- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #2.941
Evet canim aşılamada da bicok sperm koyuldugu icin ikiz olma ihtimali cok yuksek. Ama bakarsin seninki kendiliginden ikiz olur benimki gibi :)Gercektenmi? Bende ikiz cok istiyorum bunun sadece tupte iki embriyo birakilmasiyla mumkun olacagini saniyordum. Simdi oyleyse aşılama fikri bana sicak gelmeye basladi
Cok tesekkur ederim cevap icin. Insallah. Allah uzun ve saglikli omurler versin bebislere :)))Evet canim aşılamada da bicok sperm koyuldugu icin ikiz olma ihtimali cok yuksek. Ama bakarsin seninki kendiliginden ikiz olur benimki gibi :)
Amin insallah :) en yakin zamanda cifter cifter sizede nasip olsun insallaaaahCok tesekkur ederim cevap icin. Insallah. Allah uzun ve saglikli omurler versin bebislere :)))
İnse bile işe yaramıyor neyleyelimİnsin insin bizim işimize yarar :))
Evet ya niye hamile kalamiyorum bennnnnİnse bile işe yaramıyor neyleyelimbaksana ceylanınki 45 biz napalım
Ben bile merak ediyorum sahi nedenEvet ya niye hamile kalamiyorum bennnnn
İnşallah canım yarın kontrolüm var bakalım ne dicekBen bile merak ediyorum sahi nedenama degerler normal olsa bile hemen ilk ay hamile kalacaksin diye bir sey de yok. Ablam 3 ayda hamile kaldi kuzenim 7 ayda. Bence bundan sonra sizin olasiliginiz yuksek. Dogru zamana bakiyor. Aşılama yapmanız da mantıklı şuan
Kuzum ne yaptın? Dualarım seninle. Mart başı alıyoruz inşallah güzel haberiniİnşallah canım yarın kontrolüm var bakalım ne dicek
Bugün gittim canım kontrol a ptesi yapıcak aşılamayı solda 16m ve 12m olmuş yumurta hayırlısı bakalımKuzum ne yaptın? Dualarım seninle. Mart başı alıyoruz inşallah güzel haberini
Inşallah iki yumoşta tutarBugün gittim canım kontrol a ptesi yapıcak aşılamayı solda 16m ve 12m olmuş yumurta hayırlısı bakalım
Aminnnn inşallah canımInşallah iki yumoşta tutarAllahım cumanın hürmetine kabul etsin dualarımızı. Hayırlısıyla inşallah
Ayyyy hadi bakalımmm hissediyorum olacak olacakkBugün gittim canım kontrol a ptesi yapıcak aşılamayı solda 16m ve 12m olmuş yumurta hayırlısı bakalım
İnşallah canım rabbim hepimize nasip etsin inşallahAyyyy hadi bakalımmm hissediyorum olacak olacakkBu mübarek saatte dualarımızı eksik etmeyelim kızlarr
Merhaba. Aşılama için sperm sayısının kaç olması gerekiyormuş acaba? Ben kasım ayında aşılama yaptıracaktım klomen kullandım yumurta takibim yapıldı, çatlatma iğnesini de oldum ancak sonraki gün eşim sperm vermeye gitti ve yeteri kadar spermi olmadığı için aşılama iptal oldu. Sonra öğrendik zaten varikosel olduğunu. İleri hızlı sperm sayısının en az kaç olması gerekiyor bilginiz var mı?Bugün gittim canım kontrol a ptesi yapıcak aşılamayı solda 16m ve 12m olmuş yumurta hayırlısı bakalım
Hareketi bende bilmiyorum canım ama en az yıkama işlemi sonrası 5milyon sperm olması gereyor zaten yıkama işleminde sadece canlı ve hareketli olanlar kalıyor diye biliyorum canım oda 5 milyon olması gerekiyorMerhaba. Aşılama için sperm sayısının kaç olması gerekiyormuş acaba? Ben kasım ayında aşılama yaptıracaktım klomen kullandım yumurta takibim yapıldı, çatlatma iğnesini de oldum ancak sonraki gün eşim sperm vermeye gitti ve yeteri kadar spermi olmadığı için aşılama iptal oldu. Sonra öğrendik zaten varikosel olduğunu. İleri hızlı sperm sayısının en az kaç olması gerekiyor bilginiz var mı?
Bizim ki ilaç ta içmedi son 3 aydır hiç birşey icmiyorBenim eşimde 10 gün proxed mi ne varya ondan kullandı tamam oda içmedi pekmez falan hiç dikkat etmedi son 3 ay
Oyyy maşallah AY ALLAH IMMM şükürler olsun çok çok sevindim kuzum internet paketi yapar yapmaz hiç cikmicam siteden emin olun eşim çok yoğundu sperm testi yaptıramadık bu hafta hastaneye gitmeye calisacaz kuzumKızzz nerdeyse doğuracak yeni öğrendinbiraz bizle ilgilen 2 tane erkek geliyor
Kuzum ben günlerden cumaydi sanırım rahim filmi cektirdim sonraki pazartesi akşam 11.30 da catlatma ignesi vurduk çarşamba günü 11.30 gibi falan aşılama yapıldı beni o gün çok sinir etti o sinir stresten de olabilir bilemiyorum rahim açılmadı çok acı çektim rahimi açtılar bir ara hele bir baktım ördek gibi birseyle afedersin vajinam açılmış içinde makas dimdik duruyor bu sefer daha da korktum kaynanaya dahada sinirlendim zor zekat bağıra bagira canlı doğummus gibi spermleri rahime bıraktılar kuzum doktor ben elimden geleni yapıp rahmin iyice icine bıraktım spermleri gerisi hayırlısı dedi tamam dedim progestan ve folbiol yazıyorum düşük ol.asin diye bunları kullan dedi bugun gün ilişki yok yarın var bir gun boş bir gün dolu olarak 1 hafta ilişki olacak dedi tamam dedim böyle ışte kuzum asla eşinden başkasını götürme bu arada rahim kapalı olup açılınca bende kanama oldu yine ama aleti çıkarınca ağrı olmadan kanama oldu benim ki sinir stres belkide sadece eşinle git rahim filminde tek gittim herşey çok şükür çok güzeldi o günümüz ama aşılama da böyle oldu sadece eşinle git evdede uyursunA Ataabetull canım yarın adetimin 3. Günü aşılama için gitcem ne yapıyor doktor anlatsana hemen ilaca başlıyormusun sen ne kullanmıştın kaç günde bi çağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?