Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Geçen aya göre geç oldu hatırlıyormusun iki çizgi aynı koyulukdaydı 12.gunumde hatta bu yüzden erken adet oldum :) iki güne görürüm çift çızgıyı sanırım
Kuşum gecikme iki gün olsun yumurta çatlıyor sonuçta önemli olan bu inşallah bu kırmızı çift çizgileri gebelik testinde de görürsün.
Eşim bugün dedi ki bir tane bebeğimiz olsun ikinci için uğraşmam

İnşallah canım hepimize nasip olsun bende aynısını diyorum canım bi tane sağlıklı olsun 2. Nasip bizler rabbimin sınavından böyle gecıyoruz o yüzden insan yoruluyor yeri gelıyor üzülüyoruz ne bileyım kuzenımle aramızda bi ay var benım çocuğu oldu hatta emeklıyor ben hala bekle olur zamanını beklıyor erken daha gibi laflar duyuyorum acele edıyorsun diyorlar bazende takmamaya çalışıyorum ama bazen yeniliyorum

Canım yaşım 30 falan olsa bende 1 tane olsun derim ama yaşıma güveniyorum herhalde 1 tanesi bile yokken 2. Yi istiyorum kardeş olsun diye
Ama rabbim herşeyin hayırlısını versin en önemlisi o. Bizde de durum aynı herkes bebeğini büyütüyor biz tedavi görüyoruz. Birde ilk aydan hanile kalıyorlar.

Benim yaş 33 olcak canım fazla zamanım yok yani

Kızlar iyi haberlerle dönmek nasip olmadı Gelişimi ilerlemediği için dün sonlandırıldı gebelik. Her şeyin hayırlısını nasip etsin rabbim. Kimseye yaşatmasın bu durumu
Cok uzuldum kuzum ya guzel haberlerini beklerken bu haber cok uzdu herseyde vardir bi hayir. Guclu olmaya calis. En yakin zamanda yine hamile kalicaksin ben inaniyorum. Bi kez oldu bidaha neden olmasin. Yeterki allah size saglik sihhat versin.

Kizlar 12.gunden başladım test yapmaya yalnız 13.gunde birliktelik oldu bugünde dahil zamanlamam doğru mu sizce

Eklentiler

• IMG-20180121-WA0000.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…