- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #3.121
Çatlama iğnesinden dolayı gebelik testi pozitif çıkıyor canım :)Nasıl yani?
Belki de hamilesindir :) inşallah Amin :) kaçıncı günüydü bugün aşılamanın?Kızlar test yaptım tabiki iğneden dolayı ikinci çizgi silik çıktı.
Öylemi oluyormuş ilk kez duydum. Görmesi bile güzeldirÇatlama iğnesinden dolayı gebelik testi pozitif çıkıyor canım :)
Evet :)Öylemi oluyormuş ilk kez duydum. Görmesi bile güzeldir
İnşallah canım 5.gunu :)Belki de hamilesindir :) inşallah Amin :) kaçıncı günüydü bugün aşılamanın?
Canım benim sağ olasın. Pek yazacak bir şeyim yok kuzum bu aralar. Henüz adet gelmedi. Onun gerginliği var üzerimde. Arada girip bakıyorum takipteyim sizleri
Benim de Yok ama çıkmıyorum buradan.Canım benim sağ olasın. Pek yazacak bir şeyim yok kuzum bu aralar. Henüz adet gelmedi. Onun gerginliği var üzerimde. Arada girip bakıyorum takipteyim sizleri
Emin olun her saat başı giriyorum :) yazmasamda sohbetlerinizi hep takip ediyorum. Kader arkadaslarimdan mutlu bi haber gelicek diye her seferinde umutla giriyorum
Canlarım benim biz tembel çıktık canım beceremedik henüz ama yilmadik direniyoruzEmin olun her saat başı giriyorum :) yazmasamda sohbetlerinizi hep takip ediyorum. Kader arkadaslarimdan mutlu bi haber gelicek diye her seferinde umutla giriyorumbenim oğlanlar çok hizli buyumeye basladi. Bas agrilarim cok zorluyor bu ara ama iyiyiz hamd olsun canim :)
Aman aman çok şükür siz iyi olun. Bizde tedaviye devam hala bekliyoruz minnoşlarımızı. :)Emin olun her saat başı giriyorum :) yazmasamda sohbetlerinizi hep takip ediyorum. Kader arkadaslarimdan mutlu bi haber gelicek diye her seferinde umutla giriyorumbenim oğlanlar çok hizli buyumeye basladi. Bas agrilarim cok zorluyor bu ara ama iyiyiz hamd olsun canim :)
O nasi lafff cok kizdim sana suannnnCanlarım benim biz tembel çıktık canım beceremedik henüz ama yilmadik direniyoruz
Hepinizi takipteyimmm guzel haberlerinizi bekliyorummm. Sormak istediginiz bisey olursa her zaman yardimci olurum canlarimAman aman çok şükür siz iyi olun. Bizde tedaviye devam hala bekliyoruz minnoşlarımızı. :)
Allah razı olsun canım bakalım önümüzde ki günler ne gösterecek sen takipte kal.Hepinizi takipteyimmm guzel haberlerinizi bekliyorummm. Sormak istediginiz bisey olursa her zaman yardimci olurum canlarim
O nasi lafff cok kizdim sana suannnnoyle deme kuzum. Pesini birakmadin.bikmadan usanmadan her yolu deniyosun ve bigun emeklerinin karsiligini alicaksin. Ben de senin gibiydim biliyosun herseyi denedim. Tam tup bebek icin gorusmeye gidecektikki rabbim mucizesini gonderdi 2 ay sonrada 2.mucizemiz cikti karsimiza. Hep dua ettim. Kimseye karsi kotuluk beslemedim. Sabrettim. Tipki sizin gibi. Guzel gunler yakinda insallah bu sefer tutunmustur melegin
Bunlar aynı zamanda gebelik belirtisi biliyorsun demiBenim de Yok ama çıkmıyorum buradan.
Kasıklarıma aslında tamda kaşıklarıma değil rahim bölgeme arada bir ağrı giriyor olduğum yerde kalakalıyorum göğüslerim şiş şiş bekliyorum bende adetimi
Oyy sevsinler onları. Ne yapacaksın annesi onlar sağlıklı olsun da bu şikayetler gelir geçer. Öpüyorum siziEmin olun her saat başı giriyorum :) yazmasamda sohbetlerinizi hep takip ediyorum. Kader arkadaslarimdan mutlu bi haber gelicek diye her seferinde umutla giriyorumbenim oğlanlar çok hizli buyumeye basladi. Bas agrilarim cok zorluyor bu ara ama iyiyiz hamd olsun canim :)
Evet canım biliyorum ama ben her ay gebeyim ZatenBunlar aynı zamanda gebelik belirtisi biliyorsun demiTüm kalbimle dua ediyorum inşallah alacağız o güzel haberi bu sefer olmasa diğer sefere
İyiyim canım her zamanki gibi bişe hissetmiyorum bekliyorum öyle sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?