- 28 Aralık 2017
- 818
- 1.779
- 33
- 34
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #2.441
ah sorma canım bende bu ara fena duygusallardayım çaktırmıyorum :)Proxeed plus kullandık 3 ay %1 bile düzelme olmaz mı bir adamda ama tık Yok. Spermleride kendi gibi nazlı kocişimin. İnşallah nazlı da bir bebişimiz olur.
Yahu yazarkende mi insanın gözleri dolar sürekli ağlamaklı oluyorum. Kocama benzeyen bir çocuğum olsun çok istiyorum şöyle ela gözlü baktımı içini eriten cinsten kalem kaşlı. İnçe fikirli ahlaklı ayyy bütün dertlerim biter sanki.
Tamda böyle diyenler herkes bı bakıyorlar hamile :) valla ben hamile olana kadar beni dinlicek yardım ediceksiniz ben anlamamHerkeslerde bir haller var bu aralar. Ama ben biraz boşveriyor gibiyim. Ameliyat oldum test yapana kadar her ay hamileyim diye gezdim. Sonra test ve hüsran.
İlaca başladım yüne aynı sonra test ve hüsran. Ben daha takip etmicem. Benden bu kadar.
gmz1990 @Suskun Ceylan
Tabiki ben herzaman buradayım. Sadece değerlerimizin düzeldiğini görene kadar birşey yapmicam.. küstüm bebeğime.Tamda böyle diyenler herkes bı bakıyorlar hamile :) valla ben hamile olana kadar beni dinlicek yardım ediceksiniz ben anlamam
Sen bebeğine falan kusemezsinTabiki ben herzaman buradayım. Sadece değerlerimizin düzeldiğini görene kadar birşey yapmicam.. küstüm bebeğime.
Hayır canım olmadım daha vücudumda da hiç bir adet belirtisi Yok. Doktora gitmeye korkuyorum kötü birşey diyecek diyeSen bebeğine falan kusemezsinayrıca adet olmadin demi daha
Keşke bana yakın otursaydin bak seni nasıl sürüyerek götürüyordum hastaneyeHayır canım olmadım daha vücudumda da hiç bir adet belirtisi Yok. Doktora gitmeye korkuyorum kötü birşey diyecek diye
Aslında biliyor musun ben spor ve sağlık delisiyim. Sağlıklı beslenirim çok dikkat ederim kendime her anlamda. Bu konu hakkında doktora çok gittim normalmişim böyle gecikmeler arada bir uzun sürdüğüde olur dediler ne kist ne miyom yok herşey temiz. Bıktım artık aynı Şeyleri duymaktan.Keşke bana yakın otursaydin bak seni nasıl sürüyerek götürüyordum hastaneyehiç kendine bakmıyorsun hicccc
Neyse cenemi tutayımAslında biliyor musun ben spor ve sağlık delisiyim. Sağlıklı beslenirim çok dikkat ederim kendime her anlamda. Bu konu hakkında doktora çok gittim normalmişim böyle gecikmeler arada bir uzun sürdüğüde olur dediler ne kist ne miyom yok herşey temiz. Bıktım artık aynı Şeyleri duymaktan.
Eşimin ameliyatına kadar kendime müsade ettim zaten gebe kalamıyorum bari kafam rahat oldu bu ara. Ama eşim ameliyat olsun bende hemen gidip rahim filmi dahil herşeyi yaptıracağım. Ekstra vitamin folik asit falan alcam merak etme kuzum.
Canım 1 tane daha spermiyogram yaptıcaz 29 na aldık gün, şubatın ilk haftasında da ameliyat oluruz herhalde.Neyse cenemi tutayımzaten eşinin ameliyatına az kaldı tam günü ne zamandı
Detaylı testmi yaptiriyorsunuz canım yaklaşmış gününün iyi araştır canım doktoru falanCanım 1 tane daha spermiyogram yaptıcaz 29 na aldık gün, şubatın ilk haftasında da ameliyat oluruz herhalde.
Kuzum doktoru baya araştırdık iyi bir doktor Amerika’da eğitim almış. Bakalım ne kadara yapacak çok merak ediyorum.Detaylı testmi yaptiriyorsunuz canım yaklaşmış gününün iyi araştır canım doktoru falan
Mikrocerrah mi ne oylemi olucak pazarlık etKuzum doktoru baya araştırdık iyi bir doktor Amerika’da eğitim almış. Bakalım ne kadara yapacak çok merak ediyorum.
Aynı test ama iki test arasında olması gereken süre var onun için gün aldık birde istanbulda bu işler çabuk ilerlemiyor heryer çok kalabalık ve çok sıra bekleniyor.
Evet canım hem mikrocerrahi hemde özel dobler yöntemi varmış Türkiye’ye getirtmiş onunla yapacak :)Mikrocerrah mi ne oylemi olucak pazarlık et
Canım bekledim ama adet olmadim bugün bat
Canım rahim filmi şimdiden cekturCanım 1 tane daha spermiyogram yaptıcaz 29 na aldık gün, şubatın ilk haftasında da ameliyat oluruz herhalde.
Oooo hadi bakalım inşallah seninde güzel haberini alalım canımCanım bekledim ama adet olmadim bugün bat
1 hafta gecikirse öyle test yapacam
İnşallah vardır bebiş canım.Canım bekledim ama adet olmadim bugün bat
1 hafta gecikirse öyle test yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?