- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #2.521
Canım adetin 15.gunu bugün ovilasyon testi hala pozitif olmadı ya günü kaçırdım yada hala catlamadi yumurtam günleri degerlendirdim ama kafam karıştı biraz.. eşin önde olmasida kanama yapıyor canım bende onlardan öğrenmiştim hatta tlc die bı kanalda hamile olduğu bilmeden doğuranlar varya oradaki doktorda bu konudan dolayı bilmediklerini adet kanamasiyla karistirdiklarinin üzerinde duruyorBen de normal adet döngüsünün devam etmeyeceğini biliyorum canım.Evet gebeliği boyunca kanama yasayan arkadaşlar var özellikle ilk aylar ama tamamen farklı adetten. Düşük tehlikesi yarattığı için kontrolü şart. Sen ne yaptın bitti mi verimli günler
Yok yok takip ediyorum canım test bitti ama ben iki güne bı degerlendiricem yineSuskun Ceylan çatlamamıştır daha canım. Doktor kontrolündeyken çatlaması gerekli günde gittiğimde en az 4 gün var daha demişti. Sen takip et boşta durma zaten. Denk gelirsin illa ki diye düşünüyorum.
Yok canım test kalmadı bugün sabah yaptım en son negatif di bilemiyorum neler oluyorSuskun Ceylan canım yakaladın mı çift çizgiyi.
B Birmucize aslında ihmal değil de ameliyatı geçirmek istiyorum gerçekten büyük bir yük gibi beni anlamıyorsunuz sanırımilk ameliyat başarısız geçince Buda öyle olacakmış gibi geliyor işe yaramayacak gibi kötü bir psikoloji.
Bende başka bir dert istemiyor gibi davranıyorum şu ara ameliyata da çok az kaldı zaten gebelik umudum da Yok değerler hiç düzelmedi. Ameliyat günü geçsin sonra sıra bende ikisini bir kaldıramam. 17 ay uğraşıp hiç ilerleme kat edememek çok kötü bir duygu bilemezsiniz. Her ay umutla bekleyip bekleyip meğerse hiç bir sonuca ulaşamamışız demek berbat.
Ama hala biraz umutluyum dua edin bu ameliyatımız başarılı olsun bizde artık yüksek değerler görelim.
Bu ay sende benim gibi gecikmeli hasta olacaksın sanırım yumoşların geç çatlayacakYok canım test kalmadı bugün sabah yaptım en son negatif di bilemiyorum neler oluyor
Sanırım öyle görünüyor akintim var bugün bilemiyorumBu ay sende benim gibi gecikmeli hasta olacaksın sanırım yumoşların geç çatlayacak
Güzel artmış hız canım gözünüz aydın. Inşallah devam eder böyle. Umarım tez zamanda gelir güzel haber. İki ilaç dediğin hangileriSelam kızlar pek yazmasam da sizi sürekli takip ediyorum. Biz ameliyat olalı 4.ayımız doldu ve bugün test yaptırdık. Ml deki sayımız azalmış 23milyon olan sayı 16 milyon hareketlilik ise artmış. Geçen ay %8 idi bu ay %35. Doktorumuzu değiştirmek durumunda kaldık. Vitamin olarak combi fertil kullanıyorduk proxeed plus verdi ve ayrıca bu ay kullanması için iki ilaç verdi. Kendisi de ameliyattan olmuş. Eşim iki ay sonra hamile kaldı ama düşükle sonuçlandı iki ay sonra tekrar hamile kaldı ve sağlıklı bir şekilde doğurdu dedi
Ameliyattan önce değerleriniz nasıldı?Selam kızlar pek yazmasam da sizi sürekli takip ediyorum. Biz ameliyat olalı 4.ayımız doldu ve bugün test yaptırdık. Ml deki sayımız azalmış 23milyon olan sayı 16 milyon hareketlilik ise artmış. Geçen ay %8 idi bu ay %35. Doktorumuzu değiştirmek durumunda kaldık. Vitamin olarak combi fertil kullanıyorduk proxeed plus verdi ve ayrıca bu ay kullanması için iki ilaç verdi. Kendisi de ameliyattan olmuş. Eşim iki ay sonra hamile kaldı ama düşükle sonuçlandı iki ay sonra tekrar hamile kaldı ve sağlıklı bir şekilde doğurdu dedi
Degerler Genelde baya yükseliyor canım mutlaka faydası olurBizde cift tarafli varikosel ameliyati olduk iki ay oldu ameliyat ve sonrasi cok iyi gecdi. 3.ay sonunda testi yeniden yaptiracagiz .. bakalim faydasi olmusmu.
Benim esimde 7 Aralikta cift tarafli oldu. Bi taraftan umit yokda diger taraf icin insallah iyi sonuclar aliriz. Dr bize dogal beslenme v keciboynuzu dedi. Vitamin istedik b faydasi olmaz dedi. Zorla proxed aldik v duzenli kulaniyoruzMerhaba hanımlar. Benim eşimde 7 Aralık'ta ameliyat oldu. Çalışmalara başladık ama ilk aylar olduğu için pek umutlu değilim İnş en kısa zamanda Rabbim hepimize bebiş nasip eder
Insallah. Cok stres olduk zaten yasimiz 40 birde bebek gec olursa Hayirlisi olsun. 3. Ay sonuclarina bakip hemen b yol haritasi cizmemiz gerekiyorDegerler Genelde baya yükseliyor canım mutlaka faydası olur
Bizim de çift taraflı oldu. Yeme içme konusunu özellikle sordum doktora kontrole gittiğimizde. Alkol ve sigara hariç ne istiyorsanız yiyip icebilirsiniz pek etkili olmaz dedi. Ben de çakşır suyu ve çoban çökerten otu aldım onları yapıyorum. Umarım hepimiz güzel haberleri kısa zamanda alırızBenim esimde 7 Aralikta cift tarafli oldu. Bi taraftan umit yokda diger taraf icin insallah iyi sonuclar aliriz. Dr bize dogal beslenme v keciboynuzu dedi. Vitamin istedik b faydasi olmaz dedi. Zorla proxed aldik v duzenli kulaniyoruz
Bi tanesi klomen digeri de proviron. Bu ay kullan gelecek ay tekrar cinsel perhizle gel dediGüzel artmış hız canım gözünüz aydın. Inşallah devam eder böyle. Umarım tez zamanda gelir güzel haber. İki ilaç dediğin hangileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?