- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #2.721
Evet canım evde net olunca iyi oluyor ben çok film izlerim dizilerim var sizi etkilemicekse bence baglat eveİnternet paketim bitti yine ayın ortasında bitiyorSinir oluyorum değiştiricem bu operatörü doğru düzgün çekmiyorda. Eve internet bağlatmak daha akıllıca aslında. Takip ettiğim yabancı dizileri izlerim hiç değilse
O hiç belli olmaz. İnşallah kırmızıyı çizgi olarak görürsünBütün adet belirtilerini yaşıyorum yine
İnşallah canım hayırlısı olsun inşallah @Mfsg naptın canımO hiç belli olmaz. İnşallah kırmızıyı çizgi olarak görürsünDört gözle bekliyorum ben şimdi ilk adeti. Umarım çok gecikmez
Yaaaa neyden kaynaklaniyormus bu sorun ilaçla duzelicekmi ne hiç bişe anlamadımKızlar eşim Yanımda olduğu için yazamıyorum pek eve geç gideri galiba dışarıda yemek yiyelim falan dedi. Ben çok kötüyüm yanında sağlam durmaya çalışıyorum ameliyat benim için umuttu Dr bana güvenin elimle çok detaylı inceledim ameliyatlık durum göremedim olsanızda birşey fark etmez dedi ilaçla devam edin falan dedi. Çooookkk üzülüyorum benim bir bebeğim olacak mı bu belirsizlik öldürüyorum beni. Ben elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyorum rabbim de bana yardım etsin. Başka elimden birşey gelmiyor.
Canımsın üzülme başka tedavi onermedimi başka doktor bağlanmamış damar var demişti ne bu ya anlamadım vallaKızlar eşim Yanımda olduğu için yazamıyorum pek eve geç gideri galiba dışarıda yemek yiyelim falan dedi. Ben çok kötüyüm yanında sağlam durmaya çalışıyorum ameliyat benim için umuttu Dr bana güvenin elimle çok detaylı inceledim ameliyatlık durum göremedim olsanızda birşey fark etmez dedi ilaçla devam edin falan dedi. Çooookkk üzülüyorum benim bir bebeğim olacak mı bu belirsizlik öldürüyorum beni. Ben elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyorum rabbim de bana yardım etsin. Başka elimden birşey gelmiyor.
Günaydın kızlar. Kahvaltı yapıp çıkmamız gerek saat 3 de randevumuz ama burada da bir yerden bir yere gitmek zor olduğu için eşim 11 gibi çıkalım diyor. Sonunda Zaman geldi çok şükür.
Uzulme canımya başka bir doktora daha gidersinizKızlar eşim Yanımda olduğu için yazamıyorum pek eve geç gideri galiba dışarıda yemek yiyelim falan dedi. Ben çok kötüyüm yanında sağlam durmaya çalışıyorum ameliyat benim için umuttu Dr bana güvenin elimle çok detaylı inceledim ameliyatlık durum göremedim olsanızda birşey fark etmez dedi ilaçla devam edin falan dedi. Çooookkk üzülüyorum benim bir bebeğim olacak mı bu belirsizlik öldürüyorum beni. Ben elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyorum rabbim de bana yardım etsin. Başka elimden birşey gelmiyor.
Kızlar eşim Yanımda olduğu için yazamıyorum pek eve geç gideri galiba dışarıda yemek yiyelim falan dedi. Ben çok kötüyüm yanında sağlam durmaya çalışıyorum ameliyat benim için umuttu Dr bana güvenin elimle çok detaylı inceledim ameliyatlık durum göremedim olsanızda birşey fark etmez dedi ilaçla devam edin falan dedi. Çooookkk üzülüyorum benim bir bebeğim olacak mı bu belirsizlik öldürüyorum beni. Ben elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyorum rabbim de bana yardım etsin. Başka elimden birşey gelmiyor.
Ben evlendim hiç korunmadim evlendigimden beri cocukdan başka bişe yok kafamda ama napiyim elimden bişe gelmiyor hayırlısi olsun inşallah“Benim çocuğum olmayacak mı ?”
Bu hepimizin aklındaki korkunç soru. Hepimiz aynıyız. Acabalar?????? Düşünmekten Kafamın kemiklerinin bazen acıdığını hissediyorum. Bu “çaresizlik”, “elimizden birşey gelmemesi” öldürecek bizi. Hamile kalınca da düşük olacak mı düşüncesi. Eşime dün gece diyorum ki ilk 8 ayımız ne kadar güzeldi. Mutlu uyuyup mutlu uyanıyorduk. Huzurluyduk, hayattan zevk alıyorduk. Şimdi tüm hayatımız çocuk üzerine kurulu hele ki benim. Gözümü kk ile açıp kk ile kapatıyorum. İbadetlerime bile veremiyorum kendimi konsantre olamıyorum. Hep çok gerginim hep çok kaygılı. Biri çocuğun var mı diye sorduğunda üzülüyorum, soymadığında da üzülüyorum benden ümitlerini kesmişler diyorum. Biri çocuk arabasıyla gidince önümden bizde bu profili görecek miyiz diyorum. Bazen sorguluyorum hayatı neden bu durumdayız diye. Cvp yok bulamıyorum. Hayatım değişti kendimi herşeyden herkesten çeker oldum. Evimde eşimle kitaplarımla tv ile ve kk ile bi dünya kurdum. Hergün
bir önceki günün aynısı.
Hepimiz aynı durumdayız biliyorum. Ama yılmak yok yola devam çabalamaya devam inş .....
bu sınavı da geçeceğiz inş.....
Dua dua dua.... başka da yapacak hiçbir şey yok.
Ben evlendim hiç korunmadim evlendigimden beri cocukdan başka bişe yok kafamda ama napiyim elimden bişe gelmiyor hayırlısi olsun inşallah
İnşallahİnş CNm yılmadan yorulmadan pes etmeden yola devam. Ne zaman ki pes etmedim hep kazandım buda böyle olacak CNm hepimiz için.....
Canim Sıkma canini. Elbet bizim de olacak bize düşen sadece sabır+dua. Lütfen umudunu yitirme Rabbim hayırlısını nasip edecek insKızlar herşey için teşekkür ediyorum. Şuan kendimi çıkmazda hissediyorum ama toparlarım inşallah en kısa zamanda.
Canım benim Allah büyük inşallah günü geldiğinde seninde yüzün gülecek. Daha öncede konuştuk sayılar değişken bir süre sonra artacaktırda. Umutsuzluğa kapılma sakın. Rabbim güzel gönlünden geçenleri görmeni nasip etsinKızlar herşey için teşekkür ediyorum. Şuan kendimi çıkmazda hissediyorum ama toparlarım inşallah en kısa zamanda.
Canım biraz kafanı toparla sonra yola devam ne ilaç verdi peki nolcakmis böyle bişe demedimiKızlar herşey için teşekkür ediyorum. Şuan kendimi çıkmazda hissediyorum ama toparlarım inşallah en kısa zamanda.
Klomen trantal ve e vitamini verdi ama Eğer ilaçlarla devam edeceksek Kaan hocaya gideceğim. Bugün randevu alcaz inşallah.Canım biraz kafanı toparla sonra yola devam ne ilaç verdi peki nolcakmis böyle bişe demedimi
Baya iyi olduğunu söylüyorlar her yerde Kaan hoca deyip duruyorlar bı git canım kafanda hiç bişe kalmasın umutsuzluğa kapilma bizim hı tanıdık adamin hiç spermi yokmuş tesede bulmuşlar şuan karısı doğurmak üzere 10 yıldır evliler bı kaç başarısız tüp bebek denemeleride vardi olur inşallah ya Rabbim yeterki ol desinKlomen trantal ve e vitamini verdi ama Eğer ilaçlarla devam edeceksek Kaan hocaya gideceğim. Bugün randevu alcaz inşallah.
Oda işe yaramazsa tüp bebek yaptırcam. Rabbim inşallah ol der ve olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?