Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Suskun Ceylan canım hayırlı olur inşallah bebeğin tutunur.
Çookkk pahalı çoookkk :)
Evet canım ya baya pahalıymış 450 tl iğne sadece çatlatma iğnesi 80 tl mı ne 800 hastaneye bi defa yapıcam zaten aşılama inşallah tutar bugün hormonlarıma bakıldı hepsi çok iyi bi sorun sıkıntı yokmuş ultrasonlarda baktı kist miyom falan yok dedi neden bilmıorum ama böbreğime bile baktı

Hayırlısı insallah ne kadar suruyor peki asılama islemleri

Suskun Ceylan
İnşallah kuzum inşallah tutar. Ben 26 yaşındayım ama yorulduğumu hissetmeye başladım. (inş kociş bu yazdığımı okumaz yoksa bana çok kızacak. Ensemde nefesini hissediyorum sürekli.)
Hiç aşılamayla uğraşamam yaparsam direk tüp bebek yapacağım. Aşılamanın normal yolla çocuk olmasından pek farkı yokmuş. 2 sene de gelmeyen aılamada da gelmez diye düşünüyorum kendi adıma.

Bende bı defa yaptiricam canım değişiklik olur sıkıldim böyle beklemekten bugün eşim bildiğin karşına aldı beni bugün çok üzüldüm senin haline dedi sokak sokak ilaç aradım bulamadım sinir oldum bunu yapalım biraz dinlen kafandan çıkar bı sure bu konuyu bı 2-3 ay kendini dinle istediğini yap daha sonra seni İzmir'e iyi bı doktor a goturcem dedi

Hahahaaaa seni götüreceğine kendini götürsün.
Ne çok güldüm bir bilsen demek seni iyi bir Dr götürecekmiş.

Hahahaaaa seni götüreceğine kendini götürsün.
Ne çok güldüm bir bilsen demek seni iyi bir Dr götürecekmiş.
Test sonucu düzgün çıktı ya onun Sevinci var adamdaaslında 6 ay falan denemek lazımdı normal yolla olabilirdi sonunda yeni yeni ilerliyor sonuç alıyoruz ama dedim ya bi defa denemek istiyorum

Test sonucu düzgün çıktı ya onun Sevinci var adamdaaslında 6 ay falan denemek lazımdı normal yolla olabilirdi sonunda yeni yeni ilerliyor sonuç alıyoruz ama dedim ya bi defa denemek istiyorum
İlk ve son olur inşallahBir defada tutsun. Tüp bebek merkeze mi senin gittiğin yer canım

Dene bencede kuzum. İkiz gebelik sayfalarina da giriyorum ben bu sitede. İnanir misin ikiz gebelerin çoğu aşılamayla hamile kalanlar :) sende neden tutmasinnnn

Dene bencede kuzum. İkiz gebelik sayfalarina da giriyorum ben bu sitede. İnanir misin ikiz gebelerin çoğu aşılamayla hamile kalanlar :) sende neden tutmasinnnn
Hiii valla hiç bu kadar umutlu düşünmedim zaten tutmuyor diye aklıma hiç bunlar gelmemişti yani ikiz olsa hiç yok demem

Kesinlikle aynı fikirdeyiz canımm :) Benimkide dedi 3 ay daha bekleriz baktık gelen giden yok direkt tüp bebek zaten 2 aşılama yaptırsan bir tüp bebek parasına tekamül ediyor neredeyse. Hem zaman kaybı hem moral kaybı hiç gerek yok. İnşallah ihtiyaç kalmaz onlara ama umudum da pek kalmadı gibi (inşallah benim kociş de okumaz bunları çok kızıo umutsuzluğa kapılınca )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…