- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #2.921
3. derece varikosel. Daha muayene bile etmeden bakar bakmaz anladı doktor varikosel olduğunu. boyutunu unuttum şuan ama mutlaka olması gerekiyor ameliyat dedi.Varikosel derecesi nedir ultrasonda kaç mm yazıyor hatırlıyor musunuz? Boyutları küçükse doktorlar ameliyat önermiyorlar. Bizimde çift taraflı ama boyutları ufak olduğu için ameliyat önermedi doktorlar.
evet doktor ameliyat olması gerekiyor dedi. Bakalım bir 3-4 ay normal yolla deneriz olmazsa sonrasında aşılama yada tüp bebek denerim ben deCanım bende 33 yaşıma gircem 17 aydır evliyim bende bizimde ilk test de 6milyondu sayımız ameliyatımizin 6. Ayindayiz şuan 50 milyon oldu ameliyatin baya faydasını gördük ama hala hiç hamile kalamadim aşılama deniyorum bu ay doktor ameliyat olması gerekiyor derse mutlaka olsun sayı baya değişiyor çünkü
3/4 ayda bebek sahibi olanlar var fakat 6 Aydan sonra daha çok gebelik görünüyor. Ameliyattan sonra antioksidan takviyesine başla Eğer olmadı tüp bebek için hazırlanmış olursunuz bu esnada.3. derece varikosel. Daha muayene bile etmeden bakar bakmaz anladı doktor varikosel olduğunu. boyutunu unuttum şuan ama mutlaka olması gerekiyor ameliyat dedi.
evet doktor ameliyat olması gerekiyor dedi. Bakalım bir 3-4 ay normal yolla deneriz olmazsa sonrasında aşılama yada tüp bebek denerim ben de
antioksidan tedavisini kürlerle falan mı yapacağız?3/4 ayda bebek sahibi olanlar var fakat 6 Aydan sonra daha çok gebelik görünüyor. Ameliyattan sonra antioksidan takviyesine başla Eğer olmadı tüp bebek için hazırlanmış olursunuz bu esnada.
Antioksidandan zengin besinler tüketebilirsiniz ve emodex kullanabilirsiniz içinde antioksidan var vücuda zararı Yok.antioksidan tedavisini kürlerle falan mı yapacağız?
çok teşekkür ederim. emodexi ilk öğrendiğimizden beri kullanıyoruz., devam edeceğiz demek ki.Antioksidandan zengin besinler tüketebilirsiniz ve emodex kullanabilirsiniz içinde antioksidan var vücuda zararı Yok.
Biz ilk 3 ay progeny kullanmistik canımçok teşekkür ederim. emodexi ilk öğrendiğimizden beri kullanıyoruz., devam edeceğiz demek ki.
Evet önce ameliyatınızı olun zaten 3-4 ayda düzelme başlar tüp bebeğe gerek kalırsa da spermlerin kalitesi artacağı için şansınız da artar inşallah ona gerek kalmaz da doğal yolla nasip olur3. derece varikosel. Daha muayene bile etmeden bakar bakmaz anladı doktor varikosel olduğunu. boyutunu unuttum şuan ama mutlaka olması gerekiyor ameliyat dedi.
evet doktor ameliyat olması gerekiyor dedi. Bakalım bir 3-4 ay normal yolla deneriz olmazsa sonrasında aşılama yada tüp bebek denerim ben de
Evet devam edin sperm sonuçlarınızı arada yazın naçizane takviye önerebiliriz. :)çok teşekkür ederim. emodexi ilk öğrendiğimizden beri kullanıyoruz., devam edeceğiz demek ki.
iyice prof olduk zaten şu konularda tahlilleri elime alıp yorumluyorum doktor da aynılarını söylüyor zatenEvet devam edin sperm sonuçlarınızı arada yazın naçizane takviye önerebiliriz. :)
Bende anlıyorum artık alaylı ürolog oldukiyice prof olduk zaten şu konularda tahlilleri elime alıp yorumluyorum doktor da aynılarını söylüyor zaten
Malesef canım ileriye doğru yüzmeleri gerekiyor yoksa ilerleyemez ve spermin kuyruğu korbaç gibi haraket etmeliki ileri doğru yönelsin ve o kırbaç haraketiyle yumurtayı zorlayarak içine girmesini sağlıyor.Yaaa kızlar bişey soracağım kafama takıldı. Şimdi bu sperm testinde ileri hareketli yerinde hareketli vs yazıyor ya. Hamile kalmak için illa ileri hareketli spermlerin mi olması gerekiyor? Yerinde hareketli spermler yetmiyor muSaklicennet Suskun Ceylan özellikle sizin güzel bilgilerinizden cevap bekliyorum
a+b nin %50 yi geçmesini normal kabul ediyorlar artık. Yani ileri hızlı ve ileri yavaş. Yerinde hareketliler biraz zahmet edip ileriye hareketlenmek zorundalarYaaa kızlar bişey soracağım kafama takıldı. Şimdi bu sperm testinde ileri hareketli yerinde hareketli vs yazıyor ya. Hamile kalmak için illa ileri hareketli spermlerin mi olması gerekiyor? Yerinde hareketli spermler yetmiyor muSaklicennet Suskun Ceylan özellikle sizin güzel bilgilerinizden cevap bekliyorum
Anladım canım bizde mantıken öyle yorumladık kendimizce yinede bir umutMalesef canım ileriye doğru yüzmeleri gerekiyor yoksa ilerleyemez ve spermin kuyruğu korbaç gibi haraket etmeliki ileri doğru yönelsin ve o kırbaç haraketiyle yumurtayı zorlayarak içine girmesini sağlıyor.
Bizim ileri hareketli %2 yavaş hareketli %8 %10 şans azda olsa var demekkia+b nin %50 yi geçmesini normal kabul ediyorlar artık. Yani ileri hızlı ve ileri yavaş. Yerinde hareketliler biraz zahmet edip ileriye hareketlenmek zorundalar
Var tabi kiBizim ileri hareketli %2 yavaş hareketli %8 %10 şans azda olsa var demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?