- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #3.061
Evet artık üçlün peşpeşe
Yalnız bi tuhaf olmadım değil testte çift çizgiyi görünce onda bile gözlerim doldu eşim diyor darısı gebelik testine inşallah :) 3 gün peş peşe sperm kalitesi düşmez mi doktor bi yap bi yapma demişti zaten spermleri zor buluos bide kalitesini düşürmeyelimEvet artık üçlün peşpeşedevam edin isterseniz arada 1 gün atlayın 2 saat kalkma beline kalın bir yastık koy ve yat.
Belki her hastanede olmuyodur canım bazı hastaneler daha donanımlı oluyor. Bizim en son gittiğimiz hastanede mesela sperm testi bile yapılmıyor. Büyük hastaneler yapar mikrocerrahi benceDevlet hastanesi mikrocerrahi yapmıyor mu? Biz eğitim araştırma da mikrocerrahi yöntemiyle ameliyat olmuştuk yoksa bize yalan mı söylediler :)
Bilmiyorum ki ben de anlamadım.Devlet hastanesi mikrocerrahi yapmıyor mu? Biz eğitim araştırma da mikrocerrahi yöntemiyle ameliyat olmuştuk yoksa bize yalan mı söylediler :)
Yumurtlama gününü atlamamak için. Yumurtlama gününe kadar ara verilirse 3 gün peşpeşe olabilir. :)Yalnız bi tuhaf olmadım değil testte çift çizgiyi görünce onda bile gözlerim doldu eşim diyor darısı gebelik testine inşallah :) 3 gün peş peşe sperm kalitesi düşmez mi doktor bi yap bi yapma demişti zaten spermleri zor buluos bide kalitesini düşürmeyelim
Offf ne yorucu yaaaaaa :))))Yumurtlama gününü atlamamak için. Yumurtlama gününe kadar ara verilirse 3 gün peşpeşe olabilir. :)
Ooooo yumoslarini sevsinler canım :) evet bugünü boş geç yarın ve diğer gün dolu yumurtan 24-36 saat sonra catlicak canim
Cuma maalesef es geçmek zorundayım il dışında olacağızOoooo yumoslarini sevsinler canım :) evet bugünü boş geç yarın ve diğer gün dolu yumurtan 24-36 saat sonra catlicak canim
Bugün catlamicak amaaaa olmaz tmm bugün yapda cuma gününü lütfen boş gecmeCuma maalesef es geçmek zorundayım il dışında olacağızbugün yarın artık mecburen gerisi Allah a kalmış hayırlısı
yaa offfff işten eve gidince iki dk da araya sıkıştrmam lazm o zaman hahaha ay komedi olur öyledeBugün catlamicak amaaaa olmaz tmm bugün yapda cuma gününü lütfen boş gecme
İnşallah canımmCeylanım nasılsın bakalım? Dinlen bu ara dünya yansa umrunda olmasınKızlar bahar geldiğinde inşallah hepimiz çiçeklenelim
İyi olmaya çalışıyorum canım dün eşimle atistim biraz ilişki olması gerekiyordu olamadı öyle napalim inşallah canım bu baharda açsın çiçeklerimiz inşallahhhhh :)Ceylanım nasılsın bakalım? Dinlen bu ara dünya yansa umrunda olmasınKızlar bahar geldiğinde inşallah hepimiz çiçeklenelim
Bak 20 dk ayaklar havada kalicak ona göre tamammiyaa offfff işten eve gidince iki dk da araya sıkıştrmam lazm o zaman hahaha ay komedi olur öylede
Ne hallere düşürüyor bizi bu bebeler yaa bi doğsun neler yapıcam ona haberi yokkkBak 20 dk ayaklar havada kalicak ona göre tamammiyapacak bişe yok
Valla bende bı dogurayim Koca ağzına vurucam (eşimin ağzı büyük)Ne hallere düşürüyor bizi bu bebeler yaa bi doğsun neler yapıcam ona haberi yokkk
hahahah ben diyorum ahdım var poposuna vurucam ama saçının teline kıyamayız gibime geliyor biraz sonradan görme gibi olacağız galibaaValla bende bı dogurayim Koca ağzına vurucam (eşimin ağzı büyük)
Ayy bir havaya giriyorlar böyle durumlardaİyi olmaya çalışıyorum canım dün eşimle atistim biraz ilişki olması gerekiyordu olamadı öyle napalim inşallah canım bu baharda açsın çiçeklerimiz inşallahhhhh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?