Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Neden bir tarafta Ümit Yok?
Cok gec kalinmis onun icin. O testisin gorevi sadece hormon uretmek artik dedi dr. Ameliyati yapansa yinede acdi damar aradik ama yok o tarafta bir umit yok dedi. Keske o taraftan hic olmasaydi diger dr lar gerek yok demisdi zaten .. 3 ay bi gecseydi artik ..

Damar mm çok geniş değildi halbu ki neden umut göremediler damarlara ne oldu acaba. Açıp kapattılar mı sadece, testiste küçülme olmuş mu peki?
Tek testisle de çocuk sahibi olanlar var. Allah o yüzden iki tane yaratmış canını sıkma hayırlısı olsun.

Dayımın oğlu tek yumurtası var ve 3 tane oğlu var canım hiç sormadım neden diye hemende oldu cocuklari

Bunada şükür canım eşini hallet hemen sende doktora büyük bir sıkıntı olduğu sanmıyorum ama nedenini çok merak ediyorum gözün aydın canım rahatlarsin biraz
Eşim diyordu ki ne zaman hasta olacaksın biran önce olda önümüzde ki Maçlara bakalım.
Eşimde atım 29 nda test verecekti sonucu tahmin ettiğim halde yine de çok merak ediyorum. Sonra hemen ameliyat artık zaman kaybetmek istemiyorum.
Sizde tek teste göre mi karar veriyorlar biz hep 2 test yaptırıyoruz iki tane istiyorlar.

Ameliyat olacağı zaman iki test istemişti canım 15 gün arayla yaptirmistik ilk 6 milyon çıktı SSK da ikinci detayda 14.900 du canım

Ameliyat olacağı zaman iki test istemişti canım 15 gün arayla yaptirmistik ilk 6 milyon çıktı SSK da ikinci detayda 14.900 du canım
Bizde hepsinde iki tane istiyorlar kontrolde bile hatta hiç unutmuyorum ameliyattan 6 ay sonra test verelim dedik. Ameliyat olmadan önce 23 milyondu bir baktık 16 milyona düşmüş nasıl üzülmüştüm iki hafta sonra 43 milyonu gördüm geriye dönüp bakıyorum da ne umdum ne buldum bak yine ameliyat çok şükür sizde çok iyi yükselmiş maaşallah ben bu kadar düşük olduğunu bilmiyordum.

Suskun Ceylan B Birmucize
Kızlar kırmızılar geldi çok şükür hahaha
Normalde 30/35 gün arası olurum tam tamına 51. Günde oldum resmen
Gözün aydın tatlım. İşte bazen kırmızılarda hasretle bekleniyor Aslında üzülüyoruz falan da adet olmak bile başlı başına bir nimet. Hadi bakalım gelsin yumoşlar

43 milyon cok iyiymis canim kacinci ayda yakaladiniz? Darisi basimiza insallah ya. Bizim 4.ay olmasina ragmen en bastaki gibi 16 mikyon suan. Canli sayisinda artis var sadece

43 milyon cok iyiymis canim kacinci ayda yakaladiniz? Darisi basimiza insallah ya. Bizim 4.ay olmasina ragmen en bastaki gibi 16 mikyon suan. Canli sayisinda artis var sadece
6. Ayda 43 milyondu şimdi 1 sene oldu yeni yaptırdık 30 milyon çıktı hızda hiç artış Yok yine ameliyat olcaz biz. Sizin sayı mı sıkıntılı.

6. Ayda 43 milyondu şimdi 1 sene oldu yeni yaptırdık 30 milyon çıktı hızda hiç artış Yok yine ameliyat olcaz biz. Sizin sayı mı sıkıntılı.
Bizim sayı da hız da sıkıntılı. Benim hikayem biraz farklı aslında. Ben evlendigimizde hemen hamile kaldım fakat erken dogumla bebegimizi kaybettik. Sonra uzun bir sure korunduk sonra 6 7 ay olmayınca ikimiz de hastanenin yolunu tuttuk ve varikosel oldugunu ogrendik. İste 4 aydır da bekliyoruz. Ameliyattan once sayi 15 milyon 900bindi. Hiz %18. 3.ayda 23 milyon sayi %8 hiz ve bu ay 16 milyon sayi %35 hiz. Surekli degisim...insallah tez zamanda guzel haberler aliriz. Sayiniz cok iyi. Peki siz 1yil boyunca proxeed vb ilac kullandiniz mi?

Kızlarr günaydın. Nasılsınız yorum yazamazamsa hepinizin yazdıklarını takip ediyorum. Bizim durumlar aynı 5 şubattı bekliyoruz eşim spermiyogram verecek. Dün çok güzel bi haber aldım ve burada paylaşmak istedim. Yakın bir arkadaşım var eşi ameliyat oldu 1 sene önce ve varikoseli son evredeydi. O kadar ilaç kullandılar 2 kez aşılama oldu ve aşılamada doktor demiş kesinlikle çok zor doğal yoldan hamile kalman. Tüp bebek tedavisi yaptırın beklemeden demişler. 2 aşılamada tutmadı sonra biz kendi doktorumuza yönlendirdik onları sayı hız morfoloji baya düşük çıkmış. 3 ay kür kullan olmassa tüp bebek demiş oda. Tabi oda öyle die artık kasmamış bu ay sadece 2 kez denemişler. Veeee dün hamile olduğunu öğrendii Rabbimin mucizesi başka açıklaması yok. Dedi ki kesimlikle kafada bitiyor herşey bende kızardım bana takma diyenlere ama hiç düşünmediğm bi ay sadece 2 denemede hamile kaldım. Bizlere de umut olur die paylaşmak istedim sizlerle kızlar. Rabbim bizlerede böyle sevinmeyi nasip etsin. Bizimde şu kafalar bi rahatlasa belki bebiş gelecek

Son 4 aydır kullandığımız halde sayı 30 milyon haraket %7 çıktı 93 haraketsiz ameliyattan önce %3 haraket %97 haraketsizdi. Bizim durum daha vahim sizin anlayacağınız. Şimdi çift taraflı ameliyat olcaz bakalım inşallah allahım şifamızı verir.
Bebeğini kaybettiğin için çok üzüldüm zor bir durum canım ama rabbim seni seçmiş üzülme o yüzden inşallah tekrar olacaktır. Bu arada değerlerinizi ben beğendim. 20 milyonun üzerinde sıkıntınız olmaz. Ne kullanıyorsunuz bilmiyorum ama proxeed plus kullanmayın onun yerine promen k daha zengin yanında keçiboynuzu kürü yapın 1 ay boyunca kürden sıkılırsanız soğuk pres özünü alın sabah akşam bir yemek kaşığı ama tahta kaşıkla yedirin. Muhakkak zeytinyağında bekletilmiş incir yedirin. Ekstra çinko kullanabilirsiniz günlük miktarın ennfazla 25 mg olmasına dikkat edin. Ben size solgar male multiple de öneririm. Etkilerini göreceksiniz.

Saklicennet kuzum diğer konuda argimac ilacından bahsetmişsin. İlk gittiğimizde doktor bunu vermişti. Ben biraz baktım çok kullanan yoktu.Sordum hatta doktora diğerlerinden başlasak mı diye yok dedi bu iyidir başlangıç için. Hem uygun hem içerikleri benzer dedi. Ameliyat sonrası değiştirip promotil verdi. Tabii biz ona başlamadan hamilelik haberi geldi. Şimdi bir şeye başlatayım takviyelerden diyorum hangisi daha zengin sen biliyorsundur.

Bence Combi fertili beğeniyorum ama onu doktora sormadan birşey diyemicem en iyisi sen promen k ve argimac al birini sabah birini akşam ver. Promen k verirken 2/3 tane badem ceviz Yada fındık yedir eşine çünki yağda çözünen vitaminler var emilimi kolay olsun. Balık çok tüketmiyorsanız muhakkak Omega 3 de kullanın böyle bir başlayın bakalım testten sonra duruma göre ekleme Yada çıkarma yaparız. Bunları rahatlıkla kullanabilirsin.

Canım cinkonun fazlası zararlı mıymıs. Ekstra cinko kullanmıyoruz ama proxeede baslayınca sadece bir tane combi fertil veriyorum. Normalde günde 3 kez kullanılıyor.icinde cinko da var.

Canım cinkonun fazlası zararlı mıymıs. Ekstra cinko kullanmıyoruz ama proxeede baslayınca sadece bir tane combi fertil veriyorum. Normalde günde 3 kez kullanılıyor.icinde cinko da var.
24 mg kadar verebilirsin önemli olan çinkoyla bakırı dengelemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…