- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #3.101
Evet canım aynen böle söyledi ben hangisi doğru peki dedim ikiside doğru dedi4 katı oynar derken. 4 kat fazla ve 4 kat düşük olarak mı oynayabilirmiş?
Sayının üça aşağı beş yukarı oynadığını biliyorum hiç bir zaman aynı çıkmıyor değişken ama 4 kat olabileceğini bilmiyordum yeni birşey öğrendim bu yüzden teşekkür ediyorum kuzum sana bana birşey daha kattın.Evet canım aynen böle söyledi ben hangisi doğru peki dedim ikiside doğru dedi
Hatırlarsan ilk ürologa gittik test istedi devlette yaptık 6milyon çıktı 15gun sonra tekrar detayda istedi 14.900 çıktı ameliyat olduktan 3 ay sonra devlette yaptirmadik detayda 35.800 çıktı daha en son işte bu ay ameliyatın 6.ayi para vermeyelim diye devlette yaptırdık 50 milyon çıktı aşılama için mecbur detayda yapıldı sperm işlemleri irşada 27 milyon çıktı ilk iki test arasında 15 gün var son iki test arasında 1 hafta var yarı yarıya değişmiş4 katı oynar derken. 4 kat fazla ve 4 kat düşük olarak mı oynayabilirmiş?
Özellikle sordum canım tabi bunu söyleyen jinekolog ürolog ne der bilmiyorumSayının üça aşağı beş yukarı oynadığını biliyorum hiç bir zaman aynı çıkmıyor değişken ama 4 kat olabileceğini bilmiyordum yeni birşey öğrendim bu yüzden teşekkür ediyorum kuzum sana bana birşey daha kattın.
Bu hacamat işini aklım almıyor eğer varikosel derecesi yüksek olsa zaten tekrar ameliyat derdi doktor tehlikeli gelmiyor bana iyi düşün canım üzülme eşinede valla bizimde görüyorlar özel bölgemizi sağlık bu rabbim dermansız dert vermesin canım bunu sadece bebek için düşünme eşinin sağlığı içinde önemli iyi düşün
Çok merak ettim seni ne yaptın canım nasıl gectiCanım hoşgeldin ben asilamanin 5. Gunundeyim hiç bişe hissetmiyorumsadece göğüslerim ağrıyor bukadar
Yaww ben 15 yaşıma kadar yaptım essek kadardim annem altimi bağlardıSaklicennet Suskun Ceylan Kızlar eşimin kuzeni sürekli altına kaciriyormus beline hacamat yapınca geçmiş altına kaçırması bilginiz olsun ama bunda sperme etkili mi bilemiyorum
Bende adet oldum ablamin yanına geldim aynı ışte kuzumHer ay yeni umutlar canım sıkma canını. Bende hiçbir değişiklik Yok. Sen neler yapıyorsun?
@Erse35 canım sende görünmüyorsun çok sık merak ettim.
Canım iğne ile yumurtam 4 günde gelişti adetin 10. Günü aşılama oldu hiçbirinde ne ağrı ne sızı sadece çatlatma iğnesinden sonra sol kasigim ağrıdı çünkü yumurta solda gelişti şimdide hiç ağrım falan yok sadece göğüslerim ağrıyor bukadarÇok merak ettim seni ne yaptın canım nasıl gecti
Ne biliyor canım ışte durum böyle eşimin kuzeni altına kaçırıyor diye cinsiyeti de erkek beline hacamat yapmışlar çocuk düzelmiş dediler amaspermle falan alakalı mi varikosel için geçerli mi bilemem canım duyduğumu yazdım doğruluk payını bilememYaww ben 15 yaşıma kadar yaptım essek kadardim annem altimi bağlardıama idrar kesem küçükmüş doktor a götürdüler beni yoksa hala yapabilirdim bevliye bölümüne gittim bı hap verdi geçti hacamat ne alakaaaa ha bide bu altına ıslatma olayı bizde genetik tobe ya hatta eşim hala yapıyorsan söyle bilim die dalga geçmişti nisanliyken
Aaaa acaba pekmezi ilaci falan kullanmadı ya acaba o yüzden mi düştü sonuclarEvet canım bı hafta önce yaptırdığımız test 50 milyon du bu yarı yarıya değişmiş doktor 4 katı oynar sonuçlar dedi asilamam 8.200 ile yapıldı detaylı test bu
Bı hafta canım ne kadar etkilerkiAaaa acaba pekmezi ilaci falan kullanmadı ya acaba o yüzden mi düştü sonuclar
Yok yok denk gelmiştir inanma :)Ne biliyor canım ışte durum böyle eşimin kuzeni altına kaçırıyor diye cinsiyeti de erkek beline hacamat yapmışlar çocuk düzelmiş dediler amaspermle falan alakalı mi varikosel için geçerli mi bilemem canım duyduğumu yazdım doğruluk payını bilemem
Bilmiyorum kuzunBı hafta canım ne kadar etkilerki
Tamam canımYok yok denk gelmiştir inanma :)
Hacamat faydalı birşey neye niyet edilirse oluyor Allah’ın izniyle birde bölgeleri var oda önemli denemekten zarar gelmez biz martın 5inde yaptıracağız inşallah.Saklicennet Suskun Ceylan Kızlar eşimin kuzeni sürekli altına kaciriyormus beline hacamat yapınca geçmiş altına kaçırması bilginiz olsun ama bunda sperme etkili mi bilemiyorum
Hacamata bir inanan benim galiba
Normalde hiç batıl inancım yoktur bilinçsiz ve cahil olduğumu da düşünmüyorum ama hacamata inananlardanım.
Nasıl yani?Kızlar test yaptım tabiki iğneden dolayı ikinci çizgi silik çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?