- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #3.001
Sağol canım ama sayı düşük çıktı diğer teste göre hayırlısı olsun inşallah :)Suskun Ceylan canım %56 olmus
hareketli sayınız maşallah çok güzel ilerleme kaydettiniz. Bebisin tutunur sana inşallah.hatta belki bebişlerin darısı başımıza inşallah
İnşallah canımOnlar herşeyi çok biliyor 5 milyonun üzeri aşılama olur. Sen kafaya takma heleki sayıları hiç takma sperm miktarı hergün tahlil ver hergün değişik çıkar. Ben sizin değerlerinizi beğeniyorum daha da iyiye gidecek inşallah.
Canım kendi derdimden seni sormayı unuttum neyin var yat dinlen canım biraz takma artık şu bebiş işleriniCanım benim yıkama sonrası 9 milyona yakın çok güzel bir değer hiç üzülme yat dinlen keyfini çıkar.
Ben bu sabah çok kötü oldum bir mide bulantısı mide arısı istifra kalkamıyorum yerimden. Seni merak ettiğim için geldim. Yasin’i okuyamadım ama az toparlanayım okuyacağım inşallah. Sende boş durma yatarken bol bol Allah’ın isimlerini oku karnına tutup. Ayetel kursi oku. @Ataabetull canım inşallah yerleşme kanamasıdır güzel düşün inşallah öyledir.
Canım değerleriniz gayet iyi görünüyor inşallah hayırlısyla tutar bebişlerrr :))
Canım oldun dimi aşılamayı nasıl geçti iyimisin?Kötü değil ama doktor asilama için sınır dedi 8 milyon için bakalım uzanıyorum şimdi hayırlı :)
Evet canım sorunsuz atlattım çok şükür:)Canım oldun dimi aşılamayı nasıl geçti iyimisin?
Negatif canım dün bide bu aşılama olayında anladığım kadarıyla t bölge daha koyu yada iki çizgi aynı koyulukda gördüğün 36 saat sonra yumurta çatlamış oluyor buna göre ayarla canım ben sana benim daha önce yaptığım testi atiyimKızlar ikinci silik çıkınca da yumurtlama sayılıyor mu ben bu testten bişey anlamadım bi bakar mısınız2 tane kaldı ya idareli kullanmam lazım
Kızlar ikinci silik çıkınca da yumurtlama sayılıyor mu ben bu testten bişey anlamadım bi bakar mısınız2 tane kaldı ya idareli kullanmam lazım
Bak üstten 2. Pozitif canım böyle olucak seninki baya silik çıkmış eğer elinde az varsa yarın yapma diğer gün akşam yapKızlar ikinci silik çıkınca da yumurtlama sayılıyor mu ben bu testten bişey anlamadım bi bakar mısınız2 tane kaldı ya idareli kullanmam lazım
Anladım canm zaten yarın yapmıcam Çarşamba yaparm teşekkür ederim kuzum böyle böyle öğrenicem bu işleriNegatif canım dün bide bu aşılama olayında anladığım kadarıyla t bölge daha koyu yada iki çizgi aynı koyulukda gördüğün 36 saat sonra yumurta çatlamış oluyor buna göre ayarla canım ben sana benim daha önce yaptığım testi atiyim
Usettunmu acaba dikkat et canım :)Suskun Ceylan bilmiyorum neyim var canım sabah mide bulantısıyla uyandım sonra bir ağrı oldu sonra istifra ettim sonra saat 5 kadar mide bulantım oldu şimdi daha iyiyim halsizlik var uyuyup duruyorum uyanıyorum buraya giriyorum sonra yine uyuyorum.
Bende öyle düşünüyorum k.validem acaba bebiş mi var diyor ahhhh keşke diyorum ama nerde... :)Usettunmu acaba dikkat et canım :)
İnşallah canım o günlerinde görucez inşallahBende öyle düşünüyorum k.validem acaba bebiş mi var diyor ahhhh keşke diyorum ama nerde... :)
Allah büyük bir gün olacak inşallah.
Vardır belkiBende öyle düşünüyorum k.validem acaba bebiş mi var diyor ahhhh keşke diyorum ama nerde... :)
Allah büyük bir gün olacak inşallah.
Adetime 1 hafta var dahaVardır belkiGüzel bir sürpriz ne iyi olurdu
Ayyy olabilir neden olmasın :) eğer öyle bişey olursa bana büyük umut olursun canm :) bizim değerler sizinkilerle baya yakın çünkü. Hayırlısı inşallahAdetime 1 hafta var dahaama bomba olur mucize bu olsa gerek derim bu değerlerle
Düşünmek istemiyorum sonu kötü oluyor biliyorsun bizde %93 haraketsizlik var o yüzdenAyyy olabilir neden olmasın :) eğer öyle bişey olursa bana büyük umut olursun canm :) bizim değerler sizinkilerle baya yakın çünkü. Hayırlısı inşallah
Evet canım düşünme sonra toparlayamıyor insan kendini bilirim. Bir kere 1 hafta geciktim o kdar hazırladm ki kendimi kesin tuttu dedm testte kocaman bir tek çizgiyi görnce 2 gün kendime gelemedim. Zaten biz düşünmediğimz zaman hamile kalırız kesin o nasıl olacak bilmiyorm da neyseDüşünmek istemiyorum sonu kötü oluyor biliyorsun bizde %93 haraketsizlik var o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?