Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnşallah canım

Canım kendi derdimden seni sormayı unuttum neyin var yat dinlen canım biraz takma artık şu bebiş işlerini

Kızlar ikinci silik çıkınca da yumurtlama sayılıyor mu ben bu testten bişey anlamadım bi bakar mısınız 2 tane kaldı ya idareli kullanmam lazım

Eklentiler

• FF94316C-DE07-4BA6-9801-3A9A9AC7728D.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar ikinci silik çıkınca da yumurtlama sayılıyor mu ben bu testten bişey anlamadım bi bakar mısınız 2 tane kaldı ya idareli kullanmam lazım
Negatif canım dün bide bu aşılama olayında anladığım kadarıyla t bölge daha koyu yada iki çizgi aynı koyulukda gördüğün 36 saat sonra yumurta çatlamış oluyor buna göre ayarla canım ben sana benim daha önce yaptığım testi atiyim

Bak üstten 2. Pozitif canım böyle olucak seninki baya silik çıkmış eğer elinde az varsa yarın yapma diğer gün akşam yap

Anladım canm zaten yarın yapmıcam Çarşamba yaparm teşekkür ederim kuzum böyle böyle öğrenicem bu işleri

Suskun Ceylan bilmiyorum neyim var canım sabah mide bulantısıyla uyandım sonra bir ağrı oldu sonra istifra ettim sonra saat 5 kadar mide bulantım oldu şimdi daha iyiyim halsizlik var uyuyup duruyorum uyanıyorum buraya giriyorum sonra yine uyuyorum.

Adetime 1 hafta var daha ama bomba olur mucize bu olsa gerek derim bu değerlerle
Ayyy olabilir neden olmasın :) eğer öyle bişey olursa bana büyük umut olursun canm :) bizim değerler sizinkilerle baya yakın çünkü. Hayırlısı inşallah

Düşünmek istemiyorum sonu kötü oluyor biliyorsun bizde %93 haraketsizlik var o yüzden
Evet canım düşünme sonra toparlayamıyor insan kendini bilirim. Bir kere 1 hafta geciktim o kdar hazırladm ki kendimi kesin tuttu dedm testte kocaman bir tek çizgiyi görnce 2 gün kendime gelemedim. Zaten biz düşünmediğimz zaman hamile kalırız kesin o nasıl olacak bilmiyorm da neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…