Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Buarada elle muayene etti teşhis koydu bi de ultrason istedi tam emin olmak için. Daha önce çocuk olduğu için büyük ihtimal varikosel dedi. Çünkü sigara alkol hiç yok hormon değerleri normal. Geriye bir tek varikosel kalıyor ameliyat dedi

Cnm gecmis olsun sperm sayisi ml de mi 14900? Toplammi? Bizim varikosel yok ama sayimizda cok yuksek degil hiz morfoloji duzeldi ama sayi cok yukselmedi ml de 13 milyon cikti acaba yetersizmi kaliyor dogal yolla gebelige
15 milyon olması lazım enaz diye biliyorum

Cnm gecmis olsun sperm sayisi ml de mi 14900? Toplammi? Bizim varikosel yok ama sayimizda cok yuksek degil hiz morfoloji duzeldi ama sayi cok yukselmedi ml de 13 milyon cikti acaba yetersizmi kaliyor dogal yolla gebelige
Canım biz 2 defa test yaptırdık acıksanı Okadar içerikli anlamıyorum yollıyım teste bak varikosel yoksa neden varikosel ameliyat ı olucak eşin

Eklentiler

• IMG_0012.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 72
Hız filan normalse sayıyı biraz artırmanız yeterli. Çok şükür varikosel depilmiş işte ne güzel
Ml de 15 milyon olmali toplamda 40 milyon diyor alt sinirlara. Ml de normalin altinda kaliyoruz ama toplamda 69 milyon cikti. Hangisini baz almak dogru ml onemli diyorlar o yuzden sayi dusuklugunden hamile kalamama durumu olblr diye endise ettim simdi

Canım biz 2 defa test yaptırdık acıksanı Okadar içerikli anlamıyorum yollıyım teste bak varikosel yoksa neden varikosel ameliyat ı olucak eşin
Ameliyat olmayacak cnm. Sizin ml de ki sayiniz bizimkinden iyi. Size sayi dusuk dediyse bizimkide az demekki. Sizin morfolojinizde baya iyi. Ileri hizli artinca sorun kalmaz ins sizde. Bizde brz sayiyi arttirisak dogal yolla gebe kalablrm ins. 3 aydir tedavi goruyor esim hiz %10 dan %70 e cikti cok sukur. Ama sayi az sanrm

İşte bizim durum varikosel den kaynaklanıyor yumurta daki genişleyen damar ve içindeki kan oradaki spermlerı ölduruyor hareketını düşüruyor doktor spermler sıcağı sevmez varikosel tesislerde çalışan bi yervar klima sistemi gibi onu bozuyor dedi çok şükür dün ameliyat oldu progeny die bi vitamin devlet karşılamıyor 274 tl ve 3 kutu içicek 3 ay sonra test için tekrar çağırdı

Çok sağol canım inanki bende yeniyim testlerden pek anlamıyorum ama doktor eşime 20 milyon sperm altı için gebelik zor dedi

Peki kaçıncı seviye varikosel varmış tekrar sorayım gebeliğin neden sona erdi çünkü bana doktor eğer gebe kalsaydın düşük yapardın dedi

Peki kaçıncı seviye varikosel varmış tekrar sorayım gebeliğin neden sona erdi çünkü bana doktor eğer gebe kalsaydın düşük yapardın dedi
Canım ikinci ayda hamile kaldım. Varikosel yoktu bence ozaman çünkü gebeliğimin sonlanması benle alakalıydı. Rahim ağzı yetmezliği...doktorum farketmemiş önlem alamadık. Kontrolüme gidecektm doktorum evlendi izne gitti başka doktora gitmek zorunda kaldm ve çok kilo almışsın egzersiz yap yoksa bel ağrıların artardedi bana hafif esneme hareketi yaptm ertesi gün doğumhane. O kadına hakkımı helal etmiyorum asla...

Düşük olması sanırım morfolojiyle alakalı. Sen içini ferah tut. Ben de karaları bağladım bugün. Şöyle düşünelim bu değerler değişebilen şeyler kızlar geçen sene hamileydim işte düşünün. Hepimiz tatlış bir anne adayıyız inşallah gelecek güzel günler

İnşallah canım morfoloji kaçtı senin

Bu çok güzel bir haber bence. %10dan %70e. Nasıl çıktı peki hangi ilacı kullanıyor eşin

Tatlım bence kürleri ameliyat olduktan sonra dene
Oyle mi dersin. Bi sorun olur mu ki? Ne zaman ameliyat olacagini henuz bilmiyoruz. Ultrason cekilecek daha.bi de doktor bitkisel bisey onerdi ona hemen baslayabilirsin dedi ama bulamadm dun cok vaktim de yoktu. Vitamax diye bir yer var bi de eczaistanbul guvenilir bulursam siparis vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…