Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Geçmiş olsun canım peki eşinin hormonlarına baktı mı fsh prolaktin filan ?

Bizim ilk sayımız 6milyondu canım ameliyatın 6.ayındayız 24.700 çıktı en son bu ay aşılama denedik tutmadı genelde sonuç alınıyor bizim 3.dereceydi varikosel kaç ay oldu ameliyat olalı
7 ay oldu canım ameliyat olalı. 6. Ayda tüp bebek yaptık sayısı artmamıştı zaten sonuçta negatif oldu bizde reflü olmayan varikosel vardı belki o yüzden ameliyatın faydası olmamıştır

Kuzummm Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bu denemeyi aceleye getirmek istemiyorum çünkü yine olmazsa bi daha tüp bebek yaptıracak durum yok maddi manevi çok yıprandık Rabbim daha çok bekletmeden nasip eder inşallah 3 ay sonra düzelme olursa spermlerde o zaman başlarız çünkü önemli olan çok yaptırmak değil netice almak bizim tek şansımız yaşımın genç olması genç derken 27 oldum 19unda evlendim inşallah pazartesi iyi haberler ile gelirsin yaz mutlaka merakla bekliyorum

O zaman sizin doğru beslenme ve takviyeyle sorununuz kalmaz Allah’ın izniyle
Ayyy inşallah cnm yaaa inşallah düzelme olur valla garibim ne desem yok demiyor sağlıklı benlenmeye dikkat ediyorum bu aralar kahve çay sigara neskafe falan ağzına bile koymuyor kızartma yapmıyorum yemekleri sadece zeytinyağı veya tereyağı ile yapıyorum haftada bir mercimek nohut falan veriyorum valla bazen o kadar şeyden mahrum kalıyor ki üzülüyorum ama bir ömür üzülmekten iyidir dimi valla artık bu 3 ay geçmek bilmez

Nasip canım. İnşallah yükselir değerleriniz ki bence yükselir. Bizde de varikosel var mı yok mu muallakta drlar. 1 kez ameliyat olduk ama hala varikosel görünüyor. Değerlerimizde de oynama olmadı. Siz kime ameliyat oldunuz bu söylediğin hekimin ismi nedir? Bence güzel sonuçlar alacaksınız inşallah. Ayrıca sayfalarca da yazabilirsin hiç sorun değil. :)

Hadi ya üzüldüm değişim olmamasına da acaba ameliyat iyi geçmedide mi tekrarladı tekrar ameliyat olacak mısınız Dr unuz kim cnm biz Hatay dayız ve malesef burda bu durum için yeterince ilgi yok şimdi gittiğimiz Dr Ankaradan 6 sene önce gelmiş burda çalışıyor bilmiyorum çok olumlu konuştu çok rahatlattı ve ilk defa içimden doğru yer sanırım diye geçirdim Dr umuz Burak sivaslıoğlu inşallah konuştuğu gibi iyi sonuç alırız %70 fayda sağlar %20 değişim olmaz ve %5 değerler düşer çıkış biter dedi bende hemen sordum çıkış biterse tese ile bulunuyor dimi adam bi baktı yok artık ya yok böyle bir kadın başımıza göktasi mı düşsün ben kadına %70 ihtimal veriyorum o %5lik dilimin yüzde 1 bile olmayan şeye takılıyor diyor eşime bende dedim eee napalm bütün olumsuzluklar bizi bulmuş kızdı bana şimdiden kötüyü düşünüp kötüyü çağırma diyo bu arada sizin değerler kaçtı

Valla bak ben yüz verilmeye gelmem habire yazarım kafanı şişiririm öyle dolu doluyum

Biz iyi bir Dr bulmuştuk gittik çift taraflı varikosel var ama ameliyatın üzerinden 1 sene geçsin demişti. 5 ay vardı senenin dolmasına ve vitamin kullandık gittik hiç bir değişiklik yoktu ve bu kez de ameliyatlık birşey Yok dedi. Çok üzüldüm ama çift taraflı ameliyat demiştiniz şimdi böyle diyorsunuz dedim tekrar elle muayene etti ve hayır İnanın yok. Ameliyat olsanız bile boşa olursunuz dedi. Birde özel bir hekim ameliyatı da masraflı olacaktı ona rağmen Yok demesi bile içimi rahatlatmadı. Bizde %93 haraketsiz sperm var bunun bir nedeni olmalı. Şimdi Kaan aydosa gideceğiz bakalım ne diyecek.

Selam kızlar bizim ameliyatımızın üstünden 5 ay gecti. Bu ay da adet oldum cok uzuldum. Adet donemim bitmek uzere. Bugun 5.ay testimizi yaptirdik sayi 17milyon canlilik %50 cikti. İleri hareketli yuzdesi filan yazmiyordu cunku test yaptirdigimiz hastaneyi degistirdik. Gecen ay sayi 16 milyon canlilik %35 cikmisti. Doktorumuz ameliyat ise yaramis demektir. 6 ay sonra tekrar gelin aylik gelmenize gerek yok kullandiginiz ilaclari aynen kullanin dedi.

Hayırlısı olsun inşallah en kısa zaman da bebişin de olur. Canlılığın yükselmesi iyi bir gelişme. Biz de 1 senedir değişiklik Yok. Allah büyük bir şekilde vesilemiz gelecek nasip yerini bulacak inşallah.

Amin insallah hepimizin guzel haberlerini alalim. Sizin basarisiz ameliyat olmustu sanirim. Pesinden koşuşturmak şart ne yapalım sabırla bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…