı durumda olup ameliyat olan varmı olmalımi ameliyat
Eşinizin testini atabilirmisniz buraya sayiniz hızınız varikosel 1.derece çok vahim değildir diye düşünüyorum bizim 3.dereceydi olduk biz tabiki doktor ameliyat olması gerek diyorsa olun çünkü baya fark ediyor tüp bebek başarısız olması sadece varikosel e bağlı olduğunu da sanmıyorum iyi bı kaç ürologa gorunun bı canım

Yani simdiye kadar ameliyat demediler tüp bebek basarısiz olunca ameliyat dediler

Aaaaa gerçekten mi sosyalbilimci hamile mi aşılamayla mi kalmış yoksa aşılama tutmayinca normal yoldan mi kalmikalmış

Çok sagol canım bugün akşam biraz konuşmayı deneyeyim bakalım dinleyecek mi bilmiyorum ne olursa burada paylasirim

Amin canım benim hayırlısıyla inşallah

Çok sagol canım bugün akşam biraz konuşmayı deneyeyim bakalım dinleyecek mi bilmiyorum ne olursa burada paylasirim
Canım sizinde kontrol Şubat'ta gidin mutlaka bide progeny proxeed gibi bilindik ilaçlar araştır biraz pahalı ama napalim bı yerden kısıp alcaz mecbur

Proxeed plus kullandık 3 ay %1 bile düzelme olmaz mı bir adamda ama tık Yok. Spermleride kendi gibi nazlı kocişimin. İnşallah nazlı da bir bebişimiz olur.
Yahu yazarkende mi insanın gözleri dolar sürekli ağlamaklı oluyorum. Kocama benzeyen bir çocuğum olsun çok istiyorum şöyle ela gözlü baktımı içini eriten cinsten kalem kaşlı. İnçe fikirli ahlaklı ayyy bütün dertlerim biter sanki.

Canım sizinde kontrol Şubat'ta gidin mutlaka bide progeny proxeed gibi bilindik ilaçlar araştır biraz pahalı ama napalim bı yerden kısıp alcaz mecbur
Suanki alınAn 150 tl ydi sanırım canım bu arada konusamadik yarın akşam konuşuruz dedi durum böyle canım yine kaldi

Ayy canım ya benden kocama benzemesini çok istiyorum benimkininde gözler ela çekik koca ağız büyük ihtimalle sarı olur canım çocuğum olmadan bile onu çok ama çok seviyorum Allah'ımmmmm lütfen duy sesimizi

Ayy niye işe yaramadı ya progeny daha mı iyi acabaaaa of kafamı karistirmaaaa

Ayy niye işe yaramadı ya progeny daha mı iyi acabaaaa of kafamı karistirmaaaa
Ayy bebeklerimiz sağlıkla gelsinde önemli değil ama kime benzeyeceğinide çok merak ediyorum. bizimkinin gözleri büyük ihtimal ela olur benim de eşiminde gözleri ela ay çok heyecanlı.
Kuzum bizde işe yaramadı ama kesin vitamindedir diyemiyorum tabi. Birde proxeed eksik bir vitamin içinde e ve arjinin yok o yüzden ben önermiyorum açıkcası :)
Kız sen ne çabuk yumurtluyorsun. Bu arada sen bugünü değerlendirdin mi?

Vallaha akıntı başladı kasigimda ağrıyor test yarın baslicam pozitif görmem yakındır benim yumurtalar baya hızlı bende anlamadım erkenmi çatlıyor 26.gunde adet olmuşum ondanmi acep adet araligim kisa

Yok canım valla eşim hastalıktan kırılıyor adam hiç hali yok bakalım yarın başlarız bende erken diye üstüne gitmedim yarın adetin 10.gunu daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…