- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #3.081
Hayat sana güzel deseneBizim ilişki durumumuzu eşim ayarlıyor yumurtlamaya denk getiriyor sonra popişin altına yastık koyuyor.
O yüzden çok düşünmüyorum ben. :)
Burnundan getiricem bı sonucu aliyimda görecek gününü unutmazsam tabiAyy bir havaya giriyorlar böyle durumlardaBende yaşamıştım iğne olduğum vakitlerde. Gece geç olmasa kendimi dışarı atacaktım o kadar sinir oldum. Sanki keyfi bir süreç. Sonra burunlarından getirmek gerekir de unutuyoruz zaman geçince
Canlarım benim olmadan bu kadar seviyorum olunca severek bogabilirimhahahah ben diyorum ahdım var poposuna vurucam ama saçının teline kıyamayız gibime geliyor biraz sonradan görme gibi olacağız galibaa
Ona baktıkça gözlerim doluyorHayat sana güzel desene
Aaa evet ağırlık kaldirmamali canım soyle sen anlat durumuOna baktıkça gözlerim doluyorkendini suçlu hissediyor mu acaba diyorum. Bütün lab. Kendi arayıp Bilgi istiyor sonra ben karar veriyorum yapıyor. Bir keresinde bana çok istiyorsan ameliyat olurum üzülme sen demişti.
Ama şimdi tekrar dambıllarla ağırlık çalışıyor çok korkuyorum varikosel olan damarlar genişleyecek diye. Şimdi yapma desem herşeyi yasaklıyorsun diyecek ama ağırlık kaldırırken ıkınma oluyor oda ister istemez damarlara baskıyla geri akım yapıyor.
Biliyor evlendikten sonra yapıyordu sonra bıraktırdım yine başladı.Aaa evet ağırlık kaldirmamali canım soyle sen anlat durumu
Agirlik kaldirmamali karin kaslarini kontrolsuz kullanmamali cnmBiliyor evlendikten sonra yapıyordu sonra bıraktırdım yine başladı.
Ben biliyorum bugün işte beni Araf’ı tekrar dile getirdim yürüyüş ve koşu yap dedim. İstersen drlarla görüş ama bu böyle mantıklı olarakda bu şekilde dedim bakalım bırakacak mı? Sigarayı da bıraktı zorlamak istemiyorum fakat varikoselimiz devam ediyor dikkatli olmamız gerek. Siz ameliyatı kimde olmuştunuz?Agirlik kaldirmamali karin kaslarini kontrolsuz kullanmamali cnm
Bezmialem Vakif Unv Hastanesi Dragos (Eski Fatih Unv Hast si) Doc Dr Aslan Demir Hoca. Memnunduk .. Sonucu bu Ptesi ilk testte gorecegizBen biliyorum bugün işte beni Araf’ı tekrar dile getirdim yürüyüş ve koşu yap dedim. İstersen drlarla görüş ama bu böyle mantıklı olarakda bu şekilde dedim bakalım bırakacak mı? Sigarayı da bıraktı zorlamak istemiyorum fakat varikoselimiz devam ediyor dikkatli olmamız gerek. Siz ameliyatı kimde olmuştunuz?
Sonucu yaz olur mu? Bize yakınmış belki bizde gideriz görüşünü almak için.Bezmialem Vakif Unv Hastanesi Dragos (Eski Fatih Unv Hast si) Doc Dr Aslan Demir Hoca. Memnunduk .. Sonucu bu Ptesi ilk testte gorecegiz
Tabi mutlaka yazacağimSonucu yaz olur mu? Bize yakınmış belki bizde gideriz görüşünü almak için.
Yok canım bildiğin hasta oldumCanım benim yıkama sonrası 9 milyona yakın çok güzel bir değer hiç üzülme yat dinlen keyfini çıkar.
Ben bu sabah çok kötü oldum bir mide bulantısı mide arısı istifra kalkamıyorum yerimden. Seni merak ettiğim için geldim. Yasin’i okuyamadım ama az toparlanayım okuyacağım inşallah. Sende boş durma yatarken bol bol Allah’ın isimlerini oku karnına tutup. Ayetel kursi oku. A Ataabetull canım inşallah yerleşme kanamasıdır güzel düşün inşallah öyledir.
Canım hoşgeldin ben asilamanin 5. Gunundeyim hiç bişe hissetmiyorumKızlar gelişme var mi kim ne yapıyor ne durumda
Oldum canımCanim yeni gördüm yazını. HEr ikisi de olabilir :) İnsallah bebistendir tabi. ne zaman regl günün ?
Her ay yeni umutlar canım sıkma canını. Bende hiçbir değişiklik Yok. Sen neler yapıyorsun?Kızlar gelişme var mi kim ne yapıyor ne durumda
Canimmm nasıl oldunoldun iyi misinKızlar eşimin spermleri bekliyorum birazdan aşılama olcak detaylı test atarım sonucunu eve gidinceSaklicennet
Canım bu azalmış mi ben mi yanlış anladım
Evet canım bı hafta önce yaptırdığımız test 50 milyon du bu yarı yarıya değişmiş doktor 4 katı oynar sonuçlar dedi asilamam 8.200 ile yapıldı detaylı test buCanım bu azalmış mi ben mi yanlış anladım
4 katı oynar derken. 4 kat fazla ve 4 kat düşük olarak mı oynayabilirmiş?Evet canım bı hafta önce yaptırdığımız test 50 milyon du bu yarı yarıya değişmiş doktor 4 katı oynar sonuçlar dedi asilamam 8.200 ile yapıldı detaylı test bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?