Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Saklicennet canım bu teste bi baksana bizim değil bi yakınımın 7 yıldır olmuyor Bebişleri kızda pco vardı ameliyat oldu şuan normale döndü demiş doktoru yumurtan çatlamış demiş baya umutlandırmış kızı

Canim kadin yaziyor hormon degerlerinde sayet kadinin degerleriyse hamile kalmasini engelleyen fsh hormonu olabilir. Fsh yuksekse hamile kalma sansi azalir. Ayrica az da olsa tsh i yuksek. Az bile olsa doktorlar tiroit problemi var diyor. Tsh icin de dere otu tuketsin sabah ogle aksam. Fsh lh dengesini korumak ve saglikli yumurta olusumu icin de inofolic combi kullanabilir takviyedir.

Canım pco için ameliyat olanı ilk kez duydum. Hormonlarda dengesizlik var aşırı olmasa da baya yüksek. Ve hala pco görünüyor zaten pco geçici birşey değil ilaç kullanmıyor mu? Tüp bebek denemiş mi?
Canım kızın yumurtası olmuyormus öyle diyordu kist vardı sanırım PCO tüm diyordu ameliyat oldu işte yukardaki testler kocasının canim tüp Bebek deneyemezlerdi yaşı şuan 23

Bence spermiogramlari oldukca iyi. Ml de 75 milyon ve 75 milyonun %17si ileri hareketli toplam hareketlisi %39 40 yapiyor. Burdaki herkesten iyi degerleri. Kadin fsh i dusururse muhakak hamile kalir diye dusunuyorum.
Canim Dün yolladı bu testleri bana hepsi kocasının 75 milyon ama volüm 1 az degilmi

Canım pco için ameliyat olanı ilk kez duydum. Hormonlarda dengesizlik var aşırı olmasa da baya yüksek. Ve hala pco görünüyor zaten pco geçici birşey değil ilaç kullanmıyor mu? Tüp bebek denemiş mi?
Canım hala PCO demişsin ya o test kocasının mis ama bı tek açıp sorayım

Benim esimde 7 Aralikta cift tarafli oldu. Bi taraftan umit yokda diger taraf icin insallah iyi sonuclar aliriz. Dr bize dogal beslenme v keciboynuzu dedi. Vitamin istedik b faydasi olmaz dedi. Zorla proxed aldik v duzenli kulaniyoruz
Neden bir tarafta Ümit Yok?

Suskun Ceylan canım birşey dikkatimi çekti kiz 23 yaşında 7 yıllık evli ve kist ameliyatı olmuş anladığım kadarıyla. Doktor kontrolünde olsun devamlı inofolik omega d vitamini bunları kullansın tabi eksiklik varsa.
Eşine gelecek olursak bizde de volüm 1 ml fakat araştırmalarım sonucu infertilite sebebi değilmiş hekimlerde hiç takılmadı buna kaldı ki sperm değerleri fena değil bence hormon tedavisi görmeli muhakkak fsh düşürülmeli yüksek değerde. Sonra değerler daha da yükselebilir.eşi de takviye alabilir. İyi bir üroloğa gitsin hatta imkan varsa Kaan aydosa gitsin o hormon hormonal tedaviler de başarılı bir doktor.bir de sabırlı olsunlar herşey normale döndükten sonra bile 1 sene denenmeli.

Bunlari testleri iki doktora hatta biri tüp bebek uzmanına göstermişler herseyınız gayet iyi heran gebe kalabilisin demiş kız umutla adetini beklıyor test yapıcam diyor anlamadım valla

Bunlari testleri iki doktora hatta biri tüp bebek uzmanına göstermişler herseyınız gayet iyi heran gebe kalabilisin demiş kız umutla adetini beklıyor test yapıcam diyor anlamadım valla
Hamile kalabilir tabi ama değilse eşinin hormonlarını göstersinler. Hatta referans aralığının üzerinde görmemeleri inkansız nasıl atlamışlar bunu. Sonuçları kötü değil ama önlem alsınlar ki kötüleşmesin.

Hatta Tedaviniz bitti artık olur deyip yollamış özel e gidiyordu bide kıza bende söyledim hormonlarda sıkıntı var bunu sor dedim yanımda değil Adana'da burda olsa ben yardim ederdim hayırlısı bakalım

Bu günü değerlendirin o zaman insan zor günler için bir test saklardı
Yaaa sorma 3 tane kalmıştı kullandım ama pozitif göremedim eşim alalım diyor garibim gerek kalmadiki önümüzdeki ay ne olucagi belli değil aşılama ile hamile kaliyormusum bide ozaman deme keyfime leydi gibi dolascam evde hiç iş yapmicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…