Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım varikosel yada ondan kaynaklanan sperm azlığı hareketsizliği kürle düzelicek bi durum değil operasyon gereken bi durum bu yüzden Suan ne yaparsan yap sağlıklı sperm olmaz kürlerin faydası olmaz

Canım toplamda 69 milyon ama canlı yani ölu olan çok olabilir

Balli karisim bu saracoglunun cevizli caksirli filan bi tarif var o mu? Ben de yaptirayim bari ondan umarim yer
Cnm biz bunu bi adamdan aldik icerigini tam soylemiyor kullanan erkekler fayda gormus cevreden onerenler olunca deneyelim dedik. Bildgm kadaryla bal polen (bikac cesit polen) ceviz zencefil ginseng fln var daha baska seylerde vardr ama bilmiyrm. 4. Kavonoza gectik 1 ayda 2 kavanoz bitiyor gunde 3 kere 1.5 tatli kasgi yiyor. Buna basladiktan snra diger ek seyleri almadik keciboynuzu ozu fln yiyordu zmn kalmiyor ztn. Sirayla deniyoruz iste. Tabi biz 5 aydr fln baya saglikli beslenmye calisyrz duzenimizi degistrdk. Ornegin esim her aksam ceviz kabak cekirdegi findik ve kuru incir yer. Ev yoguru gunde 2 kase yer. Kola kahve icmeyi birakti. Sikma portakal suyu ve ev yapimi limonata iciyor. Köy yumurtasi ve tavugu yiyoruz. Tavuk almiyrz disardan mecbr kalmadikca. Kirmizi eti bu surede cok az yedi. Sperme iyi gelecek tum yasam sekillerini uygulamaya calisiyrz .

Canım varikosel yada ondan kaynaklanan sperm azlığı hareketsizliği kürle düzelicek bi durum değil operasyon gereken bi durum bu yüzden Suan ne yaparsan yap sağlıklı sperm olmaz kürlerin faydası olmaz
Suskun ceylan ben buna inanmiyoru
Koy yumurtasi koy yogurdu koy tereyagi kahvaltida ceviz...bunlar zaten bizim rutin yedigimiz seyler. Karadenizde yasiyoruz da :) asitli icecekler icmiyoruz. Kabak cekirdegini severim zaten onu ekleyebiliriz. Siz baya ilgilenmissiniz ustune dusmussunuz ne guzel. Zaten bastan ustune dusmek lazim bence de

Gelen zaten ölüyor diyorsun. O da dogru bakalim ne zaman amliyat gunu verecek

İnanmıyorsan dene canım umarım etkisi olur

Suskun Ceylan iki test istiyorlar ya neden sonucu farkli cikabiliyor. İkinciye gore mi karar veriyor dr ameliyata
Testin yapıldığı yere göre sonuç değişebiliyor sperm testi iki defa yapıldı varikosel için test yapılmadı elle muayene sonunda öğrendik onu ameliyat için kan idrar eks mi neydi onu yapıldı bizim idrarda iltihab çıktı ilk test de sonra bı idrar testi daha yaptırdı doktor sanırım biraz daha detaylıydi onda sorun çıkmayınca yaptı ameliyat i

Hmm anladim bizi de 15 gun sonra testi tekrarlamak icin cagirdi. Bi de ultrason cekilecek ona bakacak. Kan idrar hormon filan da yapti.hayirlisi olsun hepimiz icin hala saskinim sanirim

Hmm anladim bizi de 15 gun sonra testi tekrarlamak icin cagirdi. Bi de ultrason cekilecek ona bakacak. Kan idrar hormon filan da yapti.hayirlisi olsun hepimiz icin hala saskinim sanirim
Evet cnm böyle ilerliyor süreç ilk test ile gittik biz bizi farklı bi yere yolladı 15gün sonra yaptırdık 2. Testi sonrası malum işte ultrason ve ameliyat için yapılması gereken testler inşallah herşey güzel olucak canım az sabır

Ne kadar değişik bı test apoptoz yeni duydum hücre intihar i demekmiş tekrar test yapicaksiniz demi
Cnm bu tedavi snrasi testimiz. Suan yuzde 3 û ölü %97 si canli cikti.3 ay once %76 ölü %12 erken yaslanan %12 ölü vardi.yani sonuc suan iyi gozukuyor. Spermlerin kalitesi artti sanki ama sayi okdr iyi degil bakalim bu gebe kalmaya yetecekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…