- 4 Kasım 2017
- 1.572
- 829
- 123
- 28
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #2.981
Canimm çok sagol kuzum paylastiklarin icin sende bizim iyiligimiz için diyorsun biliyorum çok cok teşekkür ederim doktoruma gelince doktor bekleyelim daha erken diye zaten dedi biz beklemek istemiyoruz dedik evliligimizin 2. Yılına girdik o yüzden beklemekte istemedik aşılama için bir süre daha bekleyelim o zaman canımRapor oluyor galiba ama 3 senelik evli olma şartı falan varmış canım onu iyi araştır o şekilde rapor alırsan indirimli tüp bebek yapılıyormuş Eğer ki Rapor alamayacaksan iyi düşün derim. Peş peşe aşılama yanlış bir karar bence neden böyle acele ettiriyor anlamadım. Şahsi düşüncem sevmedim ben senin doktorunu herşey bu kadar basit olmamalı sonuçta gencecik yaşında hormon alıyorsun. Çok iyi düşün zaten eşinde takviyeleri bıraktı. Psikolojik olarak yıpranma bu aşamada. Seni düşündüğüm için söylüyorum kuzum allah yardımcın olsun.
Sadece eşinle sen git sakın kv ile gitme aman kuzum benim aşılama günü sinir stres mahvetti beni sakın sen böyle bu duruma düşme sadece kocanla sen gitinanirmisin hiç bişe hissetmiyorum heyecan falan yok sevinç yok üzgün değilim ama ne bilim garip duygular içindeyim
Ay yok aşk olsun senin bu yazını okuyunca bir sevindim bir sevindim hemen sabah bende bir yasin okuyayım diye düşündüm ama hemen dusuncemin devamı geldi kızlar afedersiniz biraz önce birliktelik olurken kan geldi çok afedersiniz bat bu aralardaydi acaba açılma olduda adet mi oldum yoksa bebis falan var da onun kanaması diye ister istemez merakta ettim haniRabbim hayırlısını nasip etsin canım. Kuran okumayı biliyorsan Yasin ve Meryem surelerini oku bende sana sabah bir Yasin okurum inşallah.
Yaa çok garip sizleri tanımıyorum böyle dini konularda tercihlerinizi bilemiyorum desem mi demesem mi ikilem de kalıyorum. :) herkes aynı dini görüşe sahip olmak zorunda değil ama böyle amin inşallah allah büyük gibi şeyler dediğiniz için söylüyorum yanlış anlamayın lütfen.
Canım zaten mecbur tek gidicem kaynana dustu bı hafta önce kolunu ve iki kaburgasini kırdı hep yalnız kalicam yani :)S
Sadece eşinle sen git sakın kv ile gitme aman kuzum benim aşılama günü sinir stres mahvetti beni sakın sen böyle bu duruma düşme sadece kocanla sen git
Tövbe tövbe :) :) geçmiş olsun canımCanım zaten mecbur tek gidicem kaynana dustu bı hafta önce kolunu ve iki kaburgasini kırdı hep yalnız kalicam yani :)
Sadece beklemekle olmaz canım esin tedaviye devam etsin test yaptiricaktiniz nolduCanimm çok sagol kuzum paylastiklarin icin sende bizim iyiligimiz için diyorsun biliyorum çok cok teşekkür ederim doktoruma gelince doktor bekleyelim daha erken diye zaten dedi biz beklemek istemiyoruz dedik evliligimizin 2. Yılına girdik o yüzden beklemekte istemedik aşılama için bir süre daha bekleyelim o zaman canım
Sadece beklemekle olmaz canım esin tedaviye devam etsin test yaptiricaktiniz noldu
Malesef kuzum yaptiramadik esimin işleri çok yoğun gidemedik bir türlüSadece beklemekle olmaz canım esin tedaviye devam etsin test yaptiricaktiniz noldu
Takviyelere devam kuzum eşine de söyle bu çocuk birlikte yapılacak senin spermlerin kaliteli olmazsa olmaz de kullanmanız gereken şeyleri kullanın. Bak bizde 3. Seneye gidiyoruz ama hala bekliyoruz. Binmişler zaman alıyor.Canimm çok sagol kuzum paylastiklarin icin sende bizim iyiligimiz için diyorsun biliyorum çok cok teşekkür ederim doktoruma gelince doktor bekleyelim daha erken diye zaten dedi biz beklemek istemiyoruz dedik evliligimizin 2. Yılına girdik o yüzden beklemekte istemedik aşılama için bir süre daha bekleyelim o zaman canım
Canim yeni gördüm yazını. HEr ikisi de olabilir :) İnsallah bebistendir tabi. ne zaman regl günün ?Ay yok aşk olsun senin bu yazını okuyunca bir sevindim bir sevindim hemen sabah bende bir yasin okuyayım diye düşündüm ama hemen dusuncemin devamı geldi kızlar afedersiniz biraz önce birliktelik olurken kan geldi çok afedersiniz bat bu aralardaydi acaba açılma olduda adet mi oldum yoksa bebis falan var da onun kanaması diye ister istemez merakta ettim haniNiles143 rahim filminden 2 ay si ra hamile kalmış ya benim de bu ikici ay bende acaba bebis var da yerlesme kanaması diyede ister istemez aklıma geldi Suskun Ceylan Saklicennet bir bakın kuzular
kan cok azsa damla gibi yerlesme kanaması olması muhtemel. Ben daha once yerlesme kanaması gordum. Cok korktum dusuk yapiyorum diye meger yerlesme kanamasiymis. Ve bir kez de olmadi 3 hafta haftada bir iki damla peceteye geldi.insallah seninki de oyledir haber ver bize muhakkakAy yok aşk olsun senin bu yazını okuyunca bir sevindim bir sevindim hemen sabah bende bir yasin okuyayım diye düşündüm ama hemen dusuncemin devamı geldi kızlar afedersiniz biraz önce birliktelik olurken kan geldi çok afedersiniz bat bu aralardaydi acaba açılma olduda adet mi oldum yoksa bebis falan var da onun kanaması diye ister istemez merakta ettim haniNiles143 rahim filminden 2 ay si ra hamile kalmış ya benim de bu ikici ay bende acaba bebis var da yerlesme kanaması diyede ister istemez aklıma geldi Suskun Ceylan Saklicennet bir bakın kuzular
Canım benim hadi hayırlısı. İnşallah güzel sonucu alırsınız. Dualarımız sizinleKızlar eşimin spermleri bekliyorum birazdan aşılama olcak detaylı test atarım sonucunu eve gidinceSaklicennet
hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahKızlar eşimin spermleri bekliyorum birazdan aşılama olcak detaylı test atarım sonucunu eve gidinceSaklicennet
Canım benim yıkama sonrası 9 milyona yakın çok güzel bir değer hiç üzülme yat dinlen keyfini çıkar.
Kötü değil ama doktor asilama için sınır dedi 8 milyon için bakalım uzanıyorum şimdi hayırlı :)Canım benim yıkama sonrası 9 milyona yakın çok güzel bir değer hiç üzülme yat dinlen keyfini çıkar.
Ben bu sabah çok kötü oldum bir mide bulantısı mide arısı istifra kalkamıyorum yerimden. Seni merak ettiğim için geldim. Yasin’i okuyamadım ama az toparlanayım okuyacağım inşallah. Sende boş durma yatarken bol bol Allah’ın isimlerini oku karnına tutup. Ayetel kursi oku. A Ataabetull canım inşallah yerleşme kanamasıdır güzel düşün inşallah öyledir.
Onlar herşeyi çok biliyor 5 milyonun üzeri aşılama olur. Sen kafaya takma heleki sayıları hiç takma sperm miktarı hergün tahlil ver hergün değişik çıkar. Ben sizin değerlerinizi beğeniyorum daha da iyiye gidecek inşallah.Kötü değil ama doktor asilama için sınır dedi 8 milyon için bakalım uzanıyorum şimdi hayırlı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?