Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnşallah yükselmiştir canım tedaviyi yarım bırakmayın canım bizim kuzular nazlı bizi yormadan gelmicekler sanki
Aynen kuzum ama hele bir hayırlısıyla inşallah dogsunlar ısıracam askitoskomu perşembe günü eşim işini ayarlayabikirse sperm testi vermeye gidecez kuzum diyorum ya nerdeyse 3 aylık sperm testinden sonra hiç kullanmadı pekmez ilaç vs hicbirsey

Benim eşimde 10 gün proxed mi ne varya ondan kullandı tamam oda içmedi pekmez falan hiç dikkat etmedi son 3 ay

Bizim son test devletteydi iki haftaya detayda yapilcak bakalım sayı oynicakmi
Canım yaptığın zaman gönder bakalım. Biz sperra diye bi takviye var onu kullanıyoruz. Birde arı sütüne başladık. Yarın üsküdar devlet hastanesindeki doktorumuza göstereceğiz sonuçları. Kafama takılan sorularn hepsini sorucam

Tamam canım yaptırdığımız da atarım sor sor biz daha gösteremedik testi ürologa

Evet onu merak ettim gideceğim dediğin için. Duymuştum yüksekmiş fiyatı. Eve gittiğinde anlatırsın süreci canım
Kafayı yemek üzereyim doktorun yazdığı ilaç hiç bı yerde yok iğne istemiştim bulamazsan klomen diyor bende onu kullanmak istemiyorum kuzenim İstanbul dan yollicak bulursa sinirden başımı kaldıramıyorum (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…