Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kuzum sizin orda herşey çok pahalı ben ıgneyi kaça aldigimizi hatirlamiyorum ama aşılama ücreti bizim ki 500 tlydi

Kızlar Saklicennet Suskun Ceylan doktorum bize ilk denemede olmadı 2. Aşılamayi da yapalım dedi eğer tutmazsa öyle tüp bebek dedi yani önce aşılama 2 kere denenecekki tutmadığında tüp bebeğe yönlendiriyorlar doktor aşılamayi 2 kere denedigine dair belge veriyor o belgeyle tüp bebek merkezine gidiliyor kuzum

Hiii valla hiç bu kadar umutlu düşünmedim zaten tutmuyor diye aklıma hiç bunlar gelmemişti yani ikiz olsa hiç yok demem
Kız biz zaten esimle ikiz ucuz aklimiza dorduz bile geldi çok umutluyduk o kadar çok tutan kişi var ki benim ki o gün sinirden delirdim o yüzden stres çok etkiledi diye düşündüm bu arada eşim ameliyatindan 3 ay sonra aşılama yaptırdik siz ise 6 ay sonra aşılama yaptiriyorsunuz arada milyonlarca fark var sizinki çok yüksek kuzum hayırlısıyla inşallah bebis tutunur

Böyle şeyler yasicagim duyacağım hiç aklıma gelmezdi adetim hep duzenliydi hormonla ilgili sıkıntım yoktu çok kilolu değildim hemen olur benim çocuğum diyordum ama Allah işte o ol demeden olmuyor maalesef :)
Aynen benim de senin gibi demekki hayırlısı için çaba göstermemiz gerekiyormus kuzum durmak yok yola devam

1 yıllık evliyiz, 6 aydır deniyoruz olmayınca kontrollerimizi yaptırdık. Bende sorun yok. Eşimin 8 milyon spermi var ancak ileri hareket sıfır. Çift taraflı varikosel varmış ameliyat olacak.
Canım burda herkes nerdeyse yeni oldu o yüzden sayfaları bir oku kaç tan kaça yükselmiş suan 6. Ay olan var ben mesela pek hatirlamiyirum o gün günü gününe yazdık herşey eksiksiz sayfalarda yazıyor

Esimin spermi 16 milyondu anca yaptırdik kuzum biz en az 15 milyon olması gerekiyormgerekiyormus aşılama için.
Ama tüp bebek için 7 milyon olması yetiyormus

Canım sayiniz duzelmeden yaptırma bu defa kızarım bak yumurta büyümesi için hangi igneyi kullandin adı neydi kaç gunde büyüdü yumurtan kaç m olmuştu ben dün baktı 16mm ve 12mm vardı sadece solda sağda buyumemis

Kuzum yumurta büyümesi için iğne kullanmadim yumurta zaten o gün ne olduysa fayfaya hemen yazdım şimdi net hatırlamıyorum biri 18 mm diğer ı 16 mm ydi yumurtamin o yüzden direk çatlama ignesi verdi bana sözünden çıkmam kuzum

Rapor oluyor galiba ama 3 senelik evli olma şartı falan varmış canım onu iyi araştır o şekilde rapor alırsan indirimli tüp bebek yapılıyormuş Eğer ki Rapor alamayacaksan iyi düşün derim. Peş peşe aşılama yanlış bir karar bence neden böyle acele ettiriyor anlamadım. Şahsi düşüncem sevmedim ben senin doktorunu herşey bu kadar basit olmamalı sonuçta gencecik yaşında hormon alıyorsun. Çok iyi düşün zaten eşinde takviyeleri bıraktı. Psikolojik olarak yıpranma bu aşamada. Seni düşündüğüm için söylüyorum kuzum allah yardımcın olsun.

inanirmisin hiç bişe hissetmiyorum heyecan falan yok sevinç yok üzgün değilim ama ne bilim garip duygular içindeyim
Rabbim hayırlısını nasip etsin canım. Kuran okumayı biliyorsan Yasin ve Meryem surelerini oku bende sana sabah bir Yasin okurum inşallah.
Yaa çok garip sizleri tanımıyorum böyle dini konularda tercihlerinizi bilemiyorum desem mi demesem mi ikilem de kalıyorum. :) herkes aynı dini görüşe sahip olmak zorunda değil ama böyle amin inşallah allah büyük gibi şeyler dediğiniz için söylüyorum yanlış anlamayın lütfen.

Elhamdulillah müslümanım canım :) kuran okumayı biliyorum :) aşılama için gitmeden hacet namazı kılcam hayırlısı canım nasipsen öte yol yok

Nasıl kız ilaç kullanmadinmi aşılama oncesi
Hayır canım klomen içtim sanırım tam olarak bunda kullanıp kullanmadigumi hatırlamıyorum yumurta boyuna baktı hangi saatte çatlama iğnesi vuracağımi söyledi aşılama olduğu gün bugün akşam itibariyle progestan ve folbiol kullanacaksin bugün ilişki yok yarın var bu şekilde 1 hafta devam edeceksiniz dedi canım Saklicennet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…