Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ameliyat günümüzü aldık biz de haftaya cumartesi çift taraflı varikosel ameliyatı olacağız. Hayırlısı bakalım.
Aaaaa hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah hemen toparlar eşiniz bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz yakın zamanda

Aynen canım eşime devlet hastanesinden uzman Dr dan randevu aldım. Gidip bir onada gösterelim. Eşim içinde üzülüyorum zor yani her Dr gördü adamın özel bölgesini. Herşey bebişlerimiz için. Mart ayına da hacamat randevusu aldım varikoselli damarı boşaltmaya çalışacağız. Tıkanıklık falan varsa açılıyormuş. Şifa rabbimden inşallah.

Bu hacamat işini aklım almıyor eğer varikosel derecesi yüksek olsa zaten tekrar ameliyat derdi doktor tehlikeli gelmiyor bana iyi düşün canım üzülme eşinede valla bizimde görüyorlar özel bölgemizi sağlık bu rabbim dermansız dert vermesin canım bunu sadece bebek için düşünme eşinin sağlığı içinde önemli iyi düşün

Hahaah güldürdün canım yaa :)) napsın öyle bizde kadın doğuma gidince napıyoruz mecbur açıyoruz ilk sperm vermeye gittiğimizde ne utanmıştı benim eşim hatta bende gülme krizine girmiştim şimdi alıştı garibim napsın biz bu hallere düşecek insanmıydık diyorum geçende aaa hacamat ilk kez duydum varikosel içinnn inşallah şifa olur cnım sizin kaçıncı evreydi?

Ameliyat günümüzü aldık biz de haftaya cumartesi çift taraflı varikosel ameliyatı olacağız. Hayırlısı bakalım.
İnşallah başırılı ameliyat geçirirsiniz. Değerleriniz nasıldı haraketli ve haraketsiz sperm yüzdeniz kaçtı? Yazdıysanızda unuttum k.bakmayın.

Biliyorsundur 1 kez ameliyat olduk solda 4mm damar vardı ama şimdi solda 2.6 sağda 2 mm damar görünüyor valsavra manevrasıyla 3 mm çıkıyor reflü de var anlayacağın durum vahim hala ama ameliyat rafa kaldırıldı drlar çelişkili.

İnşallah başırılı ameliyat geçirirsiniz. Değerleriniz nasıldı haraketli ve haraketsiz sperm yüzdeniz kaçtı? Yazdıysanızda unuttum k.bakmayın.

Sperm Konsantrasyonu : 2.8 milyon
Total Sperm Sayısı : 8.4 milyon
Hareketlilik : %29
PHSS (Progresif) : %25
a)Hızlı İleri Hareketlilik (+4) : %0
b)Yavaş İleri Hareketlilik (+3) : %25(0.7 milyon/ml)
c)Yerinde Hareketlilik (+2) : %4(0.1 milyon/ml)
d)Hareketsiz (+1) : %71(2 milyon/ml)

Buarada bu son yaptırdığımız test. 2 ay önce yaptırdığımızda sadece 4 adet sperm çıkmıştı. 2 yavaş hareketli 2 adet hareketsiz. O zaman başka bir doktora gitmiştik varikoseli görememişti. Emodex ve keçiboynuzu kürü kullandık biraz yükseldi. Şimdi gittiğimiz doktor ise testi yeniletti ve bakar bakmaz çift taraflı varikosel dedi.

Evet baya düşük değerler varikosel ameliyatından sonra baya bi ilerleme olacak inşallah. Bizimde ileri hız çok düşük. Morfoloji ye bakılmadı mı ?

Evet baya düşük değerler varikosel ameliyatından sonra baya bi ilerleme olacak inşallah. Bizimde ileri hız çok düşük. Morfoloji ye bakılmadı mı ?
hayır morfoloji istemedi gittiğimiz hiç bir doktor. Zaten doktorlar yüzünden baya bir vakit kaybettik ne yazık ki. İnşallah dediğiniz gibi ameliyattan sonra yükselir değerler.

3 mm üzeri ameliyat dediği için doktorlar genelde yanaşmazlar canım. Elle muaynede belli olmuyorsa pek sıkıntı olacağını sanmıyorum bizim doktor elle muayne etti hiç belli olmuyor. Bizim sıkıntı lokösit sanırım bakalım oda 2 ayda belli olur

hayır morfoloji istemedi gittiğimiz hiç bir doktor. Zaten doktorlar yüzünden baya bir vakit kaybettik ne yazık ki. İnşallah dediğiniz gibi ameliyattan sonra yükselir değerler.
Yükselecek inşallah içinizi ferah tutun dualarım sizlerle

Canım ameliyattan sonra bu sayılar inşallah yükselecektir içini ferah tut genelde burda öyle oldu yani

Sayınız yükselince normal gebelik bile olabilir içini ferah tut daha iyi sonuçlar olacak. Kime yaptırıyorsunuz ameliyatı.

Kızlar proxeedimiz bitmis bir haftadır bugun ancak aldım. Siz de cekiniyor musunuz ilac almaya tek problemli ben miyim yoksa bir de hormon takviyesi verdi mi doktor kullanan var mı? İyi bir sey mi yoksa ilerisi icin zararlı mı hormon kullanmak? Fikirlerinizi alayım. Buarada kendime de inofolic combi aldım 10 adet gelecek ay yumurtlama donemimde 10 adet sonraki ay kullanacagim. Bu ayi kacirdim malesef mart basinda adetim.

Ben onun mantığı anlamadım varikoselde. Normalde hacamat kan dolaşımını düzenleyebilir belki ama boşaltma işi nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…