Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çok şükür canım bizde haftaya gidecez hayırlısıyla inşallah cok guzel sonuçlar alalım artık ya eşim hiçbirşey kullanmiyor ilaç pekmez vs. Neyse sende ne var ne yok sayılar yükselmiş aşılama yaptiracakmisiniz kuzum

Suskun Ceylan canım maaşallah gerçekten bu değerler çok iyi ki ameliyat öncesi ve sonrası Harika.
Sadece sol taraf ameliyatı mı olmuştu eşin.
Bizim ki niye düzelmiyor ağlamak istiyorum gerçekten.
Sakin ağlama kuzum bunlar sabır gerektiren şeyler üzülmek yok toplayalım kendimizi benim bat 19 şubat falan sanırım yumurtlama dönemini 2 aydir amannn hayırlısı olsun diyip umursamamaya çalışıyorum tabiki birliktelik oluyor ama illede bebek diye kafama takmamaya çalışıyorum

Evet canım adet olunca gidicem aslında kasımdan sonra benim esimde bişe kullanmadı

Öyle diyorlar canım adet olmadım henüz 3 gün gecikti bilmiyorum hayırlısi benim bazen 4 gün gecikir o yüzden umutlanmak istemiyorum ama inşallahhhhh bebiş vardır
Kuzum üzmek istemem ama benim 7 gün gecikip adet olmuştum çok umitlenme olurmu hayırlısıyla inşallah hamilesindir

Kuzum üzmek istemem ama benim 7 gün gecikip adet olmuştum çok umitlenme olurmu hayırlısıyla inşallah hamilesindir
Evet evet bende öyle düşünüyorum canım bazen gecikiyor benim çok nadirde olsa arada böyle oluyor belli olur iki güne canım hayırlısı olsun inşallah

Suskun Ceylan
Pazar da olmazsan test yaptır canım.
Niles143 cinsiyetler belli oldu mu? Meraktayım kuzum.

Ben gerçekten artık ne Yapağılı mı bilmiyorum neden yükselme olmuyor anlamıyorum ve üzülmekten kendimi alamıyorum. Sizlerin değerlerinin düzelmesine seviniyorum ama kendi mi düşününce elden birşey gelmiyor üzülüyorum. Rabbim bizim de şifamızı verir inşallah.

Canım bı ürologa daha mı gitseniz mutlaka bı sebebi vardır diye düşünüyorum evet canım pazara kadar olmazsam ptesi kan veririm ama sancim falan var ne bilim bilmiyorum valla

Aaa söylemedimmi ben sizee:) 2 tane oğluş geliyor canim :) allahin izniyle sizinde duzelecek degerleriniz.hepinize dua ediyorum.moral bozmak yok.patir patir hamile kalacak herkes yakinda gorursunuz.

Günaydın canım evet unuttum ona gidiceginizi oda randevu iki ay sonraya veriyor biraz ağır gidicek onun işlemler öyle yazıyor herkes

Aaa söylemedimmi ben sizee:) 2 tane oğluş geliyor canim :) allahin izniyle sizinde duzelecek degerleriniz.hepinize dua ediyorum.moral bozmak yok.patir patir hamile kalacak herkes yakinda gorursunuz.
Benimde haberim yoktu :) sağlıklı olsunlar da hiç farketmez darısı bizlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…