Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Burnundan getiricem bı sonucu aliyimda görecek gününü unutmazsam tabi

Hayat sana güzel desene
Ona baktıkça gözlerim doluyor kendini suçlu hissediyor mu acaba diyorum. Bütün lab. Kendi arayıp Bilgi istiyor sonra ben karar veriyorum yapıyor. Bir keresinde bana çok istiyorsan ameliyat olurum üzülme sen demişti.
Ama şimdi tekrar dambıllarla ağırlık çalışıyor çok korkuyorum varikosel olan damarlar genişleyecek diye. Şimdi yapma desem herşeyi yasaklıyorsun diyecek ama ağırlık kaldırırken ıkınma oluyor oda ister istemez damarlara baskıyla geri akım yapıyor.

Aaa evet ağırlık kaldirmamali canım soyle sen anlat durumu

Agirlik kaldirmamali karin kaslarini kontrolsuz kullanmamali cnm
Ben biliyorum bugün işte beni Araf’ı tekrar dile getirdim yürüyüş ve koşu yap dedim. İstersen drlarla görüş ama bu böyle mantıklı olarakda bu şekilde dedim bakalım bırakacak mı? Sigarayı da bıraktı zorlamak istemiyorum fakat varikoselimiz devam ediyor dikkatli olmamız gerek. Siz ameliyatı kimde olmuştunuz?

Bezmialem Vakif Unv Hastanesi Dragos (Eski Fatih Unv Hast si) Doc Dr Aslan Demir Hoca. Memnunduk .. Sonucu bu Ptesi ilk testte gorecegiz

Yok canım bildiğin hasta oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…