Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hayırlısı olsun. Aşılama gebelik şansını çok da yükseltmiyor açıkcası. Ben de aylar önce bir aşılama yaptıracaktım tedaviye başlamıştık, yumurta çatlatma aşamasını da geçip aşılama gününe geldik ancak o gün eşimin sperm sayısı düşük olduğu için aşılama iptal oldu. Yaşım da dolayısıyla tüp bebeğin bizim için tek şans olduğunu söylediler. Bunu ilk duyduğumda yıkılmıştım ama sonra gördüm ki tüp bebek yaptıranların sayısı çok çok fazla. Burayı okudukça kendimi daha iyi hissettim :) Allah hayırlısını nasip etsin. En doğru zamanda gelir bebişiniz inşallah.

ruhum_mavi size bir kaç öneride bulunmak istiyorum. Öncelikle inşallah tez zamanda bebeğinize kavuşursunuz.
Eşinizde varikosel varsa DNA olma olasılığı çok yüksek ve DNA hasarının tedavisi var hani doktorlar 1,5 sene demişler ya 2/3 ayda düzeliyor. Sadece her hekim tedavisini bilmiyor maalesef. Bı tarz tetkikleri yaptırıp tüp bebeğe geçmenizi tavsiye ederim. Tabiki yaptırmasanız da tutma ihtimali var fakat işinizi şansa bırakmayın derim.

Kaan Aydos'a mail atmıştım Mailime dönüş yapmış ve tüp bebek önermiş. Kaan hoca da öyle deyince bir deneyelim diyoruz. Başarısız olursak ondan sonra bir yol içeriz yeniden.

Umutsuz olmayin derim. Ben ameliyattan 3 ay sonra hamile kaldim. Hemde ikiz :) yinede iyi dusunun. Dna da hasar varsa tup bebekte tutmayabilir. Hakkinizda hayirlisi.

Umutsuz olmayin derim. Ben ameliyattan 3 ay sonra hamile kaldim. Hemde ikiz :) yinede iyi dusunun. Dna da hasar varsa tup bebekte tutmayabilir. Hakkinizda hayirlisi.
Hayırlı olsun size de. Bakalım deneyeceğiz inşallah tutar tüp bebek :)

Canimm. En azindan aklinda kalmaz bi kez daha asilama yaptirsamiydim diye. 5 ay icinde kendiliginden de hamile kalabilirsin. Belkide tuo bebege gerek bile kalmaz.

Hayırlısı canım üzülme sakın tüp bebek de şans daha yüksek inşallah hepimizin yüzü gülecek

Kızlar çok sağolun bakalım hemen yapmicam tüp bebek bakalım biraz daha böle kalicam aşılama denermiyim şuan bilmiyorum Saklicennet canım ürologa gittik benim yapabilecek biseyim yok artık dedi hatta benim adım Hıdır elimden gelen budur deyip güldü ben hormon testini söyledim onne için dedi bende hormonlarda sıkıntı olursa da gebelik olmazmış dedim oda gerek rakamlara orda ph falan varya bunlarda anormallik olursa bakılır dedi DNA hasar testini sordum onada gerek yok dedi

Canım Kaan hocaya mail atan herkese cvp veriyormu
Canım 2-3 ay sonra cevap veriyor. zaten mail attığında hang,i tarihte cevp vereceğine dair mail geliyor. Ben sperm sayısını ilk öğrendiğimizde atmıştım. O zamanlar varikosel bile belli değildi. Cevabı tesadüfen bugün verdi.

AYyy bunlar beni delirteceklerrrrre
Sen kendi doktorun olacaksın anladığım kadarıyla. Hormonlarıma baktırmak istiyorum bu kadar basit gerek Yok ne demek bu ne saçmalık. Senin eşinde doktor öyle dedi diye yaptırmaz da. Sen bağlı olduğunuz sağlık ocağını arayıp erkeğe hormon testi yaptırabiliyor muyuz? Diye sorsana. DNA hasarını yaptıramıyorsunuz yaptıracak yer Yok sanırım bari hormonlara baktırın. Birde son test sonucunu gönder canım takviye bakalım size.

Bugün hep aklımdaydın test yaptı mı acaba diye? Demek negatif üzüldüm ama zaten biliyorsun aşılama öyle mucizevi birşey değildi. İnşallah kendi sürpriz yapıp gelecek bebiş. Yaza kadar bekle bencede değerler daha düzelir tüp olacaksa bile ona faydası olur. Allah bu emeklerimizin karşılığını versin tez vakitte

DNA hasar testi yapan yerde var canım araştırdım ya detay yapıyormuş tmm bi dk

DNA hasar testi yapan yerde var canım araştırdım ya detay yapıyormuş tmm bi dk
Progeny e devam etcez bu arada
Amin canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…