Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Devlet hastanesi mikrocerrahi yapmıyor mu? Biz eğitim araştırma da mikrocerrahi yöntemiyle ameliyat olmuştuk yoksa bize yalan mı söylediler :)

Evet artık üçlün peşpeşe devam edin isterseniz arada 1 gün atlayın 2 saat kalkma beline kalın bir yastık koy ve yat.
Yalnız bi tuhaf olmadım değil testte çift çizgiyi görünce onda bile gözlerim doldu eşim diyor darısı gebelik testine inşallah :) 3 gün peş peşe sperm kalitesi düşmez mi doktor bi yap bi yapma demişti zaten spermleri zor buluos bide kalitesini düşürmeyelim

Devlet hastanesi mikrocerrahi yapmıyor mu? Biz eğitim araştırma da mikrocerrahi yöntemiyle ameliyat olmuştuk yoksa bize yalan mı söylediler :)
Belki her hastanede olmuyodur canım bazı hastaneler daha donanımlı oluyor. Bizim en son gittiğimiz hastanede mesela sperm testi bile yapılmıyor. Büyük hastaneler yapar mikrocerrahi bence

Yumurtlama gününü atlamamak için. Yumurtlama gününe kadar ara verilirse 3 gün peşpeşe olabilir. :)

Ooooo yumoslarini sevsinler canım :) evet bugünü boş geç yarın ve diğer gün dolu yumurtan 24-36 saat sonra catlicak canim
Cuma maalesef es geçmek zorundayım il dışında olacağız bugün yarın artık mecburen gerisi Allah a kalmış hayırlısı

Ceylanım nasılsın bakalım? Dinlen bu ara dünya yansa umrunda olmasınKızlar bahar geldiğinde inşallah hepimiz çiçeklenelim
İnşallah canımm Benim bu sene umudum var hayırlısı inşallah hepimiz için de

Ceylanım nasılsın bakalım? Dinlen bu ara dünya yansa umrunda olmasınKızlar bahar geldiğinde inşallah hepimiz çiçeklenelim
İyi olmaya çalışıyorum canım dün eşimle atistim biraz ilişki olması gerekiyordu olamadı öyle napalim inşallah canım bu baharda açsın çiçeklerimiz inşallahhhhh :)

İyi olmaya çalışıyorum canım dün eşimle atistim biraz ilişki olması gerekiyordu olamadı öyle napalim inşallah canım bu baharda açsın çiçeklerimiz inşallahhhhh :)
Ayy bir havaya giriyorlar böyle durumlardaBende yaşamıştım iğne olduğum vakitlerde. Gece geç olmasa kendimi dışarı atacaktım o kadar sinir oldum. Sanki keyfi bir süreç. Sonra burunlarından getirmek gerekir de unutuyoruz zaman geçince

Bizim ilişki durumumuzu eşim ayarlıyor yumurtlamaya denk getiriyor sonra popişin altına yastık koyuyor.
O yüzden çok düşünmüyorum ben. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…