- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #2.621
Bizde hep detay laboratuvarda veriyoruz SSK da 6 milyonken detayda 14.900 çıkmıştı hatirliyorsan hangisi doğru bilmiyorumKuzum sonuç yarın çıkar ama eşim Çarşamba alabilir yarın evde olmayacak. Bir de özel araştırıyorum hep devlette test verdik özelde de verelim diyor eşim sonuçları alıp gidelim diyor. Bende zaman kaybetmeyelim cumaya randevu alıp ameliyat tarihini konuşmaya gidelim diyorum ama illa özelde de yaptırmak istiyor.
Sagol canım benim bunları paylaşmanıpaylaşman çok güzel birşey çok sevindim çok teşekkür ederimöncelikle günaydınadet döneminde baş dönmesi normal bir durum. Hatta benim bulantılarım da artar koku hassasiyeti olur. Evet adet gördüğü halde hamile olanlar var benim de kuzenim var öyle ama çok az adet gördüm diye anlatmıştı. Gebeliğin ilk belirtisi baş dönmesi de değildir önce vücut sinyal verir diye biliyorum mide bulantısı kalp atışıyla 7 8. Haftalarda yoğunlaşır. Şarıl şarıl gelen adetten sonra hamilelik mümkün değil diye biliyorum. Gebelikte yerleşme kanamasının bile sınırı var damla damladır damlayı aştığı zaman kese riske girer düşer zaten.Forumu okuyorum sürekli mesaj yazmıyorum. Sabah sabah sana yazmak istedim çünkü evet umutlanıyoruz o belirti hamilelik mi bu belirti olabilir mi diye ama istisnai durumlardan ümitlenmek insanı yoruyor,yıpratıyor. Bunu kendine yapmamalısın. Ne gerek var zaten yorucu bir süreçten geçiyoruz ve hayatında bebekten başka kafana takılan günlük hayatta seni yoran başka şeyler de vardır umarım... sana iyi gelen şeyleri yap dünyadaki en önemli kişi sensin çünkü sensiz dünyanın sana göre bir anlamı yok zaten.sözlerim seni incitmez umarım biliyorum duymak istediklerin bunlar değil ama başta kendime söylüyorum bunları. Yaşın da küçüktü diye hatırlıyorum. Öpüyorum seni tüm kalbimle.
Sagol kuzum bizde seni çok seviyoruz toparlanmana çok çok sevindim canım benim hepsi geçecek inşallahGünaydın kızlar. Bugün daha iyi hissediyorum kendimi çok şükür. Çok teşekkür ediyorum ilginiz ve desteğiniz için. Hepinizi çok seviyorum. A Ataabetull@Suskun Ceylan Saklicennet @Niles143
Amiiiiinnn canım hayırlısıyla inşallahKuzum adet döneminde benimde başım döner ve o kadar çok miğdem bulanır ki hiç birşey yiyemem ama tabi sen vitamin eksiğin var mı diye baktır takviye alırsın vücudun için iyi olabilir. Şakın dert etme daha çok gençsin önünde çok güzel zamanların var ve bebekli zamanlarında gelecek inşallah.
Aminn canım YÜCE RABBİM ALLAH C. C hayırlısıyla inşallah bebeklerimize biran önce kavuştursunA Ataabetull canım benim bu konu hala tartışmalı. Doktorlara göre ancak lekelenme ve az miktarda gelen adet yerleşme kanaması gibi kabul ediliyor. Bir ara klomen kullandığım zaman adette kahve lekelerle başladığı için bende baya araştırdım bu durumu. Normal adet gördüğüm halde hamileymişim diyen kadınlar da çok. Baş dönmesine gelince biliyorsun ben de yaşamıştım. Hatta bu kadar erken belirti olmaz diyerek doktora gittim. Kan değerlerim düştü diye. Doktora gebelikten bahsetmedim bile olmayacağını düşündüğümden. Kan değerlerim normal seviyede b vitamini biraz düşük çıkmıştı. Ilaç falan verdi doktor daha onları kullanmadan adet zamanım geldi. Sonra işte test falan derken hamilelik çıktı. Baş dönme hissi belirti miydi denk mi geldi bilmiyorum ama belli olduktan sonra hiç yaşamadım. Hayırlı olsun hakkında kuzum. Allah gönlüne göre versin
Kızlar hamileyken adet olunmaz o kanama başka kanamadır yerleşme kanaması sadece hamile kalındığı ay leke şeklinde oluyor yada plesenta kanaması yani bebeğin eşi önde olunca hamileliğin bazi aylarında kanamalar olabiliyor oda iki üç gün olabiliyor bunu komsumuzdan biliyorum onlar neyse ki adet kanaması olmadığını biliyorlardı doktor a gittiler bı gece hastanede kalıyordu kanamayı durduruyorlardi sonraki ay tekrar oluyordu sonuç olarak bebeği 8 aylıkken doğurdu sezeryanla bı kaç gün kuvezde kaldı şuan 2 aylık minnak bı kız yani hamileyken adet kanaması olmaz A Ataabetull B Birmucize
Nasılsın canım yine kayiplardasinTamam kuzum çok çok sagol birtanem teşekkürler
Esimin Telefonu garantiye canım benimkini o kullanıyor garantiden gelene kadar telefonsuzum kuzum o yüzden giremedim vede iyiyim çok şükür sizler nasılsınız canım neler yaptınız ben yokkenNasılsın canım yine kayiplardasin
Aynı canım eşimi kontrola goturcek izin alcak onu bekliyorum adetine 1 hafta kaldı bakalım aşılamaya uygunsa bu ay denicez inşallahEsimin Telefonu garantiye canım benimkini o kullanıyor garantiden gelene kadar telefonsuzum kuzum o yüzden giremedim vede iyiyim çok şükür sizler nasılsınız canım neler yaptınız ben yokken
Kuzucuklar nerelerdesinizzzzzzz??????
Ben yarın ağlıyorum sızlıyorum 3. Testi yaptırma gidelim doktora bebişimi çoookkk özledim zaman kaybetmeyelim artık dicemmmm.. nasıl fikir
Burdayım canım sessizce adeti bekliyorum bendeKuzucuklar nerelerdesinizzzzzzz??????
Ben yarın ağlıyorum sızlıyorum 3. Testi yaptırma gidelim doktora bebişimi çoookkk özledim zaman kaybetmeyelim artık dicemmmm.. nasıl fikir
Diğer test ne oldu ki? Sonuçlandı mı oKuzucuklar nerelerdesinizzzzzzz??????
DNA hasarı yapabilir. Değerleriniz iyiyse bile varikosel olan hastaların 3/6 ay arası kontrollerini yapması gerek unutmayın lütfen.Selam kızlar benim sizlere danışmam lazım..
Benim eşimde solda 3. Derece varikosel var ama değerleri iyi hiç bi sıkıntı Yok çok şükür.
Ama ben üç defa kimyasal gebelik yaşadım. Sorum şu ki bu varikosel sperm değerini bozmasa da DNA hasarı yapabilir mi? Yani benim düşükler varikoselle alakalı olabilir mi?
Selam kızlar benim sizlere danışmam lazım..
Benim eşimde solda 3. Derece varikosel var ama değerleri iyi hiç bi sıkıntı Yok çok şükür.
Ama ben üç defa kimyasal gebelik yaşadım. Sorum şu ki bu varikosel sperm değerini bozmasa da DNA hasarı yapabilir mi? Yani benim düşükler varikoselle alakalı olabilir mi?
Cevapladığı için teşekkürler ona da baktırmakta yarar var o zaman. 1 ay önce kontroldeydik doktor değerler iyiyse ameliyat önermiyorum dedi düşükler için varikoseli sebep olarak gösteremem dedi ama şans olarak ola da bilir dedi kafam bayağ karıştı açıkçasıDNA hasarı yapabilir. Değerleriniz iyiyse bile varikosel olan hastaların 3/6 ay arası kontrollerini yapması gerek unutmayın lütfen.
7 Şubat canım belirti akintim var adetin 14.gunu başladı dahada kesilmedi beyaz bı akıntı başkada belirtim yok henüzzeynepppppppp bütün testleri eğitim araştırmada yaptırdık ya eşim özele de gidelim orada ne çıkacak diyor ama zaman kaybı bence sabah sonuçları alıp gelecek konuşup gitmek istiyorum artık bitsin bu işkence ameliyat ol kurtulalım dicem.
B Birmucize sabah alacak sonuçları ama merak etmiyorum zaten çok iyi değil bir mucize de gerçekleşmez sanırım. :)
Suskun Ceylan bat ne zaman ki belirtileri var mı?
Gerçekten çok kötü sebep bulunamaması da çok ayrı bende de pıhtılaşma çıktı 1289 heterezigot ama onu da düşükler için sebep sayamayız diyorlar bende anlamadım gitti aspirin içiyorum ama önlem amaçlı inşallah bi daha tekrarlamazBenimde kimyasal oluyor hep ama eşimde DNA hasarı da yok. Varikoseli vardı sol tarafta 3.1 grade ameliyat oldu. Biraz düzelme var. Sayımız hızımız arttı gebe kaldım ama kimyasal oldu. Bi kimyasalım da ameliyat öncesinden. Eşimden kaynaklı değil bu defa belki de bende pırtılaşma var. Test yaptırdık sonuçları bekliyoruzkimyasal çok kötü birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?