Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet değerler iyiyse ameliyat önermiyorlar fakat denemenize rağmen 2 sene içinde gebelik oluşmuyorsa ameliyat ediyorlar. Siz yine de DNA hasarına da baktırın. Gebelik yaşananız çok güzel ama inşallah kimyasalların nedenini bulursunuz. bence aspirini kullanman iyi önlem amaçlı.

Cnm aspirin kullanmaya şimdiden başla. Kolay gebe kalırsın bari. Gebe kalırsanda hemen iğne yapmaya başla. Bizim bi arkadaş 5 düşükten sonra 2 oğlu oldu. Onda da pırtılaşma vardı. Gebe kalmak istediğinde 2 ay öncesinde coaspirine başlıyormuş. Yoksa gebe kalamıyorum diyordu.

Bakalım artık hayırlısı inşallah bi daha araştırmaya gerek kalmaz Allah herkese sağılıklı güzel gebelik nasip etsin tez vakitte

Ya çok enteresanmış gerçekten bunu ilk defa duydum.
Ben normalde yumurtalamadan sonra içiyorum adete kadar 15 gün felan sonra tekrar yumurtlama zamanı içiyorum.
O şekilde içmemin sebebide başka bi yerde aspirinin yumurta kalitesini bozduğunu okumamdan kaynaklanıyordu.
Bu ay ilk defa adetten sonra içmeye başlamıştım nedensizce ama isabet olmuş o zaman

Peki siz gebe kalmak istediğinizde hemen gebe kalabiliyor musunuz ????
İlkine hemen kaldım ama sonra giderek artı aylar şimdide bayağa oldu açıkçası yaklaşık 10 ay felan son düşükten itibaren o yüzden kontorele gittik geçen ay varikosel mi acaba ilerledi diye şimdi de aklıma DNA hasarı geliyor bilmiyorum belki de sorun bende belki de vakti saati gelmemiştir diyorum öyle git gelli kafa bu aralar bende canım

Allah hepimizin Yardımcısı olsun inş

Doktor kontrolünde kullanmıyor musun ???? Doktora sor öyle kullan bence

Doktor kontrolünde kullanmıyor musun ???? Doktora sor öyle kullan bence
Hemde bi kaç doktora sordum biri hiç gerek Yok dedi
Biri önlem amaçlı içebilirsiniz dedi
Biri de kesinlikle içmelisin hergün hatta öğrenir öğrenemez de iğneye başlıycaz dedi ve bu doktor düşükleri bu pıhtılaşmaya bağladı
Ama hiç bir yerde bu pıhtılaşmayı düşük nedeni olarak kabul etmiyorlar bi sürü yazı okudum
Bende çok arada kaldım birinin dediği ötekini tutmuyor netlik Yok yani

Canım hangi testleri yaptırdın? Devlette mi özelde mi? Adet geldikten sonra ben de gitmek istiyorum. Araştırma hastaneleri bir kaç düşük sonrasında kabul ediyormuş galiba

Canım hangi testleri yaptırdın? Devlette mi özelde mi? Adet geldikten sonra ben de gitmek istiyorum. Araştırma hastaneleri bir kaç düşük sonrasında kabul ediyormuş galiba

Cnm araştırma hastanesine gittim. Allah affetsin 3 düşüğüm var dedim ama 2 tane var. Aslında 2 de deseydim yapardı. Hiç sorgulamadı. Genetik test ve pırtılaşma testleri yapıldı. Ve bağışıklıkla ilğili diğer testler. Aslında doktora sordum bu testleri mi sadece yaptırıcaz diye??? Gereken tüm testleri istedim dedi. Araştırma hastanesi infertelite bölümüne gittim testler orada yapıldı. Öyle cnm.....

Sonuçlarımız çıktı kızlar iyiye gitmiyor. 2,5 gün perhiz 19 milyon sayı volüm 2ml. Hız %5 haraketsiz 95 morfoloji 0. Yıkama sonrası haraket 0.
Allah yardımcımız olsun.

İnşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir evlat doğurmayı nasip eder mevlam. Araştırmaya gideyim ben de bakalım ne diyecekler

Sonuçlarımız çıktı kızlar iyiye gitmiyor. 2,5 gün perhiz 19 milyon sayı volüm 2ml. Hız %5 haraketsiz 95 morfoloji 0. Yıkama sonrası haraket 0.
Allah yardımcımız olsun.
İlginç kuzum ya o kadar araştırarak hareket ediyorsun. İlla ki hız üzerinde bir etkisi olması lazımdı. Dediğin gibi hiç mi tedavi edilmedi acaba varikosel. Hiç canını sıkma önünüzde bir tedavi seçeneği var. İnşallah sonrasında artışları konuşuyor olacağız burada.

Allah yardımcımız olsun.
Canım kendin soyluyordun varikosel ameliyatı başarılı geçmedi hala var olan o damar genişliği senin bebisler nasıl kendine gelsin annesi rabbim dermansız dert vermesin canım ne yapacağını bilmek bile büyük nimet hele bı ameliyatini olsun minnoslar bı kendine gelsin kuzum seni benden yani buradaki arkadaşlardan daha iyi kimse anlamaz azcik daha sabır canım sen bizden daha iyi biliyorsunki sorun sadece varikosel ise duzelicek sakın modunu düşürme sana ve fikirlerine ihtiyacım var çünkü

B Birmucize Suskun Ceylan
Çan’larım inşallah sorun varikoseldir şimdi de vitamin kullanıyoruz etki etmiyor ya acaba sorun varikosel değil mi diye şüphe duymaya başladım inşallah varikoseldir artık onun için dua eder oldum. Eşimin moral Sıfır çok üzüldüm lütfen zamanında önlemimi almadım diye 10 senelik bir mevzu bu diyor biliyordum ama çocuk istemediğim için gitmedim çöm bencillik yaptım dedi. Cumaya randevu aldı gidip ameliyat tarihi alcaz. 3. Test için gitmeyecek özel hastaneye. Değişen birşey olmayacak dedim. Doktorada sorcam başka bir problemimiz olabilir mi ilaçların etki etmemesi normal mi?
Birde bir arkadaş ameliyat olmuş doktor solda Ümit yok demiş Buda beni korkuttu bizde de senelerdir varikosel var bizimde böyle bir problemimiz olur mu?
Artık herşeyi düşünür oldum.

Saklicennet canım benim sen o ilk ameliyatı unut. Belli ki gerçek anlamda bir operasyon değilmiş. Şimdi yeni baştan, yeni umutlarla başlayacak bu süreç. Hep beraber dua ile umut ile bekliyor olacağız burada iyi gelişmeleri. Allahın izniyle her şey güzel olacak. Pes etmek yok. Birimiz tökezlediğinde birimiz koluna girecek hemen. Uzun ve zor bir yol belki ama iyiye güzele ulaştıracak bizi sonunda. Sadece birazcık daha zaman alacak. Ve bir gün inanıyorum unutup bu günleri bebeklerimizi konuşuyor olacağız. Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…