Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Inşallah güzel haberler alırız canım senden var mi belirtin
Bende hic belirti olmaz cnm gununu hic sasmaz tak diye gelir iki gun surer biter. Cok sukur bin sukur benim butun degerlerim cok iyi yasima gore dahi cok cok iyi. 4 5 Dr 3 5 farkli tarihde hormonlar dahil olmak uzere herseyime bakildi. Masallah. Esimin Cift tarafli Varikosel ameliyat sonucunu bekliyoruz 3. Ayi dolduralim bir yol cizecegiz

Çok şükür bende de birşey yok eşimde tektarafli cıktı ameliyat oldu

Suskun Ceylan sessiz takipçi
Kuzumm diğer grupta beğenip beğenip kaçıyorsun sen bugün neler yaptın bakayım
Pusudayım canım ya valla kafam çok karışık eşimin testini ne zaman yapalım hala onu tartışıyoruz eşim aşılama için zaten test yapılcak onu alır giderim üroloğa diyor bende DNA hasar hormon testi isticem önce gitse diye düşünüyorum adetime az kaldı göğüslerim ağrıyor kaşıklarımda öyle adet belirtilerim başladı ne yapacagımı bilmiyorum

Uff ya boşa para harcamak istiyor galiba. Desene Eğer hasar varsa aşılama tutmaz boşuna paramız gidecek boşuna hormon alcam vücuduma. Seninki de bir tuhaf dediğim dedik.

Uff ya boşa para harcamak istiyor galiba. Desene Eğer hasar varsa aşılama tutmaz boşuna paramız gidecek boşuna hormon alcam vücuduma. Seninki de bir tuhaf dediğim dedik.
Ben salı yollayım SSK ya gitsin orda test yapsın hormon testinide isteyim en iyisi böyle olcak DNA hasar testinide isticem inşallah burda yapan bi yer vardır

Ben salı yollayım SSK ya gitsin orda test yapsın hormon testinide isteyim en iyisi böyle olcak DNA hasar testinide isticem inşallah burda yapan bi yer vardır
İnşallah vardır canım. Hormonlarınızda sorun olduğunu düşünmüyorum ama sabah erken aç karnına gitsin kan verir hemen. DNA hasarı için de en yakın şehir merkezinde falan vardır herhalde. İlçede misiniz siz???

Yok aydın merkezdeyim canım burda düzen lab. Var detaylı test orda yapioz aradım DNA hasar testi yapıyormusunuz die anlamadı var demedi birşeyler söyledi bende anlamadım doktorun yazsın öle gelin demişti aklımda bişe kalmasın diye isticem hormon testini canım bakalım salıya alcam randevu

Günaydın kızlar. Kahvaltı yapıp çıkmamız gerek saat 3 de randevumuz ama burada da bir yerden bir yere gitmek zor olduğu için eşim 11 gibi çıkalım diyor. Sonunda Zaman geldi çok şükür.

Günaydın kızlar. Kahvaltı yapıp çıkmamız gerek saat 3 de randevumuz ama burada da bir yerden bir yere gitmek zor olduğu için eşim 11 gibi çıkalım diyor. Sonunda Zaman geldi çok şükür.
Oww 3 deki randevuya 11 demi çıkıonuz evden benım evden şehirin sonu yarım saat hayırlı haberlerle gel canım merakla bekliyorum

Hayırlısıyla gidip gelin canım. Allah hepimizin şifasını versin tez zamanda.

İnternet paketim bitti yine ayın ortasında bitiyorSinir oluyorum değiştiricem bu operatörü doğru düzgün çekmiyorda. Eve internet bağlatmak daha akıllıca aslında. Takip ettiğim yabancı dizileri izlerim hiç değilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…