Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İyiler kuzumm 4.ayimiz bitiyor bikac gun sonra :) daha hareketlerini hissedemedim. Bu ara hissedersin diyo herkes.merakla bekliyorum.ne zaman tekmelicekler bakalim analarini :)
Canlarım benim maşallah ne çabuk geçti 4 ay rabbim sağlıklı bı şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallah bizlerede dua et :)

Etmemmiii her zaman. Rabbim tez zamanda evlatlariniza kavuşmayı nasip etsin insallah. Ben de çok zor zamanlar gecirdim cocuk sahibi olamiyorum diye. Ama inan Rabbim hepsini unutturuyo. Hayatim onlar oldu suan. Sanki o gunleri hic yasamamis gibiyim sakin hep boyle sıkıntılar yasicaz sanmayin.her cefanin arkasindan mukafatini veriyo Rabbim.

Miktar : 2.5 ml
Görünüm : beyaz bulanık
Ph : alkalen
Viskosite : kıvamlı
Hareket : %45
Deforme : %55
Mikroskopi : 1-2 Lökosit
Sayı : 50.000.000
Yeni testimiz böyle Saklicennet
Kızlar 6.ay testimiz
Test sonucunuz gayet iyi görünüyor. Özellikle sayı çok iyi hareket de iyi bence. Maksimum 8 milyonu görmüş biri olarak bu rakamlar bana hayal gibi geliyor :) şu varikosel ameliyatımızı olalım da hayırlısıyla bizim de böyle olur inşallah

Canım bizimde ilk testimiz 6 milyon du ameliyat sonrası bu hale geldi işte düzelir inşallah sizinde

Kızlar aşılama dan sonra hiç ilaç pekmez hiç birşey içmedi eşim şimdi ilaç kullanmadan vede 6 ay olduğu için tekrar spermiogram testi yaptırmayı düşünüyoruz haftaya bende durum böyle sizler nerelerdesiniz neler yaptınız kuzular

Canım henüz bebiş yok ama bugün 6.ay kontrolü için test yaptık
Bu şekilde çıktı adetim gecikti olunca aşılama denicez bu ay

İnsallah hic gerek kalmaz o sıkıntıları cekmene. Bize de umut oldun gercekten. İnsallah bizim de sonuclarımız boyle duzelir. 5. aya giriyoruz biz de. Bir iki gun daha bekle bakalım biz de bekliyoruz merakla

Yeni testimiz böyle Saklicennet
Kızlar 6.ay testimiz
Kuzum gözünüz aydın. Gayet iyi sonuçlar gelişme var. Adette gecikmiş yoksa teyze mi oluyoruz Hadi inşallah dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…