- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #3.041
Sen yazınca geldi aklıma benimde almam gerekiyordu bugünKızlar proxeedimiz bitmis bir haftadır bugun ancak aldım. Siz de cekiniyor musunuz ilac almaya tek problemli ben miyim yoksabir de hormon takviyesi verdi mi doktor kullanan var mı? İyi bir sey mi yoksa ilerisi icin zararlı mı hormon kullanmak? Fikirlerinizi alayım. Buarada kendime de inofolic combi aldım 10 adet gelecek ay yumurtlama donemimde 10 adet sonraki ay kullanacagim. Bu ayi kacirdim malesef mart basinda adetim.
Aynen varikoselli damardaki kan bosalsa bile damar genisledigi icin tekrar kanla dolacaktir. Belki kisa sureli ise yarayabilir. Saracoglunun sitesinde de varikosel tek tedavi yontemi ameliyattir diyor.Ben onun mantığı anlamadım varikoselde. Normalde hacamat kan dolaşımını düzenleyebilir belki ama boşaltma işi nasıl olacak
Oyle mi 20 kapsul var icinde hangi gunden basliyorsun icmeye. Bana verdiginde nasil kullanmami soylemedi diye hatirliyorum sadece kolay hamile kalmana ykkalmana yardimci olur almani tavsiye ederim dediSen yazınca geldi aklıma benimde almam gerekiyordu bugün. Unuttum geldim eve. Inofolic verdiğinde bana ara vereceksin demedi doktor bitene kadar kullan dedi.
2 kutu kullandım diye hatırlıyorum. Sonra normal folic asitle devam ettim. Genelde yumurtlama sorunları için kullanılıyormuş çünkü. Çok şükür düzenliydi adetlerim benim.Oyle mi 20 kapsul var icinde hangi gunden basliyorsun icmeye. Bana verdiginde nasil kullanmami soylemedi diye hatirliyorum sadece kolay hamile kalmana ykkalmana yardimci olur almani tavsiye ederim dedi
Şekerim bir tane kahraman yetiyor yani orduya gerek yokDüşünmek istemiyorum sonu kötü oluyor biliyorsun bizde %93 haraketsizlik var o yüzden
Oradaki pis kanı çekiyor ya birikmiş ve pıhtılaşmış tıkanıklık sağlayan kanıda boşaltacak Allah’ın izniyle. Damar dolaşımını rahatlatacak fazla ısı artışı olmayacak. Araştırmalarım sonucu bu bilgileri öğrendim. Tvye çıkan bir Dr vardı onu araştırdım videolarını falan izledim üstüne k.pederin arkadaşı çıktı ondan randevu aldık. İnşallah işe yarayacaktır. Şifayı Allah’ımdan bekleyerek yaptıracağız aklımızda kalmasın. Belden yapılıyormuş ön kasıktan yapılıyor diyorlar ama bilmiyorum. Biz bir deneyelim işe yararsa sizlerde yaptırırsınız. Hemde sünneti yerine getirmiş oluruz.Ben onun mantığı anlamadım varikoselde. Normalde hacamat kan dolaşımını düzenleyebilir belki ama boşaltma işi nasıl olacak
Benimki yaptirmazkiOradaki pis kanı çekiyor ya birikmiş ve pıhtılaşmış tıkanıklık sağlayan kanıda boşaltacak Allah’ın izniyle. Damar dolaşımını rahatlatacak fazla ısı artışı olmayacak. Araştırmalarım sonucu bu bilgileri öğrendim. Tvye çıkan bir Dr vardı onu araştırdım videolarını falan izledim üstüne k.pederin arkadaşı çıktı ondan randevu aldık. İnşallah işe yarayacaktır. Şifayı Allah’ımdan bekleyerek yaptıracağız aklımızda kalmasın. Belden yapılıyormuş ön kasıktan yapılıyor diyorlar ama bilmiyorum. Biz bir deneyelim işe yararsa sizlerde yaptırırsınız. Hemde sünneti yerine getirmiş oluruz.
İnşallah :) Ankara Başkent Hastanesinde Prof Dr Levent Peşkircioğlu yapacak ameliyatıSayınız yükselince normal gebelik bile olabilir içini ferah tut daha iyi sonuçlar olacak. Kime yaptırıyorsunuz ameliyatı.
Canım mikrocerrahi ile yapılması daha iyi sonra tekrarlama olayı varmış yapılmazsa. Sgk nın karşılamadığını bilmiyordumKızlar varikosel ameliyatı mikrocerrahi ile yapıldığı için SGK karşılamıyormuş. Normal ameliyat ücretini istediler bizden. Çok saçma geldi bana.
Biz de mutlaka mikrocerrahi yaptıracağız zaten ama sgknın karşılamaması çok şaşırtıcı. İlla normal yolla kesip biçerek mi yapılması lazım. Saçma geldi bana.Canım mikrocerrahi ile yapılması daha iyi sonra tekrarlama olayı varmış yapılmazsa. Sgk nın karşılamadığını bilmiyordum
Canım hiç bişe hissetmiyorum bı yerlerin agrisa iyiydiSuskun Ceylan tatlım kafam çok dalgın Balkaner’e etiketledim seni.. nasılsın merak ediyorum. Hayırlı sonuçlar alalım inşallah.
Dur bakalım yumurtayı döllemekle meşguldür belkiCanım hiç bişe hissetmiyorum bı yerlerin agrisa iyiydibende merakla bekliyorum sanırım tutmadı dicem ama daha 3 gün oldu asilama olalı olumsuzluk alışkanlık olarak kaldı hayırlısi olsun inşallah :)
Valla teyzesi inşallah öyledirDur bakalım yumurtayı döllemekle meşguldür belki
Aynen karşılsması gerek madem işe yarayan yöntem o işte birileri illa para kazanacak yapacak bişey yokBiz de mutlaka mikrocerrahi yaptıracağız zaten ama sgknın karşılamaması çok şaşırtıcı. İlla normal yolla kesip biçerek mi yapılması lazım. Saçma geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?