Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sen yazınca geldi aklıma benimde almam gerekiyordu bugün. Unuttum geldim eve. Inofolic verdiğinde bana ara vereceksin demedi doktor bitene kadar kullan dedi.

Ben onun mantığı anlamadım varikoselde. Normalde hacamat kan dolaşımını düzenleyebilir belki ama boşaltma işi nasıl olacak
Aynen varikoselli damardaki kan bosalsa bile damar genisledigi icin tekrar kanla dolacaktir. Belki kisa sureli ise yarayabilir. Saracoglunun sitesinde de varikosel tek tedavi yontemi ameliyattir diyor.

Sen yazınca geldi aklıma benimde almam gerekiyordu bugün. Unuttum geldim eve. Inofolic verdiğinde bana ara vereceksin demedi doktor bitene kadar kullan dedi.
Oyle mi 20 kapsul var icinde hangi gunden basliyorsun icmeye. Bana verdiginde nasil kullanmami soylemedi diye hatirliyorum sadece kolay hamile kalmana ykkalmana yardimci olur almani tavsiye ederim dedi

Oyle mi 20 kapsul var icinde hangi gunden basliyorsun icmeye. Bana verdiginde nasil kullanmami soylemedi diye hatirliyorum sadece kolay hamile kalmana ykkalmana yardimci olur almani tavsiye ederim dedi
2 kutu kullandım diye hatırlıyorum. Sonra normal folic asitle devam ettim. Genelde yumurtlama sorunları için kullanılıyormuş çünkü. Çok şükür düzenliydi adetlerim benim.

Ben onun mantığı anlamadım varikoselde. Normalde hacamat kan dolaşımını düzenleyebilir belki ama boşaltma işi nasıl olacak
Oradaki pis kanı çekiyor ya birikmiş ve pıhtılaşmış tıkanıklık sağlayan kanıda boşaltacak Allah’ın izniyle. Damar dolaşımını rahatlatacak fazla ısı artışı olmayacak. Araştırmalarım sonucu bu bilgileri öğrendim. Tvye çıkan bir Dr vardı onu araştırdım videolarını falan izledim üstüne k.pederin arkadaşı çıktı ondan randevu aldık. İnşallah işe yarayacaktır. Şifayı Allah’ımdan bekleyerek yaptıracağız aklımızda kalmasın. Belden yapılıyormuş ön kasıktan yapılıyor diyorlar ama bilmiyorum. Biz bir deneyelim işe yararsa sizlerde yaptırırsınız. Hemde sünneti yerine getirmiş oluruz.

Benimki yaptirmazki

Evet herkes yaptırmaz ama birsürü bilimsel araştırmalar var sadece ismleri farklı hacamat deyince insanlar öcüü gözüyle bakıyorlar.

Kızlar varikosel ameliyatı mikrocerrahi ile yapıldığı için SGK karşılamıyormuş. Normal ameliyat ücretini istediler bizden. Çok saçma geldi bana.

Kızlar varikosel ameliyatı mikrocerrahi ile yapıldığı için SGK karşılamıyormuş. Normal ameliyat ücretini istediler bizden. Çok saçma geldi bana.
Canım mikrocerrahi ile yapılması daha iyi sonra tekrarlama olayı varmış yapılmazsa. Sgk nın karşılamadığını bilmiyordum

Canım mikrocerrahi ile yapılması daha iyi sonra tekrarlama olayı varmış yapılmazsa. Sgk nın karşılamadığını bilmiyordum
Biz de mutlaka mikrocerrahi yaptıracağız zaten ama sgknın karşılamaması çok şaşırtıcı. İlla normal yolla kesip biçerek mi yapılması lazım. Saçma geldi bana.

Suskun Ceylan tatlım kafam çok dalgın Balkaner’e etiketledim seni.. nasılsın merak ediyorum. Hayırlı sonuçlar alalım inşallah.
Canım hiç bişe hissetmiyorum bı yerlerin agrisa iyiydi bende merakla bekliyorum sanırım tutmadı dicem ama daha 3 gün oldu asilama olalı olumsuzluk alışkanlık olarak kaldı hayırlısi olsun inşallah :)

Biz de mutlaka mikrocerrahi yaptıracağız zaten ama sgknın karşılamaması çok şaşırtıcı. İlla normal yolla kesip biçerek mi yapılması lazım. Saçma geldi bana.
Aynen karşılsması gerek madem işe yarayan yöntem o işte birileri illa para kazanacak yapacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…