- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #2.541
Ameliyattan once sayi 15.900 hiz %18 diAmeliyattan önce değerleriniz nasıldı?
Combi fertil hızı arttırmış sanırım.
Canim kadin yaziyor hormon degerlerinde sayet kadinin degerleriyse hamile kalmasini engelleyen fsh hormonu olabilir. Fsh yuksekse hamile kalma sansi azalir. Ayrica az da olsa tsh i yuksek. Az bile olsa doktorlar tiroit problemi var diyor. Tsh icin de dere otu tuketsin sabah ogle aksam. Fsh lh dengesini korumak ve saglikli yumurta olusumu icin de inofolic combi kullanabilir takviyedir.
Bence spermiogramlari oldukca iyi. Ml de 75 milyon ve 75 milyonun %17si ileri hareketli toplam hareketlisi %39 40 yapiyor. Burdaki herkesten iyi degerleri. Kadin fsh i dusururse muhakak hamile kalir diye dusunuyorum.
Canım pco için ameliyat olanı ilk kez duydum. Hormonlarda dengesizlik var aşırı olmasa da baya yüksek. Ve hala pco görünüyor zaten pco geçici birşey değil ilaç kullanmıyor mu? Tüp bebek denemiş mi?
Canım kızın yumurtası olmuyormus öyle diyordu kist vardı sanırım PCO tüm diyordu ameliyat oldu işte yukardaki testler kocasının canim tüp Bebek deneyemezlerdi yaşı şuan 23Canım pco için ameliyat olanı ilk kez duydum. Hormonlarda dengesizlik var aşırı olmasa da baya yüksek. Ve hala pco görünüyor zaten pco geçici birşey değil ilaç kullanmıyor mu? Tüp bebek denemiş mi?
Canim Dün yolladı bu testleri bana hepsi kocasının 75 milyon ama volüm 1 az degilmiBence spermiogramlari oldukca iyi. Ml de 75 milyon ve 75 milyonun %17si ileri hareketli toplam hareketlisi %39 40 yapiyor. Burdaki herkesten iyi degerleri. Kadin fsh i dusururse muhakak hamile kalir diye dusunuyorum.
Canım hala PCO demişsin ya o test kocasının mis ama bı tek açıp sorayımCanım pco için ameliyat olanı ilk kez duydum. Hormonlarda dengesizlik var aşırı olmasa da baya yüksek. Ve hala pco görünüyor zaten pco geçici birşey değil ilaç kullanmıyor mu? Tüp bebek denemiş mi?
Kuzum havuzdaydım bugün eve geçeyim detaylı bakcam. Arabada ayak üstü baktım incelicem.Canım hala PCO demişsin ya o test kocasının mis ama bı tek açıp sorayım
Ohhh bende bayılırım suya tamam canımKuzum havuzdaydım bugün eve geçeyim detaylı bakcam. Arabada ayak üstü baktım incelicem.
Neden bir tarafta Ümit Yok?Benim esimde 7 Aralikta cift tarafli oldu. Bi taraftan umit yokda diger taraf icin insallah iyi sonuclar aliriz. Dr bize dogal beslenme v keciboynuzu dedi. Vitamin istedik b faydasi olmaz dedi. Zorla proxed aldik v duzenli kulaniyoruz
Bunlari testleri iki doktora hatta biri tüp bebek uzmanına göstermişler herseyınız gayet iyi heran gebe kalabilisin demiş kız umutla adetini beklıyor test yapıcam diyor anlamadım vallaSuskun Ceylan canım birşey dikkatimi çekti kiz 23 yaşında 7 yıllık evli ve kist ameliyatı olmuş anladığım kadarıyla. Doktor kontrolünde olsun devamlı inofolik omega d vitamini bunları kullansın tabi eksiklik varsa.
Eşine gelecek olursak bizde de volüm 1 ml fakat araştırmalarım sonucu infertilite sebebi değilmiş hekimlerde hiç takılmadı buna kaldı ki sperm değerleri fena değil bence hormon tedavisi görmeli muhakkak fsh düşürülmeli yüksek değerde. Sonra değerler daha da yükselebilir.eşi de takviye alabilir. İyi bir üroloğa gitsin hatta imkan varsa Kaan aydosa gitsin o hormon hormonal tedaviler de başarılı bir doktor.bir de sabırlı olsunlar herşey normale döndükten sonra bile 1 sene denenmeli.
Hamile kalabilir tabi ama değilse eşinin hormonlarını göstersinler. Hatta referans aralığının üzerinde görmemeleri inkansız nasıl atlamışlar bunu. Sonuçları kötü değil ama önlem alsınlar ki kötüleşmesin.Bunlari testleri iki doktora hatta biri tüp bebek uzmanına göstermişler herseyınız gayet iyi heran gebe kalabilisin demiş kız umutla adetini beklıyor test yapıcam diyor anlamadım valla
Hatta Tedaviniz bitti artık olur deyip yollamış özel e gidiyordu bide kıza bende söyledim hormonlarda sıkıntı var bunu sor dedim yanımda değil Adana'da burda olsa ben yardim ederdim hayırlısı bakalımHamile kalabilir tabi ama değilse eşinin hormonlarını göstersinler. Hatta referans aralığının üzerinde görmemeleri inkansız nasıl atlamışlar bunu. Sonuçları kötü değil ama önlem alsınlar ki kötüleşmesin.
Bu günü değerlendirin o zamanKızlar yapışkan akıntım var bugün sanırım yumurtam çatlıyor
Yaaa sormaBu günü değerlendirin o zamaninsan zor günler için bir test saklardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?