- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #2.841
Hangisinde düşük cikiyor genelde pekiSizin devlette de iyi çıkmıştı bence büyük farklılıklar Yok ben eğitim araştırmada yaptırıyorum ama artık özeller de yaptırmaya başlayacağız.
Genelde devlettekiler düşük çıkıyor kuzum. Etraftan edindiğim bileğiyle dayanarak öyle anladım.Hangisinde düşük cikiyor genelde peki
Aynen kuzum ama hele bir hayırlısıyla inşallah dogsunlar ısıracam askitoskomu perşembe günü eşim işini ayarlayabikirse sperm testi vermeye gidecez kuzum diyorum ya nerdeyse 3 aylık sperm testinden sonra hiç kullanmadı pekmez ilaç vs hicbirseyİnşallah yükselmiştir canım tedaviyi yarım bırakmayın canım bizim kuzular nazlı bizi yormadan gelmicekler sanki
Tamam kuzunA Ataabetull canım siz takviyeleri bıraktınız ama testsen sonra sonuca göre başlayın yine.
Neee ikizmiiiiiiBenimde haberim yoktu :) sağlıklı olsunlar da hiç farketmez darısı bizlere inşallah
Kızzz nerdeyse doğuracak yeni öğrendin
Benim eşimde 10 gün proxed mi ne varya ondan kullandı tamam oda içmedi pekmez falan hiç dikkat etmedi son 3 ayAynen kuzum ama hele bir hayırlısıyla inşallah dogsunlar ısıracam askitoskomu perşembe günü eşim işini ayarlayabikirse sperm testi vermeye gidecez kuzum diyorum ya nerdeyse 3 aylık sperm testinden sonra hiç kullanmadı pekmez ilaç vs hicbirsey
Evetttt
Canım yaptığın zaman gönder bakalım. Biz sperra diye bi takviye var onu kullanıyoruz. Birde arı sütüne başladık. Yarın üsküdar devlet hastanesindeki doktorumuza göstereceğiz sonuçları. Kafama takılan sorularn hepsini sorucamBizim son test devletteydi iki haftaya detayda yapilcak bakalım sayı oynicakmi
Tamam canım yaptırdığımız da atarım sor sor biz daha gösteremedik testi ürologaCanım yaptığın zaman gönder bakalım. Biz sperra diye bi takviye var onu kullanıyoruz. Birde arı sütüne başladık. Yarın üsküdar devlet hastanesindeki doktorumuza göstereceğiz sonuçları. Kafama takılan sorularn hepsini sorucam
Ne yaptın kuzum gittin mi doktora?Tamam canım yaptırdığımız da atarım sor sor biz daha gösteremedik testi ürologa
Eşim gitmedi henüz ama ben hastanedeyim aşılama için tedaviye baslicam canım ilaç yazdı onu alcam ne kadar pahalı yaNe yaptın kuzum gittin mi doktora?
Evet onu merak ettim gideceğim dediğin için. Duymuştum yüksekmiş fiyatı. Eve gittiğinde anlatırsın süreci canımEşim gitmedi henüz ama ben hastanedeyim aşılama için tedaviye baslicam canım ilaç yazdı onu alcam ne kadar pahalı ya
Kafayı yemek üzereyim doktorun yazdığı ilaç hiç bı yerde yok iğne istemiştim bulamazsan klomen diyor bende onu kullanmak istemiyorum kuzenim İstanbul dan yollicak bulursa sinirden başımı kaldıramıyorumEvet onu merak ettim gideceğim dediğin için. Duymuştum yüksekmiş fiyatı. Eve gittiğinde anlatırsın süreci canım
Getirirler kuzum depolarda mı yokmuşKafayı yemek üzereyim doktorun yazdığı ilaç hiç bı yerde yok iğne istemiştim bulamazsan klomen diyor bende onu kullanmak istemiyorum kuzenim İstanbul dan yollicak bulursa sinirden başımı kaldıramıyorum(((
Sayi yukselmedi fakat hiz biraz artti bu ay sonu 5.ay bitiyorBence de bizde varikosel var ama Dr tekrar ameliyata gerek Yok dediinşallah Kaan hoca gerek var der.
Değerleriniz yükselmişmiydi.
Yaaa cok umitliydik senden bu ay. Guzel haber umidiyle girdim siteye. Hayirlisi olajn bakalim. NasipValla alıştım çünkü az önce adet oldumptesi randevu aldım aşılama için hayırlısi olsun bakalim
Evet 20 dk 30 dk en fazla diye biliyorumCanım benim anladığım hız az sayı falan güzel morfoloji anlamıyorum bide sperm 60 dk da sivilasiyor sanırım bu çok uzun bı süre degilmi doktorunuz bişe demedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?