- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #3.161
Bence de..Yokk takmıyorum olmazsa hayırlısı ama artık aşılama denemem
CNN 2 kaybım var desen de yaparlar. Yaptırsan iyi olur aklındaki soru işaretleri gitmiş olur. Ama gitmişken;Bir akıl verin kızlar adet sonrası genetik test yaptırayım diyordum ama üniversitelerde düşük sayısına bakıp sevk ediyorlar galiba genetiğe. Beni kabul etmezler büyük ihtimal. Özelde uçuktur diye düşünüyorum fiyatlar. Sadece pıhtılaşma testti yaptırıp korunmayı bıraksam. Bizdeki sorunun ameliyat sonrası hemen yani spermler yenilenmeden hamile kalmak olduğunu düşünüyorum. Birkaç hafta sonra oldu çünkü. Düzgün bir doktor bulup ona göre bir yol çizmem lazım
Bence de..
Bise sorcam ameliyat sonrası bizim sayı yükseldi biliyorsun ama yıkama sonrası işlem hepsinde 8 milyon sence neden canlilar neden yükseliyor sayı yükseliyor ama canlılar değişmiyor neden nedennnnBence de..
Kendi normal yoldan gelecektir belki annesi. Her şeyin hayırlısıYokk takmıyorum olmazsa hayırlısı ama artık aşılama denemem
Canım inşallah ama hiç hamile kalmadım bilmıyorumki beni ne beklıyorKendi normal yoldan gelecektir belki annesi. Her şeyin hayırlısı
Yıkama sonrası haraketli sperme takılmışsın sanırım. :)Bise sorcam ameliyat sonrası bizim sayı yükseldi biliyorsun ama yıkama sonrası işlem hepsinde 8 milyon sence neden canlilar neden yükseliyor sayı yükseliyor ama canlılar değişmiyor neden nedennnn
Bunu 1 saat önce farkettım ve hemen antenlerım kalktıYıkama sonrası haraketli sperme takılmışsın sanırım. :)
Şöyle düşünelim yüz milyon sperm var ve %50si haraketli yani 50 milyonu ileri haraketli fakat aşılama için hazırlanırken spermlerin üzerinde bulunan bazı enzimlerden bakterilerden arındırılıyor en kalitelileri seçiliyor bazıları yıkama esnasında eleniyor ve bu 50 milyondan yıkama sonrası 10 milyonda kalabilir 40 milyonda zaten aşılamaya %8 şans veriyorlar normal gebeliğe de her ay olma olasılığı %3 arada pek fark Yok sen yıkama sonrası canlılığa takılma. Bizde yıkama sonrası hep haraketli sperm bulunuyordu en son yıkamalı test de %0 haraket çıkmıştı. Yıkama sonrası haraketlilik sadece aşılama için önem arz ediyor oda her yıkamada değişir senin üzerinde durman gereken nokta normal ileri haraketli yüzden sadece bu..
zeynepppppppp canım benim bunların hepsini yaparlar mı acaba üniversite hastanesinde. Sen kolaylıkla yaptırabildin mi? Haftaya gideceğim bakalım inşallah halledebilirim
Hiçbirşey anlamadım hahahaaaBunu 1 saat önce farkettım ve hemen antenlerım kalktı24.700 sperm var yani totalde 75 milyon falan bunun neden sadece 8 milyon canlı 35 milyon daha böle neden 75 milyonda 30 milyon falan neden olmuyor canlı olması gerek dıye düşünüyorum
Hauahah kafayı yedimHiçbirşey anlamadım hahahaaa
Hauahah kafayı yedim
En son testi söyleyim mesela 24.700 sayı yani toplamda 75 milyon a yakın bu 75 milyonda 8milyon canlı olması az neden yukselmiyor 30 milyon olsa mesela hadi 20 milyon olsun neden 8 milyon neden yukselmiyor bunun ilacı yokmuHiçbirşey anlamadım hahahaaa
HauahahahahaHahayyyy anlattım işte öyle birşeyler
İmkansız birşey söylüyorsun ileri haraket de demiyorsun, canlı oranı diyorsun sizde haraketli sperm kaçtı da canlı 8 milyon diyorsun imkansız birşey söylüyorsun o olsa olsa yıkama sonrası olur.En son testi söyleyim mesela 24.700 sayı yani toplamda 75 milyon a yakın bu 75 milyonda 8milyon canlı olması az neden yukselmiyor 30 milyon olsa mesela hadi 20 milyon olsun neden 8 milyon neden yukselmiyor bunun ilacı yokmu
Niye imkansız yahu 8 milyon canlının %97 di hareketli yazıyorİmkansız birşey söylüyorsun ileri haraket de demiyorsun, canlı oranı diyorsun sizde haraketli sperm kaçtı da canlı 8 milyon diyorsun imkansız birşey söylüyorsun o olsa olsa yıkama sonrası olur.
24.700 ünde %56 si hareketliİmkansız birşey söylüyorsun ileri haraket de demiyorsun, canlı oranı diyorsun sizde haraketli sperm kaçtı da canlı 8 milyon diyorsun imkansız birşey söylüyorsun o olsa olsa yıkama sonrası olur.
Kuzum aynı dilde konuşmuyoruz sanırım.Niye imkansız yahu 8 milyon canlının %97 di hareketli yazıyor
Biraz sakin kalıp düşünmek istiyorum daha sonra tekrar sorucamKuzum aynı dilde konuşmuyoruz sanırım.
O yıkama sonrası olması gereken bu zaten anlattım ya yıkanıyor ve sadece haraketliler kalıyor ama mevcut haraketliliğinde bir miktarı gidiyor normalde sayın 75 milyon ama 25 milyonu ileri haraketlidir. Yıkanır ve 25 milyondan da 8 milyonu kalır mesela diğerleridebtıkanırken gider. Yıkama sonrası kalan spermlere kimse müdehale edemez. Yani birşey kullansan da yıkama sonrasını etkilemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?