Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Her ay yeni umutlar canım sıkma canını. Bende hiçbir değişiklik Yok. Sen neler yapıyorsun?
B Birmucize canım sende görünmüyorsun çok sık merak ettim.
Canım benim sağ olasın. Pek yazacak bir şeyim yok kuzum bu aralar. Henüz adet gelmedi. Onun gerginliği var üzerimde. Arada girip bakıyorum takipteyim sizleri

Canım benim sağ olasın. Pek yazacak bir şeyim yok kuzum bu aralar. Henüz adet gelmedi. Onun gerginliği var üzerimde. Arada girip bakıyorum takipteyim sizleri
Benim de Yok ama çıkmıyorum buradan.
Kasıklarıma aslında tamda kaşıklarıma değil rahim bölgeme arada bir ağrı giriyor olduğum yerde kalakalıyorum göğüslerim şiş şiş bekliyorum bende adetimi

Niles143 nilocum yakaladım seni. Sen nerelerdesin bakayım hamiş olan kaçmıyor ona göre.
Emin olun her saat başı giriyorum :) yazmasamda sohbetlerinizi hep takip ediyorum. Kader arkadaslarimdan mutlu bi haber gelicek diye her seferinde umutla giriyorum benim oğlanlar çok hizli buyumeye basladi. Bas agrilarim cok zorluyor bu ara ama iyiyiz hamd olsun canim :)

Canlarım benim biz tembel çıktık canım beceremedik henüz ama yilmadik direniyoruz

Aman aman çok şükür siz iyi olun. Bizde tedaviye devam hala bekliyoruz minnoşlarımızı. :)

Canlarım benim biz tembel çıktık canım beceremedik henüz ama yilmadik direniyoruz
O nasi lafff cok kizdim sana suannnn oyle deme kuzum. Pesini birakmadin.bikmadan usanmadan her yolu deniyosun ve bigun emeklerinin karsiligini alicaksin. Ben de senin gibiydim biliyosun herseyi denedim. Tam tup bebek icin gorusmeye gidecektikki rabbim mucizesini gonderdi 2 ay sonrada 2.mucizemiz cikti karsimiza. Hep dua ettim. Kimseye karsi kotuluk beslemedim. Sabrettim. Tipki sizin gibi. Guzel gunler yakinda insallah bu sefer tutunmustur melegin

inşallah canım rabbim hayırlısını versin inşallah

Bunlar aynı zamanda gebelik belirtisi biliyorsun demiTüm kalbimle dua ediyorum inşallah alacağız o güzel haberi bu sefer olmasa diğer sefere

Oyy sevsinler onları. Ne yapacaksın annesi onlar sağlıklı olsun da bu şikayetler gelir geçer. Öpüyorum sizi

Bunlar aynı zamanda gebelik belirtisi biliyorsun demiTüm kalbimle dua ediyorum inşallah alacağız o güzel haberi bu sefer olmasa diğer sefere
Evet canım biliyorum ama ben her ay gebeyim Zaten psikolojik olarak. Biliyormusun o kadar çok istiyorum ki ama değerlerimiz kötü diye konduramıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…