- 24 Mayıs 2016
- 501
- 415
- 103
- 35
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #2.781
3. Ay testine gore bence cok cok iyi duzelme var. Sayi gebelik icin yeterli zaten. Hizinizda az degil. Yakinda gelir bebis :)Canım ilk sayı 6milyon çıkmıştı hızı %55di
2.test 14.900 onun hızı hatırlamıyorum bende
Bu rakamla ameliyat oldu 3.ay test 35.800 hız %38 buda 6.ay test iste
İnşallah canım inşallah3. Ay testine gore bence cok cok iyi duzelme var. Sayi gebelik icin yeterli zaten. Hizinizda az degil. Yakinda gelir bebis :)
İyiler kuzumm 4.ayimiz bitiyor bikac gun sonra :) daha hareketlerini hissedemedim. Bu ara hissedersin diyo herkes.merakla bekliyorum.ne zaman tekmelicekler bakalim analarini :)İnşallah canım inşallahikizler nasıl kendi derdimizden unuttuk kuzuları
Canlarım benim maşallah ne çabuk geçti 4 ay rabbim sağlıklı bı şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallah bizlerede dua et :)İyiler kuzumm 4.ayimiz bitiyor bikac gun sonra :) daha hareketlerini hissedemedim. Bu ara hissedersin diyo herkes.merakla bekliyorum.ne zaman tekmelicekler bakalim analarini :)
Test sonucunuz gayet iyi görünüyor. Özellikle sayı çok iyi hareket de iyi bence. Maksimum 8 milyonu görmüş biri olarak bu rakamlar bana hayal gibi geliyor :) şu varikosel ameliyatımızı olalım da hayırlısıyla bizim de böyle olur inşallahMiktar : 2.5 ml
Görünüm : beyaz bulanık
Ph : alkalen
Viskosite : kıvamlı
Hareket : %45
Deforme : %55
Mikroskopi : 1-2 Lökosit
Sayı : 50.000.000
Yeni testimiz böyleSaklicennet
Kızlar 6.ay testimiz
Canım bizimde ilk testimiz 6 milyon du ameliyat sonrası bu hale geldi işte düzelir inşallah sizindeTest sonucunuz gayet iyi görünüyor. Özellikle sayı çok iyi hareket de iyi bence. Maksimum 8 milyonu görmüş biri olarak bu rakamlar bana hayal gibi geliyor :) şu varikosel ameliyatımızı olalım da hayırlısıyla bizim de böyle olur inşallah
Bir gelismemi varSuskun Ceylan çooooook sevindim canım harika sonuçlar. Belki de hamişsindir tez zamanda güzel heberlerini bekliyoruz
Öyle diyorlar canımSuskun Ceylan çooooook sevindim canım harika sonuçlar. Belki de hamişsindir tez zamanda güzel heberlerini bekliyoruz
Canım henüz bebiş yok ama bugün 6.ay kontrolü için test yaptıkKızlar aşılama dan sonra hiç ilaç pekmez hiç birşey içmedi eşim şimdi ilaç kullanmadan vede 6 ay olduğu için tekrar spermiogram testi yaptırmayı düşünüyoruz haftaya bende durum böyle sizler nerelerdesiniz neler yaptınız kuzular
Test yapmadin miiii nasi duruyosunnnnÖyle diyorlar canımadet olmadım henüz 3 gün gecikti bilmiyorum hayırlısi benim bazen 4 gün gecikir o yüzden umutlanmak istemiyorum ama inşallahhhhh bebiş vardır
İnsallah hic gerek kalmaz o sıkıntıları cekmene. Bize de umut oldun gercekten. İnsallah bizim de sonuclarımız boyle duzelir. 5. aya giriyoruz biz de. Bir iki gun daha bekle bakalım biz de bekliyoruz meraklaCanım henüz bebiş yok ama bugün 6.ay kontrolü için test yaptık
Miktar : 2.5 ml
Bu şekilde çıktı adetim gecikti olunca aşılama denicez bu ay
Bugün aklımdan geçtiniz. Kuzucuklar napıyor iyiler mi diye. Allaha emanet olun sağlıkla büyüsün bebişlerimizİyiler kuzumm 4.ayimiz bitiyor bikac gun sonra :) daha hareketlerini hissedemedim. Bu ara hissedersin diyo herkes.merakla bekliyorum.ne zaman tekmelicekler bakalim analarini :)
Kuzum gözünüz aydın. Gayet iyi sonuçlar gelişme var. Adette gecikmiş yoksa teyze mi oluyoruzMiktar : 2.5 ml
Yeni testimiz böyleSaklicennet
Kızlar 6.ay testimiz
Çok şükür diyelim. Amaçsız şekilde beklemedeyim. Geçen ay kürtaj olmuştum bu ay adet gelsin diye bekliyorum canım.Orta şekerli diyelim.. Bu halimize de bin şükür :) Senin keyifler nasıl canım ?
Canim benim iyiyiz cok sukur. Tesekkur ederiz guzel dileklerin icin :)Bugün aklımdan geçtiniz. Kuzucuklar napıyor iyiler mi diye. Allaha emanet olun sağlıkla büyüsün bebişlerimiz
Canım çok sağol evet biraz geciktim bu ay hiç bilmiyorum ama bütün adet belirtileri var bilmiyorum vallaKuzum gözünüz aydın. Gayet iyi sonuçlar gelişme var. Adette gecikmiş yoksa teyze mi oluyoruzHadi inşallah dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?