- 28 Aralık 2017
- 818
- 1.779
- 33
- 34
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #2.761
Hiç bilmiyorum canım artık ne yapıcağımızı şaşırdık..Neden böyle etki etmiyor ameliyat mutlaka farklı bi sebebi vardır diye düşünüyorum artık duyduklarım görduklerım okuduklarım beynimi yakıyor resmen
Hayırlısı olsun vardır bunda da bir hayır. Bizde Ankara’ya Dr gideceğiz önümüzde ki ay hacamat falan yaptıracağız. Beni takipte kal bize iyi gelen size de iyi gelecektir değerlerimiz çok benzer. Allah yardımcımız olsun. Acele etmemek gerek.Doktorumuzla bi görüşeceğiz bakalım. Eşim ve benm düşüncemiz 3 ay daha bekleyip düzelme olmazsa tüp bebek. Varikoselin derecesi bizim en düşük 1,5 mm fln yani ameliyat önermiyor doktorumuz. Ama kafam almıyor bu kadar düşük değerler neden kaynaklanır. Enfeksiyon da çıkmamış allak bullak oldum yine
Tamam canım Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Tez zamanda bu sıkıntılardan kurtulup bizde bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah..Hayırlısı olsun vardır bunda da bir hayır. Bizde Ankara’ya Dr gideceğiz önümüzde ki ay hacamat falan yaptıracağız. Beni takipte kal bize iyi gelen size de iyi gelecektir değerlerimiz çok benzer. Allah yardımcımız olsun. Acele etmemek gerek.
Çok şükür canım iyiyim sen nasılsın dün adet olmam gerekiyor du olmadım henüz bu arada bugün kaynanami doktora götürdüm Dr bana sariliksin dedi yüzüme bakarak yarın eşimi goturcektim bide buna baktiricamSelam kızlar. Umarım yerindedir keyifler
Yüzüme baktı ellerime gerçekten sarı ellerim yüzüm bende anlamadım
Orta şekerli diyelim.. Bu halimize de bin şükür :) Senin keyifler nasıl canım ?Selam kızlar. Umarım yerindedir keyifler
Yarın kontrol mu var canım ?Çok şükür canım iyiyim sen nasılsın dün adet olmam gerekiyor du olmadım henüz bu arada bugün kaynanami doktora götürdüm Dr bana sariliksin dedi yüzüme bakarak yarın eşimi goturcektim bide buna baktiricam
Evet cAnım eşim test yaptırıcaz 6.ay kontrol uYarın kontrol mu var canım ?
Hadi bakalım güzel haberlerle gelin bu ara çok ihtiyacım var güzel haberlere.. Bizimkide yarın gösterecek doktora cumartesi de 2. bi test daha yapılcak. Şu hastanelere gidip gelmek insanı en çok yoran zatenEvet cAnım eşim test yaptırıcaz 6.ay kontrol u
Benim bugün bitti bakalım bu ay bi düzenli çalışma yaparız inşallahHala adet olamadım sarı akıntım var göguslerım agrıyor bacaklarım sızlıyor dün olmam gerekti
Durmak yok yola devamBenim bugün bitti bakalım bu ay bi düzenli çalışma yaparız inşallah
Buda bizim kaderimiz sinavimiz napalim rabbim hayırlısını versin inşallahHadi bakalım güzel haberlerle gelin bu ara çok ihtiyacım var güzel haberlere.. Bizimkide yarın gösterecek doktora cumartesi de 2. bi test daha yapılcak. Şu hastanelere gidip gelmek insanı en çok yoran zaten
Canim baya duzelme var yanlis mi goruyorumMiktar : 2.5 ml
Görünüm : beyaz bulanık
Ph : alkalen
Viskosite : kıvamlı
Hareket : %45
Deforme : %55
Mikroskopi : 1-2 Lökosit
Sayı : 50.000.000
Yeni testimiz böyleSaklicennet
Kızlar 6.ay testimiz
Doktora gösteremedik canim izin almış öğle sonu bende pek sorun göremedim hız biraz az sankiCanim baya duzelme var yanlis mi goruyorum
Canım ilk sayı 6milyon çıkmıştı hızı %55diİlk basta kacti hiziniz unuttum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?