Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Varikosel derecesi nedir ultrasonda kaç mm yazıyor hatırlıyor musunuz? Boyutları küçükse doktorlar ameliyat önermiyorlar. Bizimde çift taraflı ama boyutları ufak olduğu için ameliyat önermedi doktorlar.
3. derece varikosel. Daha muayene bile etmeden bakar bakmaz anladı doktor varikosel olduğunu. boyutunu unuttum şuan ama mutlaka olması gerekiyor ameliyat dedi.

evet doktor ameliyat olması gerekiyor dedi. Bakalım bir 3-4 ay normal yolla deneriz olmazsa sonrasında aşılama yada tüp bebek denerim ben de

3/4 ayda bebek sahibi olanlar var fakat 6 Aydan sonra daha çok gebelik görünüyor. Ameliyattan sonra antioksidan takviyesine başla Eğer olmadı tüp bebek için hazırlanmış olursunuz bu esnada.

3/4 ayda bebek sahibi olanlar var fakat 6 Aydan sonra daha çok gebelik görünüyor. Ameliyattan sonra antioksidan takviyesine başla Eğer olmadı tüp bebek için hazırlanmış olursunuz bu esnada.
antioksidan tedavisini kürlerle falan mı yapacağız?

Evet önce ameliyatınızı olun zaten 3-4 ayda düzelme başlar tüp bebeğe gerek kalırsa da spermlerin kalitesi artacağı için şansınız da artar inşallah ona gerek kalmaz da doğal yolla nasip olur

Yaaa kızlar bişey soracağım kafama takıldı. Şimdi bu sperm testinde ileri hareketli yerinde hareketli vs yazıyor ya. Hamile kalmak için illa ileri hareketli spermlerin mi olması gerekiyor? Yerinde hareketli spermler yetmiyor mu Saklicennet Suskun Ceylan özellikle sizin güzel bilgilerinizden cevap bekliyorum

Malesef canım ileriye doğru yüzmeleri gerekiyor yoksa ilerleyemez ve spermin kuyruğu korbaç gibi haraket etmeliki ileri doğru yönelsin ve o kırbaç haraketiyle yumurtayı zorlayarak içine girmesini sağlıyor.

a+b nin %50 yi geçmesini normal kabul ediyorlar artık. Yani ileri hızlı ve ileri yavaş. Yerinde hareketliler biraz zahmet edip ileriye hareketlenmek zorundalar

Malesef canım ileriye doğru yüzmeleri gerekiyor yoksa ilerleyemez ve spermin kuyruğu korbaç gibi haraket etmeliki ileri doğru yönelsin ve o kırbaç haraketiyle yumurtayı zorlayarak içine girmesini sağlıyor.
Anladım canım bizde mantıken öyle yorumladık kendimizce yinede bir umut İleri hız en düşüğü zaten bizde de hemencecik artsın inşallah hepimznki

a+b nin %50 yi geçmesini normal kabul ediyorlar artık. Yani ileri hızlı ve ileri yavaş. Yerinde hareketliler biraz zahmet edip ileriye hareketlenmek zorundalar
Bizim ileri hareketli %2 yavaş hareketli %8 %10 şans azda olsa var demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…