- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #2.661
Kuzum bırak karamsarlığı bize de öyle dedi doktor. Bizi sağ taraf kurtaracak diğeri çok hırpalanmış ama o da yeterli dedi. Vitamine gelince bazı doktorlar hiç vermiyor biliyorsun. Demek ki tek başına varikosel tedavisi bile yeterli. Ha diyelim bir başka sorun çıktı çok şükür en son seçeneğimiz saklı duruyor. Sen daha sağlam duracaksın canım eşin için. Onlar duygularını dışarıda vuramıyorlar. Birbirinize daha da kenetlenip aşacaksınız bu engeli emin olB BirmucizeSuskun Ceylan
Çan’larım inşallah sorun varikoseldir şimdi de vitamin kullanıyoruz etki etmiyor ya acaba sorun varikosel değil mi diye şüphe duymaya başladım inşallah varikoseldir artık onun için dua eder oldum. Eşimin moral Sıfır çok üzüldüm lütfen zamanında önlemimi almadım diye 10 senelik bir mevzu bu diyor biliyordum ama çocuk istemediğim için gitmedim çöm bencillik yaptım dedi. Cumaya randevu aldı gidip ameliyat tarihi alcaz. 3. Test için gitmeyecek özel hastaneye. Değişen birşey olmayacak dedim. Doktorada sorcam başka bir problemimiz olabilir mi ilaçların etki etmemesi normal mi?
Birde bir arkadaş ameliyat olmuş doktor solda Ümit yok demiş Buda beni korkuttu bizde de senelerdir varikosel var bizimde böyle bir problemimiz olur mu?
Artık herşeyi düşünür oldum.
Canimmm kendi fikrimi söyleyim spermlerin sıcağı sevmediğini hepimiz biliyoruz bizim doktor genişleyen damarın yumurtalikdaki klima sistemini bozduğunu söylemişti yani bizim anlicagimiz dilde söyledi orada o damar olduğu sürece ilaç nasıl fayda etsin ki etmez diye düşünüyorum eğer varikosel ilaçla yada vitaminle düzelen bı durum olsaydı neden bizim eşleri ameliyat etsinler ki herkese vitamin verirlerdi aklına şuan farklı bişe getirme ilk olarak şu artık adından da nefret ettim ama varikosel den kurtul daha sonra Allah korusun duzelmezse ozaman farklı şeyler arastirirsin ona göre davranirsin bak bizim sayı düzeldi morfoloji düzgün hız az fakat hamilelik yokk sen kendin bana diyorsun DNA hasara bak herşey sırayla tatlım çok zorlu bir süreç biliyorum ama napalim canimm bizim sinavimiz bu lütfen üzülmeB BirmucizeSuskun Ceylan
Çan’larım inşallah sorun varikoseldir şimdi de vitamin kullanıyoruz etki etmiyor ya acaba sorun varikosel değil mi diye şüphe duymaya başladım inşallah varikoseldir artık onun için dua eder oldum. Eşimin moral Sıfır çok üzüldüm lütfen zamanında önlemimi almadım diye 10 senelik bir mevzu bu diyor biliyordum ama çocuk istemediğim için gitmedim çöm bencillik yaptım dedi. Cumaya randevu aldı gidip ameliyat tarihi alcaz. 3. Test için gitmeyecek özel hastaneye. Değişen birşey olmayacak dedim. Doktorada sorcam başka bir problemimiz olabilir mi ilaçların etki etmemesi normal mi?
Birde bir arkadaş ameliyat olmuş doktor solda Ümit yok demiş Buda beni korkuttu bizde de senelerdir varikosel var bizimde böyle bir problemimiz olur mu?
Artık herşeyi düşünür oldum.
Canım benim sen de iyi ki varsınB BirmucizeSaklicennet bugün genel temizlik yapicaktim mutfakta oturdum kaldım tobe yapasim yok dua ediyorum bu süreçlerde ailemden en yakinla bile konusmadiklarimi sizlerle konuşup paylaşıyorum rabbim tez zamanda yüzümüze baksın da bebislerimiz hakkın konuşalım onlara alicaklarimi besiklerini bebek arabalarını gece aglamalarini konuşalım iyi varsınız ağlama moduna gircem şimdi
Ayy ne iyi olurdu. :)B BirmucizeSaklicennet hava güzel canım burada hiç arkadaşım yok maalesef börek yaptım fırında gelin bı çay demleyim içelim dicem ama uzaklardasiniz
Oyy ne güzel olurB BirmucizeSaklicennet hava güzel canım burada hiç arkadaşım yok maalesef börek yaptım fırında gelin bı çay demleyim içelim dicem ama uzaklardasiniz
Nasip canım nasipKızlar bugün adet günümdü idrar testi negatif çıktıne zaman göreceğiz çift çizgiyi
Bende ev temizlemedim ama çamaşır falan vardı onları yıkadım mutfağı toparladım börek yaptım şimdi çay demledim TV izliyorum :)Oyy ne güzel olurTatlı benden. Uzun zamandır yapmıyordum bir şeyler bugün sabahtan girdim mutfağa
Neredeyse 2 aydır ev işi yapmadım. Sözde uzanıyorum ama içim içimi yedi. Ah diyorum bir kalksam silsem süpürsem. Eşim sağ olsun kendince yapmaya çalıştı ama kendi yaptığına benzemiyor tabi. Şimdi artık eski düzene dönüyoruz yavaş yavaş. Biraz dolaşıp geldim ben. İyi oldu güneşliydi hava. Şimdi çay elimde tv karşısındaBende ev temizlemedim ama çamaşır falan vardı onları yıkadım mutfağı toparladım börek yaptım şimdi çay demledim TV izliyorum :)
Gelmezse tekrarlayabilirsin. Bazen geç çıkabilir daha erken üzülmek içinKızlar bugün adet günümdü idrar testi negatif çıktıne zaman göreceğiz çift çizgiyi
Bende izliyorum onları canım o hamile olduklarını bilmeyenler gerçekten çok ilginçB BirmucizeSuskun Ceylan
Bizde eşimle dışarıdaydık gezdik dolaştık tatlı aldık kuruyemişçiye girdik ne var ne Yok doldurduk geldikbiraz daha iyi gibi..
Bende şimdi tv izliyorum tlc deki programları seviyorum şişman insanların yaşam öyküleri var mesela kadınlar 300 kilodan normal kilolara düşmeye başlıyorlar anne olmak istiyorlar sonra kilo veriyor bazıları annede oluyorlar. Birde hamile olduklarından haberleri olmayan kadınlar için program yapmışlar kızlar hiç anlamıyorlar hamile olduklarını sonra bir sancı ve olup olmadık yerde doğuruyorlar.Dün izledim Avm de doğurdu ve ben bunu evlatlık vermeliyim dedi ben ağla ağla bir hal oldum sonra kucağına alınca vazgeçti 9 ayda nasıl anlamıyorlar şaşırıyorum. Kalabalık aile diye bir program var dördüzler beşizler minik minik okadar tatlılar ki anlatamam. Psikolojim bozulmak üzere
Nasıl doğurmayı planlıyorsun kuzum sığmaz ki karnınaBende izliyorum onları canım o hamile olduklarını bilmeyenler gerçekten çok ilginçbazbiler Türkçe okunuşu bu tabi bütün bölümlerini izledim onunda 5izler bı tanesi gözünden rahatsız ama hepsi çok tatlı çok da güzel baktılar valla zor is rabbim banada 5iz verse hiç yok demem ama
Çok güzelmiş canım bende haftada 2 gün havuz 2 gün pilates ve aerobiğe gidiyorum artı 2. üniversiteyi okuyorum birde eşimle uğraşıyorum daha ne olsunAynen bende izliyorum ama fazla izlediğimden galiba sürekli tekrarlara denk geliyorumKızlar hepimiz evdeyiz sanırım ve bu daha çok kafamıza takmamıza neden oluyor. Size tavsiyem bir kaç hobi edinin. Hem sosyal ortam oluyor hem kafa dağılıyor. Küçük bir şehirde bile olsanız halk eğitim merkezlerinde çok farklı kurslar var. Mesela biz eşimle halk oyunlarına gidiyorduk. Benim ayrı ahşap kursum var her hafta. Şimdi bir müzik aleti çalmayı denesek mi diyorum Gerçi hiç yeteneğim yok gibi ama eşimin yanında takılırım belki
Ne güzel ya. Aslında ben de isterim tekrar yeni bölümler okumayı ama bulunduğum yerde olmadığından git gel yapamam. Eskiden sürekli okurdum. Hatta kitap bitmeden uyumazdım. Sonra bir ara başka şeylerden bunalınca onu da bıraktım. Yeniden başlasam muhteşem olacak. Bu seferde gözüm başka şey görmezÇok güzelmiş canım bende haftada 2 gün havuz 2 gün pilates ve aerobiğe gidiyorum artı 2. üniversiteyi okuyorum birde eşimle uğraşıyorum daha ne olsunhaftada 3 gün evde yanlızım o zamanlarda izliyorum eskiden kitap okurdum alışveriş çok yapardım ama şimdi kafamı veremiyorum allahtan tüm derslerimi verdim bende şaşırdım ama geçmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?