Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gecikmişmiydi canım üzülme sen şimdi ne yapmaya karar verdin
Yok Canım hatta 1 gün erken geldi bu kez erken de değil aslında düzenine göre geldi işte. Tedaviye devam ben öyle kolay kolay tüp bebeğe geçmeyi düşünmüyorum bir, birbuçuk sene kadar tedavi görüp olmuyorsa tüpe geçmeyi düşünüyorum. Değerlerimizin iyileşmesi gerek. Nisan da Ankara’ya gideceğiz Kaan hoca da devam edeceğiz bakalım.

Anladım canım rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin benim yaş sorunum olmasa bende düşünmezdim ama yaşım geçiyor bu aşılamadan olumsuz sonuç alırsam bu ürologa gitcem bakım ne dicek cuma kan testi yaptır gel dedi jinekolog progesteron hormonuna bakicam dedi ben amh testinede bakmasını isticem bakım ne dicek

İnşallah hayırlısı olsun canım. Ama aşılama olmadıysa DNA hasarına baktırmanı isterim açıkcası.

Bu arada benim kırmızılarda geldi dün çok şükür. Bazende böyle dört gözle bekliyor oluyoruz işte. Korkmuştum bir sorun mu oluştu diye.

Bir akıl verin kızlar adet sonrası genetik test yaptırayım diyordum ama üniversitelerde düşük sayısına bakıp sevk ediyorlar galiba genetiğe. Beni kabul etmezler büyük ihtimal. Özelde uçuktur diye düşünüyorum fiyatlar. Sadece pıhtılaşma testti yaptırıp korunmayı bıraksam. Bizdeki sorunun ameliyat sonrası hemen yani spermler yenilenmeden hamile kalmak olduğunu düşünüyorum. Birkaç hafta sonra oldu çünkü. Düzgün bir doktor bulup ona göre bir yol çizmem lazım

Cnm ben geçen ay genetik test yaptırdım üniversite hastanesinde eşimin Dr u kağıt vermişti bu testi yaptır demişti kadın dogumcuya gittim sordu bu testi niye yaptırıyorsun diye dedim tüp bebek yaptıracax ordan istediler hiç zorluk çıkarmadan kağıdı hazırladı git kan ver dedi 22 günde sonuç çıktı özelde 750 TL istediler benden

Öyle mi canım ben bir başvurayım o zaman. Bize yakın diye küçük klinik gibi bir yere sordum 1500 dediler. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Öyle mi canım ben bir başvurayım o zaman. Bize yakın diye küçük klinik gibi bir yere sordum 1500 dediler. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Git bi sor Cnm az bi para değil zaten ne tarafa dönsek hepsi masraf bari bunlarada masraf koymayalım inşallah sorun çıkarmazlar Rabbim iyilerle karşılaştırsın inşallah tez zamanda bu sorunlardan kurtulalım hepimiz

Doğruyu söylemek zorunda değilsin canım 3 defa düşük yaptım de böyle yapan çok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…