- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #2.901
HihihiBen kullanmadım ama araştırdım internette daha uyguna geliyor bazı yerler gebelik testide hediye ediyor. :) Ceylan bu konuda deneyimli hiç atlamaz günleri hep takip eder Çalışkan’ kızımız
Yarın özel bir gün belli mi olurheheheh evet o baya çalışkanben enfeksiyon korkusundan 2 ay düzgün çalışamadım bu hafta başladık çalışmalara eşim bugün diyor akşam annemlere gidelim yarın doluyuz bende anlamadım dolu gün işte anlasana diyor
Tam belli olmuyor canım bazen ben geçen ay cift çizgiyi göremeden testim bitmiştiYarın özel bir gün belli mi olurBebiş tam aşk çocuğu Ovulasyon testlerini aldım ben eczaneden. 2 li var 4 lü var. Çok yüksek değildi fiyat. Yaklaşık gününü biliyorsan fazla kullanmazsın idare eder
Hahaaaheheheh evet o baya çalışkanben enfeksiyon korkusundan 2 ay düzgün çalışamadım bu hafta başladık çalışmalara eşim bugün diyor akşam annemlere gidelim yarın doluyuz bende anlamadım dolu gün işte anlasana diyor
Hadi bakalım sonuç güzel olacak inşallah. Kimse için bozma moralini. Stres en son istenecek şey bu aşamada. O yüzden uzak dur o ortamlardan ve insanlardanKızlar 2 gündür bütün aksilikler beni bulmazsınız rağmen az önce ilk iğnemi vuruldum hayırlısı olsun inşallah
Asker gibi olduk resmenHahaaa
Bende randevuyla çalışıyorum hatta eşim yaklaşıyor hayır sakin ol bakayım yarın olacak sipoşlar biraz olgunlaşsın diyorum.
Ama böyle keyfi çıkmıyorkendiliğinden gelişince daha keyifli oluyor
İnşallah canım hayırlısı olsun bakalım hep beraber gorucez ne olcak :)Hadi bakalım sonuç güzel olacak inşallah. Kimse için bozma moralini. Stres en son istenecek şey bu aşamada. O yüzden uzak dur o ortamlardan ve insanlardan
Gercektenmi? Bende ikiz cok istiyorum bunun sadece tupte iki embriyo birakilmasiyla mumkun olacagini saniyordum. Simdi oyleyse aşılama fikri bana sicak gelmeye basladiDene bencede kuzum. İkiz gebelik sayfalarina da giriyorum ben bu sitede. İnanir misin ikiz gebelerin çoğu aşılamayla hamile kalanlar :) sende neden tutmasinnnn
aaa sen uyguna almışsın canım bende dün eczaneden aldım valla 35 di hadi dedim deneym ama içinde 5 tane var inşallah yakalarım çift çizgiyi kesin onda da göremem benAldım canım içinde 5 tane var 25 TL netten aldığım 18 ovilasyon testi 2 gebelik testini 20 TL ye aldim
Yaa telefonda da var program ama testler gerçek günü gösteriyor diye aldım. Cuma başlıyor benmde yumurtlama hergün yapsam telefondaki yumurtlama gününe kadar bitecek napsam bilemedm :)Tam belli olmuyor canım bazen ben geçen ay cift çizgiyi göremeden testim bitmişti
Sorma görev gibi olunca olmuyor bebiş diyorlar ee napalım bizim bebeler inatçıııııHahaaa
Bende randevuyla çalışıyorum hatta eşim yaklaşıyor hayır sakin ol bakayım yarın olacak sipoşlar biraz olgunlaşsın diyorum.
Ama böyle keyfi çıkmıyorkendiliğinden gelişince daha keyifli oluyor
Adetin 12.gunu yapmaya başla canım testiYaa telefonda da var program ama testler gerçek günü gösteriyor diye aldım. Cuma başlıyor benmde yumurtlama hergün yapsam telefondaki yumurtlama gününe kadar bitecek napsam bilemedm :)
Spermlerinizin durumu nedir sizde sorun varmı ne kadardir olmuyor acabakızlar merhaba. Eşim varikosel ameliyatı olacak, ameliyattan sonra normal yolla gebelik için çok beklemek istemiyorum. Yaşım 34. Sizce ameliyattan sonra en erken ne zaman tüp bebek tedavisine başlayabilirim?
İse o yüzden adetin bitince hemen başlama canım :)aaa sen uyguna almışsın canım bende dün eczaneden aldım valla 35 di hadi dedim deneym ama içinde 5 tane var inşallah yakalarım çift çizgiyi kesin onda da göremem ben
Cuma başlıcam canım adet döngüsüne göre cuma başlıyormuş yumurtlama ben 30 günde bir oluyorum çünküİse o yüzden adetin bitince hemen başlama canım :)
3 ay beklemenizi tavsiye ederimkızlar merhaba. Eşim varikosel ameliyatı olacak, ameliyattan sonra normal yolla gebelik için çok beklemek istemiyorum. Yaşım 34. Sizce ameliyattan sonra en erken ne zaman tüp bebek tedavisine başlayabilirim?
1 yıllık evliyiz, 6 aydır deniyoruz olmayınca kontrollerimizi yaptırdık. Bende sorun yok. Eşimin 8 milyon spermi var ancak ileri hareket sıfır. Çift taraflı varikosel varmış ameliyat olacak.Spermlerinizin durumu nedir sizde sorun varmı ne kadardir olmuyor acaba
Varikosel derecesi nedir ultrasonda kaç mm yazıyor hatırlıyor musunuz? Boyutları küçükse doktorlar ameliyat önermiyorlar. Bizimde çift taraflı ama boyutları ufak olduğu için ameliyat önermedi doktorlar.1 yıllık evliyiz, 6 aydır deniyoruz olmayınca kontrollerimizi yaptırdık. Bende sorun yok. Eşimin 8 milyon spermi var ancak ileri hareket sıfır. Çift taraflı varikosel varmış ameliyat olacak.
Canım bende 33 yaşıma gircem 17 aydır evliyim bende bizimde ilk test de 6milyondu sayımız ameliyatımizin 6. Ayindayiz şuan 50 milyon oldu ameliyatin baya faydasını gördük ama hala hiç hamile kalamadim aşılama deniyorum bu ay doktor ameliyat olması gerekiyor derse mutlaka olsun sayı baya değişiyor çünkü1 yıllık evliyiz, 6 aydır deniyoruz olmayınca kontrollerimizi yaptırdık. Bende sorun yok. Eşimin 8 milyon spermi var ancak ileri hareket sıfır. Çift taraflı varikosel varmış ameliyat olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?