Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hauahaha oda olur inşallah bigun canım

Bugün sol kasigim ağrıyor adet belirtilerimi yaşıyorum canım hiç bilmiyorum hayırlısi tutmadı bence öyle hissediyorum
Benimde bikaç gündür kasıklarım ağrıyor tabiki adet belirtileri artık diğer olayı hiç ihtimal vermiyorum. Hayırlısı Rabbimden 2 ay oldu oldu olmadı doğru tüp bebek merkezi uğraşmaktan yoruldum artık :)

kızlar hatırlarsanız bize de çift taraflı varikosel demişlerdi. Ameliyat önermişlerdi hatta bu cumartesiye ameliyat günü de almıştık ama bir kaç hastaneyle daha görüşüp ameliyattan vazgeçtik. Ama yine de kafamızda deli sorular
Doktorlar benim yaşımı da gözeterek direkt tüp bebek önerdi. Mart ayındaki adetimle birlikte yani 2 hafta sonra tüp bebek tedavisine başlıyoruz. İlk denememiz olacak. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

İnanmıyorum çok hızlı değişim ve kararlar. Hayırlısı olsun inşallah.

Kaç yaşındasın canım hatırladım seni ama unuttum sayiniz kaçtı hızınız neden ameliyat tan vazgectiniz

İnanmıyorum çok hızlı değişim ve kararlar. Hayırlısı olsun inşallah.
Evet çok hızlı karar verdik, ama ameliyat kararı aldıktan sonra hangi doktorla görüştüysek kesinlikle önermiyorum ameliyat dedi. Bizim de kafamız çok karıştı ama enazından 1-2 kere tüp bebek deneyip olmazsa sonra ameliyat olma kararı aldık.

Kaç yaşındasın canım hatırladım seni ama unuttum sayiniz kaçtı hızınız neden ameliyat tan vazgectiniz

34 yaşındayım ben. Sayımız 8 milyon. Hareketlilik %29
Ameliyattan sonra sperm sayısının düşme durumu da olabilir riske atmayın zaman kaybetmeyin dediler. Kime inanacağımızı da şaşırdık ama bir yola girdik bakalım. İnşallah hayırlı olur.

Hayırlısı olsun. Tüp bebeği öneren kim senin doktorun mu? Direk ilk sözleri bu oluyor çünkü. Bana da öyle demişti. Zaman kaybetme hemen tüp bebeğe yönel diye. Varikosel derecesi mi küçük acaba sizin gerek görülmedi. Yoksa sperm kalitesini bozduğu için tüp bebek tedavisinide olumsuz etkilediği söyleniyor

Ben gittiğim hastaneyi değiştirdim. Yeni gittiğim doktor tüp bebeği önerdi, sonrasında da başka üroloğa gittik. O da varikosel önermedi. Biri 2.4 mm biri 4 mm. Ben de varikoselin sperm dnasını bozduğunu duymuştum ama doktorlar bu ameliyatı olduktan sonra o dnanın düzelmesi enaz 1,5 yıl dedi. Eğer bekleyecekseniz ameliyatı yaptırın ama ameliyattan 3 ay sonra tüp bebek yaptıracaksanız da şimdi yaptırmanızla arada fark yok dediler. Bir tanıdığımız da ameliyat olmadan tüp bebek yaptırıp ikizlere hamile kaldı. Biz de şansımızı deneyelim dedik açıkcası.

Hayırlısı olsun canm ciddi bir zaman kaybı olur öylede. Zaten tüp bebek de kadının yaşı baya önemli. Senin de fazla değil tabi ama insan beklemek istemiyor artık. Bende 27 yaşındayım ama 2 baktım olmuyor tüp bebek için gidicem.

Kızlar asilama negatif maalesef bizim durum sebepsiz infertiliteymis eşimin değerleri ameliyatin 3. Ayından sonra düzelmiş gebelik olması aşılamada negatif doktor zaman kaybetme yaşın 33 olcak dedi tüp Bebek önerdi bı 4-5 ay bekleyip düşüncem tüp bebeği hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…