Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
B Birmucize
Kuzum neredesin nasıl oldun çok merak ediyorum ne yapıyorsun?
Iyi olmaya çalışıyorum kuzum. Dün ağrım vardı erkene aldık kontrol gününü. Doktordan geldim biraz önce. Çok şükür temizmiş parça falan kalmamış. Dinlenerek geçecek bu hafta. Sen ne yaptın geldi mi kırmızılar

Canım eşinle konuştunmu şubatta kontrola gitcekmisiniz adet olduğun için üzülme inanki buda bi nimet
Haklısın canım hayır konusamadik sürekli birşey çıktı fırsat olmadı doktor 2 ay dediklerimi yapin demişti yapmadık o yüzden gitmeninde bir anlami yok yapmaya başlasak basladiktan sonraki 2 ay sonrasında gidikmesi lazim

Canım bizde Kasım'da ki testden sonra doğru düzgün ilaç kullanmadım ama şöyle bazı doktorlar 6 ay hiç ilaç vermiyor sonrasında vitamin veriyor o yüzden test yapıp bı gidin bence

Canım benim şakın üzülme olur mu? Olduysa birdaha olacaktır emin ol. Keşke benimde böyle de olsa bir umudum olsa belkide boşa kürek sallıyorum ama bak sen hamile kaldın birdaha kalacaksın ben inanıyorum. Rabbim yardımcımız olsun. Kasık ağrışarım var henüz olamadım. Eşimin hastane işleri var o yüzden gitmiyorum onları bir halledelim bende gitcem bakalım ne diyecek. Bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum ama sizler bana umut oluyorsunuz. İyileş de gel aramıza birlikte bebeklerimize yürüyelim.

Merhaba hanımlar. Benim eşimde 7 Aralık'ta ameliyat oldu. Çalışmalara başladık ama ilk aylar olduğu için pek umutlu değilim İnş en kısa zamanda Rabbim hepimize bebiş nasip eder

Merhaba hanımlar. Benim eşimde 7 Aralık'ta ameliyat oldu. Çalışmalara başladık ama ilk aylar olduğu için pek umutlu değilim İnş en kısa zamanda Rabbim hepimize bebiş nasip eder
Geçmiş olsun canım ilaç kullaniyormusunuz biz 5.aydayiz hala bebiş yok maalesef

Canım bizde Kasım'da ki testden sonra doğru düzgün ilaç kullanmadım ama şöyle bazı doktorlar 6 ay hiç ilaç vermiyor sonrasında vitamin veriyor o yüzden test yapıp bı gidin bence
Suan adetimin son günündeyim bugün sabaha kadar resmen beynim bulandı kaç kere kalktım her defasında başımın döndüğünü farkettim afedersiniz biraz önce lavabodayken yine basımbaşım döndü deprem oluyor gibi resmen sallandı yani hissettim hemen çıktım hamilelik diye demiyorum ama ablam 3 ay boyunca hamileliğini farketmemisti düzensiz de olsa adet olmuştu bebek 3 aylık olunca öğrenmiş o yuzden basımbaşım dönünce aklıma o ihtimalde geliyor ama yinede belki vitamin eksikligi olustuysa belkide bu yüzdendir diyede düşünüyorum Saklicennet Niles143 sosyalbilimci B Birmucize

öncelikle günaydın adet döneminde baş dönmesi normal bir durum. Hatta benim bulantılarım da artar koku hassasiyeti olur. Evet adet gördüğü halde hamile olanlar var benim de kuzenim var öyle ama çok az adet gördüm diye anlatmıştı. Gebeliğin ilk belirtisi baş dönmesi de değildir önce vücut sinyal verir diye biliyorum mide bulantısı kalp atışıyla 7 8. Haftalarda yoğunlaşır. Şarıl şarıl gelen adetten sonra hamilelik mümkün değil diye biliyorum. Gebelikte yerleşme kanamasının bile sınırı var damla damladır damlayı aştığı zaman kese riske girer düşer zaten.Forumu okuyorum sürekli mesaj yazmıyorum. Sabah sabah sana yazmak istedim çünkü evet umutlanıyoruz o belirti hamilelik mi bu belirti olabilir mi diye ama istisnai durumlardan ümitlenmek insanı yoruyor,yıpratıyor. Bunu kendine yapmamalısın. Ne gerek var zaten yorucu bir süreçten geçiyoruz ve hayatında bebekten başka kafana takılan günlük hayatta seni yoran başka şeyler de vardır umarım... sana iyi gelen şeyleri yap dünyadaki en önemli kişi sensin çünkü sensiz dünyanın sana göre bir anlamı yok zaten.sözlerim seni incitmez umarım biliyorum duymak istediklerin bunlar değil ama başta kendime söylüyorum bunları. Yaşın da küçüktü diye hatırlıyorum. Öpüyorum seni tüm kalbimle.

Kuzum adet döneminde benimde başım döner ve o kadar çok miğdem bulanır ki hiç birşey yiyemem ama tabi sen vitamin eksiğin var mı diye baktır takviye alırsın vücudun için iyi olabilir. Şakın dert etme daha çok gençsin önünde çok güzel zamanların var ve bebekli zamanlarında gelecek inşallah.

A Ataabetull canım benim bu konu hala tartışmalı. Doktorlara göre ancak lekelenme ve az miktarda gelen adet yerleşme kanaması gibi kabul ediliyor. Bir ara klomen kullandığım zaman adette kahve lekelerle başladığı için bende baya araştırdım bu durumu. Normal adet gördüğüm halde hamileymişim diyen kadınlar da çok. Baş dönmesine gelince biliyorsun ben de yaşamıştım. Hatta bu kadar erken belirti olmaz diyerek doktora gittim. Kan değerlerim düştü diye. Doktora gebelikten bahsetmedim bile olmayacağını düşündüğümden. Kan değerlerim normal seviyede b vitamini biraz düşük çıkmıştı. Ilaç falan verdi doktor daha onları kullanmadan adet zamanım geldi. Sonra işte test falan derken hamilelik çıktı. Baş dönme hissi belirti miydi denk mi geldi bilmiyorum ama belli olduktan sonra hiç yaşamadım. Hayırlı olsun hakkında kuzum. Allah gönlüne göre versin

Kızlar hamileyken adet olunmaz o kanama başka kanamadır yerleşme kanaması sadece hamile kalındığı ay leke şeklinde oluyor yada plesenta kanaması yani bebeğin eşi önde olunca hamileliğin bazi aylarında kanamalar olabiliyor oda iki üç gün olabiliyor bunu komsumuzdan biliyorum onlar neyse ki adet kanaması olmadığını biliyorlardı doktor a gittiler bı gece hastanede kalıyordu kanamayı durduruyorlardi sonraki ay tekrar oluyordu sonuç olarak bebeği 8 aylıkken doğurdu sezeryanla bı kaç gün kuvezde kaldı şuan 2 aylık minnak bı kız yani hamileyken adet kanaması olmaz A Ataabetull B Birmucize

İnş canım. Pekmez aldım ama içmiyor çoban çökerten çayı ve çakşır suyu iciriyorum. 16-17 Ocak yumurtlama testi pozitifti değerlendirdik bakalim. Siz 3. Ay sprem tahlili verdiniz mi
Kasım'daydi canım bizim Şubatin ilk haftasında 6. Ay testi yapicaz

Canım benim çok sevindim iyi olduğuna bende gerçekten tanimasamda hepinizi çok seviyorum moral oluyorsunuz bana bazen umutsuzluğa kapiliyorum etrafimdakiler beni hiç anlamıyor olur olur deyip duruyorlar esimde son 3 ay hiç dikkat etmedim onla atistim az önce hayırlısı olsun inşallah

Ben de normal adet döngüsünün devam etmeyeceğini biliyorum canım.Evet gebeliği boyunca kanama yasayan arkadaşlar var özellikle ilk aylar ama tamamen farklı adetten. Düşük tehlikesi yarattığı için kontrolü şart. Sen ne yaptın bitti mi verimli günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…