Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Yok canım eşimin memleketi Urfa :) ben Adıyamanlının yakın arada 2 saat var. Ama tayin istiycez haziranda inş. Tarafsız bi bölgeye gidicez :)

Kebap ve şırdan yemeyi unutma

Kızlar bugün çok toğun geçti birsürü misafirim vardı eşimde grip oldu yarında test verecek pöfffff yaaaaa
Sonucu da etkiler şimdi

Kızlar bugün çok toğun geçti birsürü misafirim vardı eşimde grip oldu yarında test verecek pöfffff yaaaaa
Sonucu da etkiler şimdi
Benimde misafirim vardı neden etkilensinki ay benimkide grip burun spreyi ile geziyor valla etkilemez inşallah ya

Benimde misafirim vardı neden etkilensinki ay benimkide grip burun spreyi ile geziyor valla etkilemez inşallah ya
Kuzum spermler çok nazlı herşeyden etkileniyor hatta canı istemeyince sayısını miktarını bile etkiliyor ki hastalık bünyeyi etkiliyor kesin onu da etkileyecek ama çok takılmıyorum zaten ameliyat olmak istiyoruz doktorumuzda acil ameliyat olmalısınız der ne güzel hahahahaaa

Bakalım yarın olsun hayrolsun canım

Bence de canım sen kayınvalideden kaçıyorsun.

Aslında kaynanam iyidir bi zararı yoktur ama aynı memlekette yaşamak istemiyorum. Çok laf dedikodu oluyor. Ne alsak satsak laf oluyor. En iyisi tarafsız bölgede olmak. Annemlerin yanına da gitmiycem ortada bi yer olsun istiyorum.

Ayni işte benim evde ne var ne yok hepsini biliyor buda beni rahatsız ediyor

Evet ayrı olmak en iyisi. Çocuk konusunda da çok üstüme geliyorlar zaten en çokta onun için gidicem buralardan :)
Tablet aldı eşim 6-7 ay oldu hala o geldiğinde saklıyorum haberi yok laf eder diyor eşim ederse etsin ona ne diyorum çenesini çekemem diyor bu seferde ne alırsak tam fiyatını soylemiyoruz saat aldı eşim doğum günümde markaydi biraz pahalıydı kaynana sordu 50 TL ye almış dedim ne bilim bunun gibi şeyler

Saklicennet canım n’aptınız merak ediyorum
Kuzum sonuç yarın çıkar ama eşim Çarşamba alabilir yarın evde olmayacak. Bir de özel araştırıyorum hep devlette test verdik özelde de verelim diyor eşim sonuçları alıp gidelim diyor. Bende zaman kaybetmeyelim cumaya randevu alıp ameliyat tarihini konuşmaya gidelim diyorum ama illa özelde de yaptırmak istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…