- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #2.741
İnşallah canım inşallah. :)Baya iyi olduğunu söylüyorlar her yerde Kaan hoca deyip duruyorlar bı git canım kafanda hiç bişe kalmasın umutsuzluğa kapilma bizim hı tanıdık adamin hiç spermi yokmuş tesede bulmuşlar şuan karısı doğurmak üzere 10 yıldır evliler bı kaç başarısız tüp bebek denemeleride vardi olur inşallah ya Rabbim yeterki ol desin
Bende bı defa denicem asilama öyle görünüyor sonra yapmam biraz daha öyle denerim tabi doktor ne der bilmem de olmadı bende tüp bebek yaptiricam yaşlanıyorumİnşallah canım inşallah. :)
Kıyamam sana ne yaşlanması kız maaşallah tıkır tıkır işliyor yumurtalar. Sen kendin için ne kullanıyordun. Bak diğer tarafta bir arkadaş var 80 milyon aperm %22 ileri haraketle bu ay büyük ihtimalle hamileBende bı defa denicem asilama öyle görünüyor sonra yapmam biraz daha öyle denerim tabi doktor ne der bilmem de olmadı bende tüp bebek yaptiricam yaşlanıyorum
Hiç bişe kullanmıyorum inofolik sadece doktor sadece folik asit vermişti işteKıyamam sana ne yaşlanması kız maaşallah tıkır tıkır işliyor yumurtalar. Sen kendin için ne kullanıyordun. Bak diğer tarafta bir arkadaş var 80 milyon aperm %22 ileri haraketle bu ay büyük ihtimalle hamile
Anladım solgarın bayanlar için multivitamini var onuda kullanabilirsin.Hiç bişe kullanmıyorum inofolik sadece doktor sadece folik asit vermişti işte
Kayinim izine geldi diğer hazırlıkKız nasıl fırsat bulamadinnn ama böyle kafana takmamanda güzel ben hergun akşam yemeğinde çocuk muhabbetini döndürüyorumhayırlısı olsun canım
Hadi hayırlısı. Niye günü bekliyorsanızKayinim izine geldi diğer hazırlık
Diğer kayinim askere gitti yine hazırlık koşturmaca derken eşim zaten çok yoğun çalışıp aksama ya misafirliğe gider yada geldiğinde yorgunluktan uyuya kalır bunlar benim bildiğim bunlar haricinde konusunu açtığım da canım suan konusmayalim sırası değil çok yorgunum diyor durum böyle yarın yumurtlama Günü gözüküyor çalışmalara bugün başlıyoruz
Bı cikaramadik şu civcivleriHadi hayırlısı. Niye günü bekliyorsanızSiz normal devam edin aradan yumurtlama günüde çıkar
Nazlı civcivlerBı cikaramadik şu civcivleri
Hadi hayırlısı. Niye günü bekliyorsanızSiz normal devam edin aradan yumurtlama günüde çıkar
Hadi hayırlısı sabırsızlıkla bekliyor olacağım. Takviye alıyordunuz değil mi? Aynı yese minyaptırıyorsunuz ölçümü??Kızlar Merhabaaa.. Eşim sperm testi yaptırdı kontrol için. Bakalım ne sonuçlar alacağız meraktan ölmek üzereyimmm1 saate çıkar demişler
Sen şimdiden ilk değerleni yaz canım unuttuk mutlaka gelişme vardırKızlar Merhabaaa.. Eşim sperm testi yaptırdı kontrol için. Bakalım ne sonuçlar alacağız meraktan ölmek üzereyimmm1 saate çıkar demişler
Evet canım devlette yaptırdık aldı sonuçları. Takviye kullanıyor. Eski sonuçları unuttm ama şimdikiler şöyle;Hadi hayırlısı sabırsızlıkla bekliyor olacağım. Takviye alıyordunuz değil mi? Aynı yese minyaptırıyorsunuz ölçümü??
Önceki testte hareketsiz %98 di ama perhiz süresi çok uzundu ondan diye tahmin ediyoduk. 3 gün sonra 2. testte sonuçlar yine bu şekildeydi pek değişen bişey yok gibiSen şimdiden ilk değerleni yaz canım unuttuk mutlaka gelişme vardır
Aynı dertten muzdaribiz anladığım kadarıyla bizde de haraketsiz tavan. Morfoloji 0.. şimdi ne düşünüyorsunuz? Dobler de varikoselin derecesi ne yazıyordu??Evet canım devlette yaptırdık aldı sonuçları. Takviye kullanıyor. Eski sonuçları unuttm ama şimdikiler şöyle;
Hareketsiz:%82
Yerinde hareketli:%18
İleri hareketli:0
Toplam sperm:20 milyon
Morfoloji:0
morfoloji olayı canımı çok sıktı(((
Önceki testte hareketsiz %98 di ama perhiz süresi çok uzundu ondan diye tahmin ediyoduk. 3 gün sonra 2. testte sonuçlar yine bu şekildeydi pek değişen bişey yok gibiama doktor enfeksiyon geçtiyse 3-6 ay içinde kendine gelir spermler diodu şimdi doktora gösteremedik cuma orada olacakmış. Git gel sıkıldık valla elde var sıfır
Neden böyle etki etmiyor ameliyat mutlaka farklı bi sebebi vardır diye düşünüyorum artık duyduklarım görduklerım okuduklarım beynimi yakıyor resmenAynı dertten muzdaribiz anladığım kadarıyla bizde de haraketsiz tavan. Morfoloji 0.. şimdi ne düşünüyorsunuz? Dobler de varikoselin derecesi ne yazıyordu??
Doktorumuzla bi görüşeceğiz bakalım. Eşim ve benm düşüncemiz 3 ay daha bekleyip düzelme olmazsa tüp bebek. Varikoselin derecesi bizim en düşük 1,5 mm fln yani ameliyat önermiyor doktorumuz. Ama kafam almıyor bu kadar düşük değerler neden kaynaklanır. Enfeksiyon da çıkmamış allak bullak oldum yineAynı dertten muzdaribiz anladığım kadarıyla bizde de haraketsiz tavan. Morfoloji 0.. şimdi ne düşünüyorsunuz? Dobler de varikoselin derecesi ne yazıyordu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?