Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben sürekli evdeyim valla dizilerin var tam bı hanımı oldum aslında bekarken hiç böle değildim evlenince duruldum bı halk eğitime gitmek istedim hatta eşimle gittim ama yolu bidaha bulamam diye eşim biraz alış öyle gidersin demişti sonrada bebiş telaşına düşünce hepten biraktim herşeyi

Ben artık durmadan üroloji kaynaklarını okuyorum kitap yerine eşim artık diyor ki sen daha kapsamlı biliyorsun doktorlarla sen konuş

Sizde de var o zaman de mi kendime hiçbir şey alasım gelmiyor. Sözde gidiyoruz mağazaya bir an önce dışarı atasım geliyor kendimi. Ne bakmak ne denemek geliyor içimden. Geçen gün zorla bir ceket aldırdı annem

Aynen canım ki ben tiryaki gibiydim bana hep kızarlardı çok alışveriş yapıyorum diye ama artık hiçbirşey almıyorum.

Soyutlama kendini hiç. Bir defa bulamazsın ikincide öğrenirsin. Senin durumun daha zor çevre yabancı aile yok. O yüzden kendine güven eve kapatma kendini

Suskun Ceylan evet canım biraz evden çıkman senin için de iyi olabilir. Belediyenin etkinlikleri varsa git muhakkak istanbulda ismek var bayanlar için birsürü olanakları var orada da varsa kayıt ol iyi gelir.

Esiniz ameliyat olali ne kadar oldu. Bizde 2 ay doldu 3 e girdik, uzuntunuzu paylasiyorum .. Sevgiler
Daha yeni 1 ay oldu daha doğrusu ameliyat olduktan 20 gün sonra birliktelik oldu değerlendirmek istedim ama adet oldum inşallah birdahaki aya 3.ayda test verecek o esnada doktor birliktelik olsun dedi sende mi gebe kalamadin

Bende bugün kırmızı kartı yedim kaldı yine bir sonraki aya zaten bu aydan ümitli değildim eşim yeni ameliyat olmuştu inşallah diğer aya kaldı
Hemen hamile kalmakta pek hayırlı sonuçlanmadı bende. O yüzden geçen süre spermlerin kendini yenilemesine yardımcı olacaktır. İnşallah en doğru zamanda gelir iyi haber

Hemen hamile kalmakta pek hayırlı sonuçlanmadı bende. O yüzden geçen süre spermlerin kendini yenilemesine yardımcı olacaktır. İnşallah en doğru zamanda gelir iyi haber
Inşallah canım arkadaşlarımın eşleride ameliyat oldu 2.ayında hamile kaldılar inşallah bizlerede nasip eder allah hayırlı ve sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…