- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #2.681
Ben sürekli evdeyim valla dizilerin var tam bı hanımı oldum aslında bekarken hiç böle değildim evlenince duruldum bı halk eğitime gitmek istedim hatta eşimle gittim ama yolu bidaha bulamam diye eşim biraz alış öyle gidersin demişti sonrada bebiş telaşına düşünce hepten biraktim herşeyiNe güzel ya. Aslında ben de isterim tekrar yeni bölümler okumayı ama bulunduğum yerde olmadığından git gel yapamam. Eskiden sürekli okurdum. Hatta kitap bitmeden uyumazdım. Sonra bir ara başka şeylerden bunalınca onu da bıraktım. Yeniden başlasam muhteşem olacak. Bu seferde gözüm başka şey görmez
Ben artık durmadan üroloji kaynaklarını okuyorum kitap yerine eşim artık diyor ki sen daha kapsamlı biliyorsun doktorlarla sen konuşNe güzel ya. Aslında ben de isterim tekrar yeni bölümler okumayı ama bulunduğum yerde olmadığından git gel yapamam. Eskiden sürekli okurdum. Hatta kitap bitmeden uyumazdım. Sonra bir ara başka şeylerden bunalınca onu da bıraktım. Yeniden başlasam muhteşem olacak. Bu seferde gözüm başka şey görmez
Ben artık durmadan üroloji kaynaklarını okuyorum kitap yerine eşim artık diyor ki sen daha kapsamlı biliyorsun doktorlarla sen konuş
Aynen canım ki ben tiryaki gibiydim bana hep kızarlardı çok alışveriş yapıyorum diye ama artık hiçbirşey almıyorum.Sizde de var o zaman de mi kendime hiçbir şey alasım gelmiyor. Sözde gidiyoruz mağazaya bir an önce dışarı atasım geliyor kendimi. Ne bakmak ne denemek geliyor içimden. Geçen gün zorla bir ceket aldırdı annem
Soyutlama kendini hiç. Bir defa bulamazsın ikincide öğrenirsin. Senin durumun daha zor çevre yabancı aile yok. O yüzden kendine güven eve kapatma kendiniBen sürekli evdeyim valla dizilerin var tam bı hanımı oldum aslında bekarken hiç böle değildim evlenince duruldum bı halk eğitime gitmek istedim hatta eşimle gittim ama yolu bidaha bulamam diye eşim biraz alış öyle gidersin demişti sonrada bebiş telaşına düşünce hepten biraktim herşeyi
16-17 Ocak yumurtlama testi pozitifti. Bugün 14. Gün olsa çıkması gerekmez mi?Gelmezse tekrarlayabilirsin. Bazen geç çıkabilir daha erken üzülmek için
Belli olmayabiliyor canım günün gectimi16-17 Ocak yumurtlama testi pozitifti. Bugün 14. Gün olsa çıkması gerekmez mi?
Bu aralar olman gerek bi kac bekle canımBelli olmayabiliyor canım günün gectimi
Benim adet günü çıkmamıştı. Geçtikten sonra hayalet çizgi vardı. Bekle bakalım canım hayırlısıyla ne çıkacak16-17 Ocak yumurtlama testi pozitifti. Bugün 14. Gün olsa çıkması gerekmez mi?
Bugün olmam gerekti canım ama zaten gecikmelerim oluyor normalde. O yüzden pek umutlu değilimBu aralar olman gerek bi kac bekle canım
Yumurtlamadan 14. Gün kesin cikar diye okumustum bu sitede negatif olunca uzuldum. Gerçi 1.5 yıldır hep negatif alıştım artıkBenim adet günü çıkmamıştı. Geçtikten sonra hayalet çizgi vardı. Bekle bakalım canım hayırlısıyla ne çıkacak
Çalışmalara devam canım adet olmada büyük nimetBende bugün kırmızı kartı yedim kaldı yine bir sonraki aya zaten bu aydan ümitli değildim eşim yeni ameliyat olmuştu inşallah diğer aya kaldı
Esiniz ameliyat olali ne kadar oldu. Bizde 2 ay doldu 3 e girdik, uzuntunuzu paylasiyorum .. SevgilerBende bugün kırmızı kartı yedim kaldı yine bir sonraki aya zaten bu aydan ümitli değildim eşim yeni ameliyat olmuştu inşallah diğer aya kaldı
Daha yeni 1 ay oldu daha doğrusu ameliyat olduktan 20 gün sonra birliktelik oldu değerlendirmek istedim ama adet oldum inşallah birdahaki aya 3.ayda test verecek o esnada doktor birliktelik olsun dedi sende mi gebe kalamadinEsiniz ameliyat olali ne kadar oldu. Bizde 2 ay doldu 3 e girdik, uzuntunuzu paylasiyorum .. Sevgiler
Hemen hamile kalmakta pek hayırlı sonuçlanmadı bende. O yüzden geçen süre spermlerin kendini yenilemesine yardımcı olacaktır. İnşallah en doğru zamanda gelir iyi haberBende bugün kırmızı kartı yedim kaldı yine bir sonraki aya zaten bu aydan ümitli değildim eşim yeni ameliyat olmuştu inşallah diğer aya kaldı
Inşallah canım arkadaşlarımın eşleride ameliyat oldu 2.ayında hamile kaldılar inşallah bizlerede nasip eder allah hayırlı ve sağlıklıHemen hamile kalmakta pek hayırlı sonuçlanmadı bende. O yüzden geçen süre spermlerin kendini yenilemesine yardımcı olacaktır. İnşallah en doğru zamanda gelir iyi haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?