- 31 Temmuz 2016
- 1.220
- 1.009
- 133
- 35
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #2.821
Hayırlısı olsun canım üzülme olacak inşallah. O tek çizgilere alıştık artık. :)Kızlar adet olmadım henuz test yaptım yine şişko bi tek çizgi
Bence de bizde varikosel var ama Dr tekrar ameliyata gerek Yok dediSaklicennet canım biz cift tarafli ameliyat olduk. Aslinda dopplerda sagda fazla cikmamisti. 2kez doppler cekildi birincisinde hafif bir varikosel gibi ikincisi cok fazla çıktı. Reflu akım olunca doktor cift taraflı yapalım dedi. Ameliyattan sonra iyi ki cift taraflı yapmışız damarlar parmak kadar büyümüş iki taraftada dedi. Çekim esnasında iyice ıkınmak gerekiyor sonuçlar yanıltıcı olabilir. Sizinki de bu yüzden artmıyor olabilir
Valla alıştım çünkü az önce adet oldumHayırlısı olsun canım üzülme olacak inşallah. O tek çizgilere alıştık artık. :)
Hadi bakalım hayırlısı. Klomen falan mı verecek hemen adet sonrası gidiyorsunValla alıştım çünkü az önce adet oldumptesi randevu aldım aşılama için hayırlısi olsun bakalim
Içime doğmuştu paşalarAaa söylemedimmi ben sizee:) 2 tane oğluş geliyor canim :) allahin izniyle sizinde duzelecek degerleriniz.hepinize dua ediyorum.moral bozmak yok.patir patir hamile kalacak herkes yakinda gorursunuz.
Aşılama deneyelim dedik canım klomen istemem iğne isticemHadi bakalım hayırlısı. Klomen falan mı verecek hemen adet sonrası gidiyorsun
Canım benim anladığım hız az sayı falan güzel morfoloji anlamıyorum bide sperm 60 dk da sivilasiyor sanırım bu çok uzun bı süre degilmi doktorunuz bişe demedimiEki Görüntüle 2109405 Kızlar merhaba
Eşim bugün tekrar test yaptırdı ve sonuç bundan önceki 5 ayrı testimize göre çok faklı yorumlarınızı bekliyorum.
Evet canm doktora Salı gideceğiz özel laboratuvar da yaptırdık bu testi. 60 dk uzun süre önceki testlerimizde normaldi bu dakika bunda uzun çıkmış. Morfoloji anladığım kadarıyla güzel çıkmış tabi doktorun yorumu ne olur bilemeyizCanım benim anladığım hız az sayı falan güzel morfoloji anlamıyorum bide sperm 60 dk da sivilasiyor sanırım bu çok uzun bı süre degilmi doktorunuz bişe demedimi
Evet evet detaylı test bu çözülmicek bı sorun değil gibi canım hız için ilaç verir diye düşünüyorum ameliyatin kaçıncı ayindaydiniz sizEvet canm doktora Salı gideceğiz özel laboratuvar da yaptırdık bu testi. 60 dk uzun süre önceki testlerimizde normaldi bu dakika bunda uzun çıkmış. Morfoloji anladığım kadarıyla güzel çıkmış tabi doktorun yorumu ne olur bilemeyiz
Ameliyat olmadık biz canım takviye kullanıyoruzEvet evet detaylı test bu çözülmicek bı sorun değil gibi canım hız için ilaç verir diye düşünüyorum ameliyatin kaçıncı ayindaydiniz siz
Canm bilemedim devlette yaptığımız testler özeldekilerle hiç uyuşmuyor. 3 gün önce devlette toplam sayı 30 küsür milyonlardayken bian 128 milyon şaşırtıcı geldi. Devlette bu kadar detaylı yazmıyor da bakalım doktorumuz salı günü ne diyecekgmz1990 bizimde sıvılaşma süremiz 65 dk drlar buna takılmıyor ama ben takılıyorum. Asist tabletler iyi geliyor süreyi azaltıyor. Lökositler sıvılaşma süresini uzatmış olabilir. Sayı güzel çıkmış ama lab güvenilir mi önemli olan bu??
Bizde hep devlette yapıyoruz değerler yerlerde. Devlet hastanesi tüp bebek bölümünde mi yaptırdınız?Canm bilemedim devlette yaptığımız testler özeldekilerle hiç uyuşmuyor. 3 gün önce devlette toplam sayı 30 küsür milyonlardayken bian 128 milyon şaşırtıcı geldi. Devlette bu kadar detaylı yazmıyor da bakalım doktorumuz salı günü ne diyecek
Yok canım normal üroloji doktoruna gidip spermiogram testi istiyor öyle yaptırıyoruz biz. Sizde bi özelde yaptırsanız aslında karşılaştırma amaçlıBizde hep devlette yapıyoruz değerler yerlerde. Devlet hastanesi tüp bebek bölümünde mi yaptırdınız?
Bizim son test devletteydi iki haftaya detayda yapilcak bakalım sayı oynicakmiYok canım normal üroloji doktoruna gidip spermiogram testi istiyor öyle yaptırıyoruz biz. Sizde bi özelde yaptırsanız aslında karşılaştırma amaçlı
Sizin devlette de iyi çıkmıştı bence büyük farklılıklar Yok ben eğitim araştırmada yaptırıyorum ama artık özeller de yaptırmaya başlayacağız.Bizim son test devletteydi iki haftaya detayda yapilcak bakalım sayı oynicakmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?