- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #2.641
İnşallah hamilesindir canım beklemek çok zor biliyorum allah hepimizin yardımcısı olsun.7 Şubat canım belirti akintim var adetin 14.gunu başladı dahada kesilmedi beyaz bı akıntı başkada belirtim yok henüz
Evet değerler iyiyse ameliyat önermiyorlar fakat denemenize rağmen 2 sene içinde gebelik oluşmuyorsa ameliyat ediyorlar. Siz yine de DNA hasarına da baktırın. Gebelik yaşananız çok güzel ama inşallah kimyasalların nedenini bulursunuz. bence aspirini kullanman iyi önlem amaçlı.Cevapladığı için teşekkürler ona da baktırmakta yarar var o zaman. 1 ay önce kontroldeydik doktor değerler iyiyse ameliyat önermiyorum dedi düşükler için varikoseli sebep olarak gösteremem dedi ama şans olarak ola da bilir dedi kafam bayağ karıştı açıkçası
Gerçekten çok kötü sebep bulunamaması da çok ayrı bende de pıhtılaşma çıktı 1289 heterezigot ama onu da düşükler için sebep sayamayız diyorlar bende anlamadım gitti aspirin içiyorum ama önlem amaçlı inşallah bi daha tekrarlamaz
Bakalım artık hayırlısı inşallah bi daha araştırmaya gerek kalmaz Allah herkese sağılıklı güzel gebelik nasip etsin tez vakitteEvet değerler iyiyse ameliyat önermiyorlar fakat denemenize rağmen 2 sene içinde gebelik oluşmuyorsa ameliyat ediyorlar. Siz yine de DNA hasarına da baktırın. Gebelik yaşananız çok güzel ama inşallah kimyasalların nedenini bulursunuz. bence aspirini kullanman iyi önlem amaçlı.
Bakalım artık hayırlısı inşallah bi daha araştırmaya gerek kalmaz Allah herkese sağılıklı güzel gebelik nasip etsin tez vakitte
Ya çok enteresanmış gerçekten bunu ilk defa duydum.Cnm aspirin kullanmaya şimdiden başla. Kolay gebe kalırsın bari. Gebe kalırsanda hemen iğne yapmaya başla. Bizim bi arkadaş 5 düşükten sonra 2 oğlu oldu. Onda da pırtılaşma vardı. Gebe kalmak istediğinde 2 ay öncesinde coaspirine başlıyormuş. Yoksa gebe kalamıyorum diyordu.
İlkine hemen kaldım ama sonra giderek artı aylar şimdide bayağa oldu açıkçası yaklaşık 10 ay felan son düşükten itibaren o yüzden kontorele gittik geçen ay varikosel mi acaba ilerledi diye şimdi de aklıma DNA hasarı geliyor bilmiyorum belki de sorun bende belki de vakti saati gelmemiştir diyorum öyle git gelli kafa bu aralar bende canımPeki siz gebe kalmak istediğinizde hemen gebe kalabiliyor musunuz ????
İlkine hemen kaldım ama sonra giderek artı aylar şimdide bayağa oldu açıkçası yaklaşık 10 ay felan son düşükten itibaren o yüzden kontorele gittik geçen ay varikosel mi acaba ilerledi diye şimdi de aklıma DNA hasarı geliyor bilmiyorum belki de sorun bende belki de vakti saati gelmemiştir diyorum öyle git gelli kafa bu aralar bende canım
Ya çok enteresanmış gerçekten bunu ilk defa duydum.
Ben normalde yumurtalamadan sonra içiyorum adete kadar 15 gün felan sonra tekrar yumurtlama zamanı içiyorum.
O şekilde içmemin sebebide başka bi yerde aspirinin yumurta kalitesini bozduğunu okumamdan kaynaklanıyordu.
Bu ay ilk defa adetten sonra içmeye başlamıştım nedensizce ama isabet olmuş o zaman
Amin canım inşallahAllah hepimizin Yardımcısı olsun inş
Hemde bi kaç doktora sordum biri hiç gerek Yok dediDoktor kontrolünde kullanmıyor musun ???? Doktora sor öyle kullan bence
Sanmıyorum hiç bişe hissetmiyorum çünkü tabi yinede nasip canım amin inşallah rabbim duysun sesimizi beklemek zorrrİnşallah hamilesindir canım beklemek çok zor biliyorum allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canım hangi testleri yaptırdın? Devlette mi özelde mi? Adet geldikten sonra ben de gitmek istiyorum. Araştırma hastaneleri bir kaç düşük sonrasında kabul ediyormuş galibaBenimde kimyasal oluyor hep ama eşimde DNA hasarı da yok. Varikoseli vardı sol tarafta 3.1 grade ameliyat oldu. Biraz düzelme var. Sayımız hızımız arttı gebe kaldım ama kimyasal oldu. Bi kimyasalım da ameliyat öncesinden. Eşimden kaynaklı değil bu defa belki de bende pırtılaşma var. Test yaptırdık sonuçları bekliyoruzkimyasal çok kötü birşey
Canım hangi testleri yaptırdın? Devlette mi özelde mi? Adet geldikten sonra ben de gitmek istiyorum. Araştırma hastaneleri bir kaç düşük sonrasında kabul ediyormuş galiba
İnşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir evlat doğurmayı nasip eder mevlam. Araştırmaya gideyim ben de bakalım ne diyeceklerCnm araştırma hastanesine gittim. Allah affetsin 3 düşüğüm var dedim ama 2 tane var. Aslında 2 de deseydim yapardı. Hiç sorgulamadı. Genetik test ve pırtılaşma testleri yapıldı. Ve bağışıklıkla ilğili diğer testler. Aslında doktora sordum bu testleri mi sadece yaptırıcaz diye??? Gereken tüm testleri istedim dedi. Araştırma hastanesi infertelite bölümüne gittim testler orada yapıldı. Öyle cnm.....
İlginç kuzum ya o kadar araştırarak hareket ediyorsun. İlla ki hız üzerinde bir etkisi olması lazımdı. Dediğin gibi hiç mi tedavi edilmedi acaba varikosel. Hiç canını sıkma önünüzde bir tedavi seçeneği var. İnşallah sonrasında artışları konuşuyor olacağız burada.Sonuçlarımız çıktı kızlar iyiye gitmiyor. 2,5 gün perhiz 19 milyon sayı volüm 2ml. Hız %5 haraketsiz 95 morfoloji 0. Yıkama sonrası haraket 0.
Allah yardımcımız olsun.
Canım kendin soyluyordun varikosel ameliyatı başarılı geçmedi hala var olan o damar genişliği senin bebisler nasıl kendine gelsin annesi rabbim dermansız dert vermesin canım ne yapacağını bilmek bile büyük nimet hele bı ameliyatini olsun minnoslar bı kendine gelsin kuzum seni benden yani buradaki arkadaşlardan daha iyi kimse anlamaz azcik daha sabır canım sen bizden daha iyi biliyorsunki sorun sadece varikosel ise duzelicek sakın modunu düşürme sana ve fikirlerine ihtiyacım var çünküSonuçlarımız çıktı kızlar iyiye gitmiyor. 2,5 gün perhiz 19 milyon sayı volüm 2ml. Hız %5 haraketsiz 95 morfoloji 0. Yıkama sonrası haraket 0.
Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?