Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hadi bakalım inşallah rabbim gönlüne göre versin

Hadi inşallah çok güzel bir gelişme

Yani azosperm değiliz aslında öyle olsa daha kötü hastalık belli tedavisi belli. İnşallah aşacağız hepimiz

Evet canım inşallah duzelicek
Canım doktor ameliyattan bir gün sonra saat 11 de çıkardı hastaneden recetemizi aldık çıktık doktor dedi ki günlük pansuman yapacaksiniz haftaya cuma gelin dikisi aldirin 15 gün sonra gelin bir kontrol yapalım dedi böyle canım evdeyiz biranda ağrı giriyor evham yapıp korkunç da nefesi daraliyor kalıyor öylece fenalasiyor gorumcem ve kaynanam yanımda sagolsunlar yardım ediyorlar her konuda ve gorumcem akşam bizde yatıyor kaynanada sabahtan akşama kadar bizde duruyor akşam yatacakken gidiyor

Baya sıkıntılı oldu sizin ya bizde dikis yok estetik yapmış ne ilaç yazdı cnm

Ne anlama geliyor daha içeriklerini okumadım da bunları verdi canım
Spermle ilgili Hiç işe yarar bişe yok enfeksiyon ilacı var ağrı kesici pansuman için ıvır zıvır ben Aydın'dayim buradaki devlet Hastanesi'nde oldu eşim ama hiç alakası yok yapılan şeylerin biz bugün pansumana gidicez dikiş yok ilaç bı tane ağrı kesici içti kutu öyle duruyor akşama kadar bilgisayar da oyun oynuyor maşallah diyim o sondada yada ameliyat da enfeksiyon mu kaptirdilar adama aynı ameliyat farka bak

Spermler için hiç birşey yazmamismi hani 15 gün sonra kontrole gelin dediya acaba o zaman mi birşey verecek
Hayır canım yok bize progeny die bı hap yazdı 274 TL sigorta karsilamiyor neyi beklicekki 15 gün bu çok ağır geçen bı ameliyat değil anlamadım gitti devletin karşında kardeşlerim çalışıyor eczacılar anlamadigin bişe olursa yardımcı olurlar

Mikrocerrahi mi oldu? Biraz zorluk yaşamışsınız sanırım çok geçmiş olsun. Mikrocerrahi sonrası pek ağrı olmuyor diyorlardı
Canım benim eşimle aynı gün oldu ameliyat valla şuan istese ise gider gitmiyor ağrı kesici yazdı bı tane içti daha icmedi spermle ilgili ilacı çok pahalı diye kardeşlerime söyledim depoda bulamadılar bugün bakıp yollicaklar kargoyla pansumanı evde yapın demiş onlara biz bakmadım bile daha bugün hastanede olucak pansuman 15gun sonra kontrol yani öyle ağrı sızı olmaması gerek

Adi ne ilacın? bize combi fertil önerdi internet fiyatına baktım 185tl diyor henüz ilacı bulamadm bugün de bakıcam bulamazsam netten alicam.bi de mikrocerrahi yaptılar değil mi sorumuzsunuzdur onu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…