- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #2.701
Inşallah güzel haberler alırız canım senden var mi belirtinHayirlisi olsun kizlar. Bende yarin oburgun bekliyorum kirmizi karti. Ameliyatta 2 ayimiz dolacak hicbir beklentim yok
Bende hic belirti olmaz cnm gununu hic sasmaz tak diye gelir iki gun surer biter. Cok sukur bin sukur benim butun degerlerim cok iyi yasima gore dahi cok cok iyi. 4 5 Dr 3 5 farkli tarihde hormonlar dahil olmak uzere herseyime bakildi. Masallah. Esimin Cift tarafli Varikosel ameliyat sonucunu bekliyoruz 3. Ayi dolduralim bir yol cizecegizInşallah güzel haberler alırız canım senden var mi belirtin
Çok şükür bende de birşey yok eşimde tektarafli cıktı ameliyat olduBende hic belirti olmaz cnm gununu hic sasmaz tak diye gelir iki gun surer biter. Cok sukur bin sukur benim butun degerlerim cok iyi yasima gore dahi cok cok iyi. 4 5 Dr 3 5 farkli tarihde hormonlar dahil olmak uzere herseyime bakildi. Masallah. Esimin Cift tarafli Varikosel ameliyat sonucunu bekliyoruz 3. Ayi dolduralim bir yol cizecegiz
Aynen devam:)Çalışmalara devam canım adet olmada büyük nimet
PusudayımSuskun Ceylan sessiz takipçi
Kuzumm diğer grupta beğenip beğenip kaçıyorsun sen bugün neler yaptın bakayım
Uff ya boşa para harcamak istiyor galiba. Desene Eğer hasar varsa aşılama tutmaz boşuna paramız gidecek boşuna hormon alcam vücuduma.Pusudayımcanım ya valla kafam çok karışık eşimin testini ne zaman yapalım hala onu tartışıyoruz eşim aşılama için zaten test yapılcak onu alır giderim üroloğa diyor bende DNA hasar hormon testi isticem önce gitse diye düşünüyorum adetime az kaldı göğüslerim ağrıyor kaşıklarımda öyle adet belirtilerim başladı ne yapacagımı bilmiyorum
Ben salı yollayım SSK ya gitsin orda test yapsın hormon testinide isteyim en iyisi böyle olcak DNA hasar testinide isticem inşallah burda yapan bi yer vardırUff ya boşa para harcamak istiyor galiba. Desene Eğer hasar varsa aşılama tutmaz boşuna paramız gidecek boşuna hormon alcam vücuduma.Seninki de bir tuhaf dediğim dedik.
İnşallah vardır canım. Hormonlarınızda sorun olduğunu düşünmüyorum ama sabah erken aç karnına gitsin kan verir hemen. DNA hasarı için de en yakın şehir merkezinde falan vardır herhalde. İlçede misiniz siz???Ben salı yollayım SSK ya gitsin orda test yapsın hormon testinide isteyim en iyisi böyle olcak DNA hasar testinide isticem inşallah burda yapan bi yer vardır
Yok aydın merkezdeyim canım burda düzen lab. Var detaylı test orda yapioz aradım DNA hasar testi yapıyormusunuz die anlamadı var demedi birşeyler söyledi bende anlamadım doktorun yazsın öle gelin demişti aklımda bişe kalmasın diye isticem hormon testini canım bakalım salıya alcam randevuİnşallah vardır canım. Hormonlarınızda sorun olduğunu düşünmüyorum ama sabah erken aç karnına gitsin kan verir hemen. DNA hasarı için de en yakın şehir merkezinde falan vardır herhalde. İlçede misiniz siz???
Hayırlısıyla inşallah tutar kuzum yaAynı canım eşimi kontrola goturcek izin alcak onu bekliyorum adetine 1 hafta kaldı bakalım aşılamaya uygunsa bu ay denicez inşallah
Çok güzel fikir biz hala eşimle konusamadik bir türlü fırsat olmadıKuzucuklar nerelerdesinizzzzzzz??????
Ben yarın ağlıyorum sızlıyorum 3. Testi yaptırma gidelim doktora bebişimi çoookkk özledim zaman kaybetmeyelim artık dicemmmm.. nasıl fikir
Kız nasıl fırsat bulamadinnn ama böyle kafana takmamanda güzel ben hergun akşam yemeğinde çocuk muhabbetini döndürüyorumÇok güzel fikir biz hala eşimle konusamadik bir türlü fırsat olmadı
Oww 3 deki randevuya 11 demi çıkıonuz evden benım evden şehirin sonu yarım saatGünaydın kızlar. Kahvaltı yapıp çıkmamız gerek saat 3 de randevumuz ama burada da bir yerden bir yere gitmek zor olduğu için eşim 11 gibi çıkalım diyor. Sonunda Zaman geldi çok şükür.
Evet canım tahmini bir birbuçuk gibi orada oluruz birde bugün cuma ya eşim orada kılarım dedi o yüzden 1 saat kadar erken çıkıyoruzOww 3 deki randevuya 11 demi çıkıonuz evden benım evden şehirin sonu yarım saathayırlı haberlerle gel canım merakla bekliyorum
Bol bol dua etsin bizedeEvet canım tahmini bir birbuçuk gibi orada oluruz birde bugün cuma ya eşim orada kılarım dedi o yüzden 1 saat kadar erken çıkıyoruz
Hayırlısıyla gidip gelin canım. Allah hepimizin şifasını versin tez zamanda.Günaydın kızlar. Kahvaltı yapıp çıkmamız gerek saat 3 de randevumuz ama burada da bir yerden bir yere gitmek zor olduğu için eşim 11 gibi çıkalım diyor. Sonunda Zaman geldi çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?