- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #2.481
Ayyy bal damlıyor ağzından balAy bende hamilelik zannettim çığlık attım bi aaaaaaaaa diye. İnş oda olur :)
Geçen aya göre geç oldu hatırlıyormusun iki çizgi aynı koyulukdaydı 12.gunumde hatta bu yüzden erken adet oldum :) iki güne görürüm çift çızgıyı sanırım
Kuşum gecikme iki gün olsun yumurta çatlıyor sonuçta önemli olan bu inşallah bu kırmızı çift çizgileri gebelik testinde de görürsün.Geçen aya göre geç oldu hatırlıyormusun iki çizgi aynı koyulukdaydı 12.gunumde hatta bu yüzden erken adet oldum :) iki güne görürüm çift çızgıyı sanırım
İnşallah canım hepimize nasip olsunKuşum gecikme iki gün olsun yumurta çatlıyor sonuçta önemli olan bu inşallah bu kırmızı çift çizgileri gebelik testinde de görürsün.
Eşim bugün dedi ki bir tane bebeğimiz olsun ikinci için uğraşmam
Canım yaşım 30 falan olsa bende 1 tane olsun derim ama yaşıma güveniyorum herhalde 1 tanesi bile yokken 2. Yi istiyorum kardeş olsun diyeİnşallah canım hepimize nasip olsunbende aynısını diyorum canım bi tane sağlıklı olsun 2. Nasip bizler rabbimin sınavından böyle gecıyoruz o yüzden insan yoruluyor yeri gelıyor üzülüyoruz ne bileyım kuzenımle aramızda bi ay var benım çocuğu oldu hatta emeklıyor ben hala bekle olur zamanını beklıyor erken daha gibi laflar duyuyorum acele edıyorsun diyorlar bazende takmamaya çalışıyorum ama bazen yeniliyorum
Benim yaş 33 olcak canım fazla zamanım yok yaniCanım yaşım 30 falan olsa bende 1 tane olsun derim ama yaşıma güveniyorum herhalde 1 tanesi bile yokken 2. Yi istiyorum kardeş olsun diye
Ama rabbim herşeyin hayırlısını versin en önemlisi o. Bizde de durum aynı herkes bebeğini büyütüyor biz tedavi görüyoruz. Birde ilk aydan hanile kalıyorlar.
Biliyorum ama İnan bu işler yaşada bakmıyor ben kendimi avutuyorumBenim yaş 33 olcak canım fazla zamanım yok yani
Ayyy inşallahBiliyorum ama İnan bu işler yaşada bakmıyor ben kendimi avutuyoruminşallah ikizlerin olur tek sefer de oldu bitti maaşallah.
Cok uzuldum kuzum ya guzel haberlerini beklerken bu haber cok uzduKızlar iyi haberlerle dönmek nasip olmadıGelişimi ilerlemediği için dün sonlandırıldı gebelik. Her şeyin hayırlısını nasip etsin rabbim. Kimseye yaşatmasın bu durumu
Canım 14.gun pozitif yani 15 ve 16.gunleri degerlendirmen gerekiyorKizlar 12.gunden başladım test yapmaya yalnız 13.gunde birliktelik oldu bugünde dahil zamanlamam doğru mu sizce
Değerlendirdim canım bakalım herşeyin hayırlısı :)Canım 14.gun pozitif yani 15 ve 16.gunleri degerlendirmen gerekiyor
Değerlendirdim canım bakalım herşeyin hayırlısıCanım 14.gun pozitif yani 15 ve 16.gunleri degerlendirmen gerekiyor
Hadi bakalım Benim 13. Güne girdi hareketli günler yaşıyorumDeğerlendirdim canım bakalım herşeyin hayırlısı
Canım eşinle konuştunmu şubatta kontrola gitcekmisiniz adet olduğun için üzülme inanki buda bi nimetAdet oldum
Ümitli değilim çok ama yinede bu ayı değerlendirmek istedim 1 ay önce ameliyat olmuştu esimHadi bakalım Benim 13. Güne girdi hareketli günler yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?