- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #2.881
İnşallah canım :)Bak oluruna bırakınca hamile kalacaksın canım gör :)
Bugün doktora soracağım neden böyle uzun çıktı diğerlerinde normalken diye. 1 de randevumuz bakalım nasıl yorumlayacak doktorumuz.Bizim 16 dı yazıyordu bi testte
Aklındaki herşeyi sor canimBugün doktora soracağım neden böyle uzun çıktı diğerlerinde normalken diye. 1 de randevumuz bakalım nasıl yorumlayacak doktorumuz.
Genelde unutuyorum o yüzden not aldım soracaklarımıAklındaki herşeyi sor canim
Genelde unutuyorum o yüzden not aldım soracaklarımıSes kaydı da almayı düşünüyorum hatta sonra unutmayalm dediklerini diye
Böyle şeyler yasicagim duyacağım hiç aklıma gelmezdi adetim hep duzenliydi hormonla ilgili sıkıntım yoktu çok kilolu değildim hemen olur benim çocuğum diyordum ama Allah işte o ol demeden olmuyor maalesef :)Genelde unutuyorum o yüzden not aldım soracaklarımıSes kaydı da almayı düşünüyorum hatta sonra unutmayalm dediklerini diye
Ayy herkes aynı galibaGenelde unutuyorum o yüzden not aldım soracaklarımıSes kaydı da almayı düşünüyorum hatta sonra unutmayalm dediklerini diye
heheheh napimm heyecan yapıyor insan soracaklarımı da unutuyorummAyy herkes aynı galibabizde böyle yaptık ben resmen Dr sorular hazırlayarak gittim.
Al benden de o kadar canım ne yaparsak boş vakti zamanı bekleyeceğiz bide şu sabırsızlığımızdan kurtulsak olmuyor işteBöyle şeyler yasicagim duyacağım hiç aklıma gelmezdi adetim hep duzenliydi hormonla ilgili sıkıntım yoktu çok kilolu değildim hemen olur benim çocuğum diyordum ama Allah işte o ol demeden olmuyor maalesef :)
Ayyyyy hadi bakalım inşallaahhh sonu güzel olsun canımmm dua edeceğim sanaaKızlar 2 gündür bütün aksilikler beni bulmazsınız rağmen az önce ilk iğnemi vuruldum hayırlısı olsun inşallah
İnşallah canım kv ye sinir oldum 2 gündür canım burnumda hayırlısı olsunAyyyyy hadi bakalım inşallaahhh sonu güzel olsun canımmm dua edeceğim sanaa
Kimseyi takma kafaya bu dönemde herkes riv riv konuşur sabır canm sabır.İnşallah canım kv ye sinir oldum 2 gündür canım burnumda hayırlısı olsun
Hayırlı haberler alırsın inşallah canım bizede yazKimseyi takma kafaya bu dönemde herkes riv riv konuşur sabır canm sabır.Çıkıyoruz şimdi bizde şans dileyin güzel haberlerle dönerm inşallahh
Çok iyi canım düzelme varsa 3 aya kadar dahada düzelir inşallahKızlar gittik doktora. Beklediğim gibi yorumladı 3-6 ayda belli olur düzelme dedi ama düzelme var gibi dedi. Likefaksiyon süremiz sınırdaymış 60 dk nın üstüne çıkmaması lazımmış ama bana uzun gibi geliyor bilemedim. Lokosit görünmüyo dedi ama tedbir amaçlı antibiyotik yazdı ikimize de ben kendim pek kullanma taraftarında değilim açıkcası. Sonuçta enfeksiyon yokken neden antibiyotik yükleyeyim vücuduma. 2. testimiz için doktorda şaşırdı devlette morfoloji sıfırken özelde 52 çıkması ilginç dedi bilemedim düzelme var diyo ama tatmin etmedi neyse bekleyip göreceğiz kızlar en azından 3 ay daha bu şekilde devam bizim :)))
inşallah tatlım bekleyip göreceğiz. Birde şey soracaktım ovulasyon testleri eczanelerde pahalı mı olur ya şimdi netten alsam kargo zamanına kadar yumurtlama dönemim gelebilir aldınz mı siz hiç eczaneden ??Çok iyi canım düzelme varsa 3 aya kadar dahada düzelir inşallah
Ben kullanmadım ama araştırdım internette daha uyguna geliyor bazı yerler gebelik testide hediye ediyor. :) Ceylan bu konuda deneyimli hiç atlamaz günleri hep takip eder Çalışkan’ kızımızinşallah tatlım bekleyip göreceğiz. Birde şey soracaktım ovulasyon testleri eczanelerde pahalı mı olur ya şimdi netten alsam kargo zamanına kadar yumurtlama dönemim gelebilir aldınz mı siz hiç eczaneden ??Suskun Ceylan Saklicennet
heheheh evet o baya çalışkanBen kullanmadım ama araştırdım internette daha uyguna geliyor bazı yerler gebelik testide hediye ediyor. :) Ceylan bu konuda deneyimli hiç atlamaz günleri hep takip eder Çalışkan’ kızımız
Aldım canım içinde 5 tane var 25 TL netten aldığım 18 ovilasyon testi 2 gebelik testini 20 TL ye aldiminşallah tatlım bekleyip göreceğiz. Birde şey soracaktım ovulasyon testleri eczanelerde pahalı mı olur ya şimdi netten alsam kargo zamanına kadar yumurtlama dönemim gelebilir aldınz mı siz hiç eczaneden ??Suskun Ceylan Saklicennet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?