Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Oooo hadi bakalım inşallah seninde güzel haberini alalım canım
Aminnnnn hayırlısıyla inşallah canım 1 hafta gecikirsem öyle test yapacam yoksa 2 gün gecikip adet olduğum olmuştu o yüzden hemen umut beslemek istemiyorum üzülüyoruz YÜCE RABBİM HAYIRLISIYLA İNŞALLAH nasip eylesin hiç yumurtlama gününe bile dikkat etmedik yinede umut iste

Olacağı varsa oluyor canım Allah bilir ben sizin bu durumu 700binle aşılama yapan doktora bağlıyorum para için yaptığını düşünüyorum Canını sıkmak istemem ama öyle aşılama 5 milyon altı yapılmazken sizi boşa yordu bak eşin sıkılıverdi haklı olarak ozaman bile bunları söylemeyı çok istedim hatta bazen yazdım sana ama doktor olur demiş falan deyınce bişe diyemedim eşini güzel bi dille kandır kontrola götür canım ilerisi için diyorum sizin sayınız baya azdı

Canım şimdi aynı şey sizin için geçerli eşindenlökosit varsa Eğer aşılamaya kalkışmayın hemen. İdrar kültür testi yaptırın bakın bakalım enfeksiyon var mı?

Canım şimdi aynı şey sizin için geçerli eşindenlökosit varsa Eğer aşılamaya kalkışmayın hemen. İdrar kültür testi yaptırın bakın bakalım enfeksiyon var mı?
Bunların hepsini sorucam canım tek bı sorun varsa bile bu şekil de yaptirmam

Öyle kuzum haklısın ama ışte yumurtlamayi dikkate almadık ya o yüzden yoktur diye düşünüyorum
Ayyy hadi insallah yaa. İnsallah vardir canim benim. Bende 3.gunun gecesinde ogrenmistimmm

Kızlar iyi haberlerle dönmek nasip olmadı Gelişimi ilerlemediği için dün sonlandırıldı gebelik. Her şeyin hayırlısını nasip etsin rabbim. Kimseye yaşatmasın bu durumu

Hadi yaaaaa çok üzüldüm cnm. Allah sabır versin inş.neden gelişmemiş tüm testlerini yaptır cnm.

Kızlar iyi haberlerle dönmek nasip olmadı Gelişimi ilerlemediği için dün sonlandırıldı gebelik. Her şeyin hayırlısını nasip etsin rabbim. Kimseye yaşatmasın bu durumu
Neeee böyle bı durumu mu vardı hiç yazmadın yada ben görmedim varikosel le alakası varmı acaba şok oldum geçmiş olsun canım sonucda hamile kalabiliyorsun üzülme yine olucak inşallah ama iyice araştır nedenini

Ayy kuzum ya çok üzüldüm.
Kaç haftalıktı? Nasip böyleymiş deyip devam edeceğiz yılmak yok tamam mı?
Yine olacak ben inanıyorum.

Nasip olmadı sağlıklı ilerlemedi. 8 haftalığı geçmiş olacaktık kese aynı kalmış bir haftadır gelişmemiş. Ben zaten o zamanda demiştim normal hızda gelişmiyor diye doktora ama olabilir bazen dedi hemen olumsuz düşünme. Insan hissediyor zaten. Ama kürtaj kısmı kabus gibi. Allahım kimseye yaşatmasın. Bir atlatayım şu dönemi testlerini falan yaptıracağım başka bir nedeni mi var diye

Kendi dusmedimi kürtaj nasıl oluyor ki canım ya üzülme yine olcak inşallah

Hayırlısı buymuş demekten başka yapacak birşey Yok canım. Rabbim sağlıklı olmayan benekleri nasip etmiyor. Buda onun bir lütfu. Bence düşmesinin sebebi genetik birmproblem falan değil. Eşin yeni ameliyat olmuştu spermlerin sağlığına kavuşması zaman alıyor. Bazı doktorlar bu süreçte korunmayı bile tavsiye ediyorlar. DNA hasınoluyor düzelmesi zaman alıyor ben böyle birşey olduğunu düşünüyorum. Allah sizlere sağlık versin.

Ayyy hadi insallah yaa. İnsallah vardir canim benim. Bende 3.gunun gecesinde ogrenmistimmm
Ay hayırlısıyla inşallah darısı bizlere suan öyle ihtiyacım var ki bebegimi hissetmeye dün kv ile didistik psikolojik olarak derin duygular içindeyim çok tuhafım kızlar bu arada hafif hafif yine sivilcelersivilceler cikti sancim yok ama sivilcelerim çıktı yine

Amin canım da ne oldu neden böyle oldu ay çok kötü oldum kuzum belki gelisgelişirdi hemen neden sonlandirdiler

Acaba geç döllenme falan oluşup doktor gününü yanlış hesaplamış olabilir mi ya mesela hesapladığı 8 haftadır bebek ise o sırada 6. Haftasindadir 2 hafta falan bekleselerdi hemen sonlandirmasalardi belkide gelisgelisecekti kuzum benim ya çok çok üzüldüm YÜCE RABBİM HAYIRLISIYLA İNŞALLAH sabır ve dayanma gücü verip bir daha kötü haber nasip etmeyip hep iyi haberlerle karşılaştırsın inşallah canimmmmm üzülmek yok bak hepimiz burada sana destek olmak için varız ağlama ne olur sabredince bak hayırlısıyla inşallah cok guzel günlere ulaşacağız yıpratma kendini ne olur güzel haberler alacaz inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…