- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #2.581
Combi fertili tam ver proxeed plus 1 tane ver istersen ben proxeed beğenmiyorum etkisini görsen bile uzun vade de görürsünüz.Canım cinkonun fazlası zararlı mıymıs. Ekstra cinko kullanmıyoruz ama proxeede baslayınca sadece bir tane combi fertil veriyorum. Normalde günde 3 kez kullanılıyor.icinde cinko da var.
Proxeedi sabah aksam ver dedi bana doktor combi fertili de sabah aksam versem olur mu acaba kas yaparken de goz cikarmak istemiyorumCombi fertili tam ver proxeed plus 1 tane ver istersen ben proxeed beğenmiyorum etkisini görsen bile uzun vade de görürsünüz.
Biz sadece gecen ay kullandik onu canm sayimiz artacagina dusmus fakat canli sayisinda artis olmus. Duzgun de kullanamadik gerci.icerigi tam olarak ayni degil proxeed ile. Ekstra ginseng cinko filan var.Combi fertili duymadım daha önce. Benzer etkide mi? Bir bakayım ona da
Önemli olan o canlılar canım. Kalitesi ve hızı artsın da yakındır güzel haberi almak. Allah hepimize nasip etsinBiz sadece gecen ay kullandik onu canm sayimiz artacagina dusmus fakat canli sayisinda artis olmus. Duzgun de kullanamadik gerci.icerigi tam olarak ayni degil proxeed ile. Ekstra ginseng cinko filan var.
Bize de doktor proxeed kullanın dedi 3 ay kullandık hiç bir kıpırdama bile olmadı bende promen k ya geçtim. Vitamin konusunda doktorları dinlemiyorum kendime güveniyorum bakalım neler olacak :-(Proxeedi sabah aksam ver dedi bana doktor combi fertili de sabah aksam versem olur mu acaba kas yaparken de goz cikarmak istemiyorum
İçerikler zaten benzer. Firmalar hangi ilacı çalışıyorsa doktor onu yazıyor. Umarım fayda sağlar kullandıklarımız.Bize de doktor proxeed kullanın dedi 3 ay kullandık hiç bir kıpırdama bile olmadı bende promen k ya geçtim. Vitamin konusunda doktorları dinlemiyorum kendime güveniyorum bakalım neler olacak :-(
Hayır olsun neden ki?Canım sıkılıyor
Ne bilim bizden sonra evlenen biri bugün bi kız doğurdu onun adına sevindim ama içim bi garip işteHayır olsun neden ki?
B Birmucize aynen canım bende içeriği en zengin olanı kullandırıyorum
Suskun Ceylan canım benim de yarın çoluklu çocuklu misafirim var hemde benden 1 ay önce evlendi oğlunun önümüzde ki ay yaşını kutlayacak ama üzülmüyorum rabbim bize de yaşatsın inşallah.
Sonuçta kocalar bizim kocalarımız anca beraber kancaberaberben kocişimi düşünüp ne kadar şanslı olduğumu bir kez daha anlayıp şükrediyorum çocuğu belki zor oluyor sorunlu ama ben onu çoookkk seviyorum diğerlerinin çocuğu var benim kocişimmm ayy aşka geldim
Amin canım amin rabbim başımızdan eksik etmesin gerçekten. Eş konusunda imtihan olmadığımız için çok şanslıyız. Ben herkesin dört dörtlük hayatları olduğuna inanmıyorum allahım bize de böyle birşey bahşetti başımızın üzerine. Hiç dert vermemesinden daha iyi demek ki onun yolundayız çok şükür.Suskun Ceylan cnm aferin sana. Galiba çocuk sorunu olan çiftlerin eşleri çok iyi. Benim eşimde çok iyidir elhamdulillah. Allah başımızdan eksik etmesin onları.
Amin canım amin rabbim başımızdan eksik etmesin gerçekten. Eş konusunda imtihan olmadığımız için çok şanslıyız. Ben herkesin dört dörtlük hayatları olduğuna inanmıyorum allahım bize de böyle birşey bahşetti başımızın üzerine. Hiç dert vermemesinden daha iyi demek ki onun yolundayız çok şükür.
B Birmucize aynen canım bende içeriği en zengin olanı kullandırıyorum
Suskun Ceylan canım benim de yarın çoluklu çocuklu misafirim var hemde benden 1 ay önce evlendi oğlunun önümüzde ki ay yaşını kutlayacak ama üzülmüyorum rabbim bize de yaşatsın inşallah.
Sonuçta kocalar bizim kocalarımız anca beraber kancaberaberben kocişimi düşünüp ne kadar şanslı olduğumu bir kez daha anlayıp şükrediyorum çocuğu belki zor oluyor sorunlu ama ben onu çoookkk seviyorum diğerlerinin çocuğu var benim kocişimmm ayy aşka geldim
Elhamdülillah hiç sorunum yok eşimleSuskun Ceylan cnm aferin sana. Galiba çocuk sorunu olan çiftlerin eşleri çok iyi. Benim eşimde çok iyidir elhamdulillah. Allah başımızdan eksik etmesin onları.
zeynepppppppp
Canım biz binsene Gaziantep’i birde Şanlıurfa’yı keşfetmek istiyoruz ağustos eylül gibi sen bilirsin güzel mi oralar :)
Kuzum açıkcası terör olaylarından dolayı biraz çekiniyoruz. Araçla değil uçakla gelcez ama araba kiralamayı düşünüyoruz. Antep’e yemeklerinden dolayı gelcez açıkcasıCnm Urfa da balıklı göl var güzel. Kaleye çıkabilirsiniz Halfetiye gidebilirsiniz güzeldir. Antep yemekleri çok güzel Harika gezilecek yerlerde çok. Mardin’e de gidin orasında güzel Diyarbakır’da güzel Adıyaman’da Nemrut’a çıkın güneydoğu turu yapın.
Kuzum açıkcası terör olaylarından dolayı biraz çekiniyoruz. Araçla değil uçakla gelcez ama araba kiralamayı düşünüyoruz. Antep’e yemeklerinden dolayı gelcez açıkcasıbalıklıgölü görmek istiyorum. Mardin’in evleri güzel ama dediğim gibi olaylardan dolayı bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?