Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnşallah canım inşallah. :)

Bende bı defa denicem asilama öyle görünüyor sonra yapmam biraz daha öyle denerim tabi doktor ne der bilmem de olmadı bende tüp bebek yaptiricam yaşlanıyorum
Kıyamam sana ne yaşlanması kız maaşallah tıkır tıkır işliyor yumurtalar. Sen kendin için ne kullanıyordun. Bak diğer tarafta bir arkadaş var 80 milyon aperm %22 ileri haraketle bu ay büyük ihtimalle hamile

Hiç bişe kullanmıyorum inofolik sadece doktor sadece folik asit vermişti işte

Kız nasıl fırsat bulamadinnn ama böyle kafana takmamanda güzel ben hergun akşam yemeğinde çocuk muhabbetini döndürüyorum hayırlısı olsun canım
Kayinim izine geldi diğer hazırlık
Diğer kayinim askere gitti yine hazırlık koşturmaca derken eşim zaten çok yoğun çalışıp aksama ya misafirliğe gider yada geldiğinde yorgunluktan uyuya kalır bunlar benim bildiğim bunlar haricinde konusunu açtığım da canım suan konusmayalim sırası değil çok yorgunum diyor durum böyle yarın yumurtlama Günü gözüküyor çalışmalara bugün başlıyoruz

Hadi hayırlısı. Niye günü bekliyorsanız Siz normal devam edin aradan yumurtlama günüde çıkar

Kızlar Merhabaaa.. Eşim sperm testi yaptırdı kontrol için. Bakalım ne sonuçlar alacağız meraktan ölmek üzereyimmm 1 saate çıkar demişler

Hadi hayırlısı sabırsızlıkla bekliyor olacağım. Takviye alıyordunuz değil mi? Aynı yese minyaptırıyorsunuz ölçümü??
Evet canım devlette yaptırdık aldı sonuçları. Takviye kullanıyor. Eski sonuçları unuttm ama şimdikiler şöyle;
Hareketsiz:%82
Yerinde hareketli:%18
İleri hareketli:0
Toplam sperm:20 milyon
Morfoloji:0
morfoloji olayı canımı çok sıktı (((

Sen şimdiden ilk değerleni yaz canım unuttuk mutlaka gelişme vardır
Önceki testte hareketsiz %98 di ama perhiz süresi çok uzundu ondan diye tahmin ediyoduk. 3 gün sonra 2. testte sonuçlar yine bu şekildeydi pek değişen bişey yok gibi ama doktor enfeksiyon geçtiyse 3-6 ay içinde kendine gelir spermler diodu şimdi doktora gösteremedik cuma orada olacakmış. Git gel sıkıldık valla elde var sıfır

Aynı dertten muzdaribiz anladığım kadarıyla bizde de haraketsiz tavan. Morfoloji 0.. şimdi ne düşünüyorsunuz? Dobler de varikoselin derecesi ne yazıyordu??

Aynı dertten muzdaribiz anladığım kadarıyla bizde de haraketsiz tavan. Morfoloji 0.. şimdi ne düşünüyorsunuz? Dobler de varikoselin derecesi ne yazıyordu??
Neden böyle etki etmiyor ameliyat mutlaka farklı bi sebebi vardır diye düşünüyorum artık duyduklarım görduklerım okuduklarım beynimi yakıyor resmen

Doktorumuzla bi görüşeceğiz bakalım. Eşim ve benm düşüncemiz 3 ay daha bekleyip düzelme olmazsa tüp bebek. Varikoselin derecesi bizim en düşük 1,5 mm fln yani ameliyat önermiyor doktorumuz. Ama kafam almıyor bu kadar düşük değerler neden kaynaklanır. Enfeksiyon da çıkmamış allak bullak oldum yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…