Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizde hep detay laboratuvarda veriyoruz SSK da 6 milyonken detayda 14.900 çıkmıştı hatirliyorsan hangisi doğru bilmiyorum

Sagol canım benim bunları paylaşmanıpaylaşman çok güzel birşey çok sevindim çok teşekkür ederim

Amiiiiinnn canım hayırlısıyla inşallah

Aminn canım YÜCE RABBİM ALLAH C. C hayırlısıyla inşallah bebeklerimize biran önce kavuştursun

Tamam kuzum çok çok sagol birtanem teşekkürler

Esimin Telefonu garantiye canım benimkini o kullanıyor garantiden gelene kadar telefonsuzum kuzum o yüzden giremedim vede iyiyim çok şükür sizler nasılsınız canım neler yaptınız ben yokken
Aynı canım eşimi kontrola goturcek izin alcak onu bekliyorum adetine 1 hafta kaldı bakalım aşılamaya uygunsa bu ay denicez inşallah

Kuzucuklar nerelerdesinizzzzzzz??????
Ben yarın ağlıyorum sızlıyorum 3. Testi yaptırma gidelim doktora bebişimi çoookkk özledim zaman kaybetmeyelim artık dicemmmm.. nasıl fikir

Ben yarın ağlıyorum sızlıyorum 3. Testi yaptırma gidelim doktora bebişimi çoookkk özledim zaman kaybetmeyelim artık dicemmmm.. nasıl fikir

Cnm 3. Testi neden yaptırıyorsunuz ki? Vakit kaybetmeden ameliyat olun bence. Sayınız iyi morfoloji ve ileri hızlı da artınca tamamdır bu iş. 3 aya kadar güzel haberler bekliyoruz senden.

Burdayım canım sessizce adeti bekliyorum bendede gitsin valla bende sıkılıyorum bazen esimde izin alamadı henüz bakalım bilmiyorum nolcak

Selam kızlar benim sizlere danışmam lazım..
Benim eşimde solda 3. Derece varikosel var ama değerleri iyi hiç bi sıkıntı Yok çok şükür.
Ama ben üç defa kimyasal gebelik yaşadım. Sorum şu ki bu varikosel sperm değerini bozmasa da DNA hasarı yapabilir mi? Yani benim düşükler varikoselle alakalı olabilir mi?

DNA hasarı yapabilir. Değerleriniz iyiyse bile varikosel olan hastaların 3/6 ay arası kontrollerini yapması gerek unutmayın lütfen.

zeynepppppppp bütün testleri eğitim araştırmada yaptırdık ya eşim özele de gidelim orada ne çıkacak diyor ama zaman kaybı bence sabah sonuçları alıp gelecek konuşup gitmek istiyorum artık bitsin bu işkence ameliyat ol kurtulalım dicem.
B Birmucize sabah alacak sonuçları ama merak etmiyorum zaten çok iyi değil bir mucize de gerçekleşmez sanırım. :)
Suskun Ceylan bat ne zaman ki belirtileri var mı?

Benimde kimyasal oluyor hep ama eşimde DNA hasarı da yok. Varikoseli vardı sol tarafta 3.1 grade ameliyat oldu. Biraz düzelme var. Sayımız hızımız arttı gebe kaldım ama kimyasal oldu. Bi kimyasalım da ameliyat öncesinden. Eşimden kaynaklı değil bu defa belki de bende pırtılaşma var. Test yaptırdık sonuçları bekliyoruz kimyasal çok kötü birşey

DNA hasarı yapabilir. Değerleriniz iyiyse bile varikosel olan hastaların 3/6 ay arası kontrollerini yapması gerek unutmayın lütfen.
Cevapladığı için teşekkürler ona da baktırmakta yarar var o zaman. 1 ay önce kontroldeydik doktor değerler iyiyse ameliyat önermiyorum dedi düşükler için varikoseli sebep olarak gösteremem dedi ama şans olarak ola da bilir dedi kafam bayağ karıştı açıkçası

7 Şubat canım belirti akintim var adetin 14.gunu başladı dahada kesilmedi beyaz bı akıntı başkada belirtim yok henüz

Gerçekten çok kötü sebep bulunamaması da çok ayrı bende de pıhtılaşma çıktı 1289 heterezigot ama onu da düşükler için sebep sayamayız diyorlar bende anlamadım gitti aspirin içiyorum ama önlem amaçlı inşallah bi daha tekrarlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…