Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Neden böyle etki etmiyor ameliyat mutlaka farklı bi sebebi vardır diye düşünüyorum artık duyduklarım görduklerım okuduklarım beynimi yakıyor resmen
Hiç bilmiyorum canım artık ne yapıcağımızı şaşırdık..

Hayırlısı olsun vardır bunda da bir hayır. Bizde Ankara’ya Dr gideceğiz önümüzde ki ay hacamat falan yaptıracağız. Beni takipte kal bize iyi gelen size de iyi gelecektir değerlerimiz çok benzer. Allah yardımcımız olsun. Acele etmemek gerek.

Tamam canım Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Tez zamanda bu sıkıntılardan kurtulup bizde bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah..

Evet cAnım eşim test yaptırıcaz 6.ay kontrol u
Hadi bakalım güzel haberlerle gelin bu ara çok ihtiyacım var güzel haberlere.. Bizimkide yarın gösterecek doktora cumartesi de 2. bi test daha yapılcak. Şu hastanelere gidip gelmek insanı en çok yoran zaten

Hadi bakalım güzel haberlerle gelin bu ara çok ihtiyacım var güzel haberlere.. Bizimkide yarın gösterecek doktora cumartesi de 2. bi test daha yapılcak. Şu hastanelere gidip gelmek insanı en çok yoran zaten
Buda bizim kaderimiz sinavimiz napalim rabbim hayırlısını versin inşallah

Miktar : 2.5 ml
Görünüm : beyaz bulanık
Ph : alkalen
Viskosite : kıvamlı
Hareket : %45
Deforme : %55
Mikroskopi : 1-2 Lökosit
Sayı : 50.000.000
Yeni testimiz böyle Saklicennet
Kızlar 6.ay testimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…