Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet tamda onu direktim DNA hasarıda söyleyelim dedi giderken doktor öle dedi diye yaptırmaz onuda

Suskun Ceylan kuzum gerçekten maaşallah değerleriniz çok iyi hiç üzülme. Eğer testin yapıldığı yer güvenilirse değerlerde sorun görünmüyor.
Siz bu kapsülü günde 1 tablet olarak mı kullanıyorsunuz?

Günde 3 tane canım test yapılan yer detay laboratuvar Aydın’da tek tedaylı test yapan yer canım

Progeny zaten ilk 3 ay kullandık sonra ki 3 ay bosladi düzgün bişe kullanmadı
Canım bence siz 1 ay emodex ve nac 600 kullansanız Eğer DNA hasarı varsa önlem olur çünkü nac 600 güçlü bir antioksidan asetil l sistein var glutasyonun öncü maddesi oksidatif stresi azaltıp DNA hasarını önlüyor.

DNA hasar testini hangi durumda istiyor doktor

Canım maalesef öyle o yüzden diyorum kendi doktorumuz kendimiz olmalıyız diye. Bizden de hiç bir Dr istemedi ama eşim sağolsun ne istersem yapıyor. Gitti yaptırdı. Senin ki biraz dediğim dedik sanırım.
Cnm bizim Dr istedi bizden sperm yapısında anormallik varsa istiyorlar bizim hem baş hem kuyruk yapısı sorunlu Dr büyük ihtimalle dna hasarı yüksek çıkar demişti ve baya bi korkmuştuk ancak çok şükür tahmin ettiğim kadar sıkıntı yok dedi %6 dna hasarı çıktı ve bir kaç yerde yalns hatırlamıyorsam dna hasarı için tedavi olanları okumuştum sanki ama yalnış hatırlıyorda olabilirim

Ne güzel böyle drların var olmaları sevindirici. Evet tedavisi var çok şükür. Sperm morfoloji bozukluğu var sanırım sizde. E, c vitamini çinko muhakkak kullanın d vitamini eksikliğinize baktırın omega 3 alın inşallah düzelir.

Cnmm iyi dra denk gelmek o kadar zor ki biz 8 senedir hep uğraşıyoruz eğlendiğimiz 2.ayında öğrendik normal yolla çocuğumuzun olmayacağını nereye gitsek kime gitsek tahlil yapıp sonuca bakıp sizin tüp bebekten başka tedaviniz yok dedi kaç Dr a gittik biri de zahmet edip eşimi muayene etmedi biz kendimizi hep azosperm sanıyorduk ki 2 ay öncesine kadar eşime tedavi uygulanmadan negatif 3 tüp bebek denememiz var hatta 2.tedavide eşimin spermleri o kadar kötü çıkmıştıki tese ameliyatı ile sperm alındı ancak onlarda kalitesiz çıktı ilk tedavi de 3 embriyo oluştu 3.gün biri transfer edildi diğerleri 5.güne gitmediği için dondurulmadı ikinci tedavi de 1 tane döllemdi 2.gün transferi yapıldı sonuçları tabiki negatifti 3.denemede 6 tane döllendi tamam dedik ilk defa o kadar fazla embriyomuz oluştu bu defa herşey güzel olacak dedik Dr 3.gün hepsini dondurdu sonraki ay çözüp 5.güne gitmelerini bekliyecex dedi iyi dedik zaten 6 tane var neyse sonraki ay cözdüler normalde 3.gün embriyosu yüzde 98 sağlıklı çözülür ancak bizim sadece 2si çözüldü diğerleri bozuldu 2si 5.güne bırakılacaktı ama 4.gün gelişimleri durdu yani 3.tüp bebek transfer bile olamadan son buldu neyse dedik martta tüp bebek tedavisine başlayacaz ama bu defa sağlam bir Dr. Bulalım yani bunun bi sebebi olmalıydı o kadar şanssızlık niyeydi neyse Ocak ayında eşim İnternette araştırdı üroloji androloji embriyoloji bi Dr buldu hakkında iyi yorumlar var dedik gidelim ilk başta tahlillerimize baktı tüm tedavileri anlattık bize dna hasarı varsa bunlar olabilir dedi sonra eşimi muayene etti daha elini atar atmaz bugüne kadar hiç muayene edilmedinmi dedi niye dedik o kadar ilerlemiş varikosel var sende hiç farketmediler mi kimse muayene etmediki dedik adam şok oldu neyse tahlil yaptı eşime spermlere bizzat kendisi bakıyor hatta esimede gösterdi her alanda 3 . 5 tane çıkıyor dedi sonra bunlar toplam 30 40 bin yapar dedi ancak büyük ihtimalle varikosel yapılarını bozuyor varikosel olmadan tüp bebekte şansınız yüzde 35 dedi bizde baktık en azından tüp bebekte şansımızı yükseltelim dedik 6 Şubat eşim varikosel ameliyatı oldu Dr büyük ihtimalle sayı artar artmasada kalitesi düzelir dedi inanır mısın varikosel olmasına bile sevindik çünkü belirsizlik bizi o kadar yordu ki en azından şimdi sebebi belli bakalım Mayıs ayında kontrole gidecez şimdilik ilaç vermedi bakalım ameliyat ne kadar etkili olacak görelim diye eşime hergün çakşır suyu keciboynuzu icirmemi haftada bir balık yemeği yemesini ve hergün 1 avuç fındık badem ceviz yemesini söyledi bizde umut fakirin ekmeği ne derse yapıyoruz Mayıs ola hayrola Rabbim hiç kimsenin emeğini boşuna çıkarmasin biliyorum çok çok uzun yazdım hakkını helal et kafanı sisirdim ama kimseyle konuşamıyorum o kadar dolmusunki beni ancak siz anlarsınız kusura bakmayın fazla uzun yazdıysam biz 8 yıla bunları sığdırdık

Hayırlısıyla inşallah daha fazla beklemeyin inşallah biz kendimize üzülüyorduk siz yıllardır bekliyormussunuz bugün ablamgildeydim birinden konu açıldı bir kadının tam tamina 15 yıl sonra çocuğu olmuş şaşırdım er veya geç hayırlısıyla inşallah bir çocuğumuz olacak ALLAH C.C izniyle sadece bizler biraz sabırsız geliyoruz dayanmak zorundayiz bende 13 aylık evliyim kısacası 1 yıl ama dayanamadık gidipgidip aşılama yaptırdık tutmadı doktor dediklerimi yapin sperm yukselirse aşılamayi tekrar yapıp yine tutmazsa tüp bebek dedi eşim ameliyatindan sonraki ilk 3 ay herşeyi yaptı ilacını düzenli kullanıp gece yatmadan önce 2 kaşık keçiboynuzu pekmezi ve 2 kaşık çerez tatlısı yedirdim 3 ay böyle devam etti ve sperm tahlili sonucumuz 3 milyondan 16 milyona yükselmişti aşılama tutmadı doktor ileri hızlı hareketlilik için ve sperm çoğalması için önerilerde bulundu artık eşim hiç birşey kullanmıyor içmiyor yemiyor 6. Ayimiz doldu sperm tahlili vermemiz lazım işi yüzünden bir sütlü fırsat bulamadı pazartesi gitmeye calisacaz kuzu umarım hayırlı haberler alırız hep birlikte inşallah

Arkadaşlar aranızda eşinin sperm sayısı ml’de 50bin 100bin olup ameliyattan sonra yükselen oldu mu ?? Eşim ameliyat oldu 7 ay önce ocakta tüp bebek yaptık tutmadı sayısı da yükselmemişti 2. Dereceydi varikosel hala bi umut düzelme olur mu diye bekliyoruz

Bizim ilk sayımız 6milyondu canım ameliyatın 6.ayındayız 24.700 çıktı en son bu ay aşılama denedik tutmadı genelde sonuç alınıyor bizim 3.dereceydi varikosel kaç ay oldu ameliyat olalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…