- 28 Aralık 2017
- 818
- 1.779
- 33
- 34
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #3.261
İyi çok şükür bu halimize adet günüm geldi yine bir umutlara kapılma yine bir trip hallerindeyim :)İyiyim canım sen nasılsın?
O ney oluyor bu aradaSen değil canım siz. Sen ve minişlerinnn
Bu arada eşimin testosteronu yükselmiş nasıl mutluyum anlatamam bu bile beni mutlu etti.
Bebişlere kocaman maşallah ne kadarlık oldular canmBen de iyiyimmm cok sukur. Sizlerde iyisinizdir insallah :)
O ne testesteron nedir rabbim dahada mutlu etsin seni inşallah :)Sen değil canım siz. Sen ve minişlerinnn
Bu arada eşimin testosteronu yükselmiş nasıl mutluyum anlatamam bu bile beni mutlu etti.
5 ayliklar canim. Yani 20. Haftamizin icindeyiz :)Bebişlere kocaman maşallah ne kadarlık oldular canm
Ayy kuzularim kocaman oldular :) daha dün gibi hatırlıyorum ilk haberlerini :)5 ayliklar canim. Yani 20. Haftamizin icindeyiz :)
Canım Sperra kullanıyoruz biz doktorlar öneriyor genelde piyasaya yeni sürülmüş iyi bir ilaçmış. Bizde düzelme vardı 2 ay içindeSaklicennet canom bişe sormam lazım bı ürologla görüştüm hani bizim doktor progeny m vermişti ya o diyorki ben ameliyat sonrası sperra ve minamix veriyorum dedi şimdi sence hangisi iyi ona göre alicam progeny daha almadım çünkü
Ayy maşallah yaa darısı bizlere inşallah :) Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canmmmm5 ayliklar canim. Yani 20. Haftamizin icindeyiz :)
Evett kuzummm. Bu sayfanin bebisleri benimkiler :) butun herseyi beraber yasadik. Sizinde guzel haberlerinizi alicaz ve bu sayfa bebislerle dolacak insallahAyy kuzularim kocaman oldular :) daha dün gibi hatırlıyorum ilk haberlerini :)
Aminn cok tesekkur ederim. Rabbim sizlerede nasip etsin insallah bian once:)Ayy maşallah yaa darısı bizlere inşallah :) Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canmmmm
İnşallah canım sabırla bekliyoruzEvett kuzummm. Bu sayfanin bebisleri benimkiler :) butun herseyi beraber yasadik. Sizinde guzel haberlerinizi alicaz ve bu sayfa bebislerle dolacak insallah
Aminn aminnn çok dua ediyorummAminn cok tesekkur ederim. Rabbim sizlerede nasip etsin insallah bian once:)
Canım onları hiç bilmiyorum bir bakayım 1 saate dönerim sana bekle olur mu?Saklicennet canom bişe sormam lazım bı ürologla görüştüm hani bizim doktor progeny m vermişti ya o diyorki ben ameliyat sonrası sperra ve minamix veriyorum dedi şimdi sence hangisi iyi ona göre alicam progeny daha almadım çünkü
Testosteron erkeklik hormonu kuzum. Bizim alt sınırdaydı 3e yakın şimdi 4.5 olmuş inşallah sperme de etki etmiştir.O ney oluyor bu arada
Bekliyorum canım o minamix sende kullan dedi banaCanım onları hiç bilmiyorum bir bakayım 1 saate dönerim sana bekle olur mu?
Ooo çok iyi bi yerden başlamış mutlaka spermlerede etkisi olcaktırTestosteron erkeklik hormonu kuzum. Bizim alt sınırdaydı 3e yakın şimdi 4.5 olmuş inşallah sperme de etki etmiştir.
Hımm ozaman progeny Alcam argimaca bakıcım bu ilacı farklı bi ürolog önerdi ameliyat sonrası bunu öneriyorum dediSuskun Ceylan kuzum ya ben ikisini de beğenmedim içerikleri çok düşük bence.
Şuan kullandığınız ilacı beğeniyorum içinde antioksidan var Buda Eğer DNA hasarı varsa düşürüyor demektir. Sen ne yapmayı düşünüyorsun. Mesela sperra yerine şuan kullandığınız ilaca günde 1 tablet argımac ekleyebilirsiniz fiyatında yüksek değil. İkisini birlikte kullanırsanız daha çok verim alabilirsiniz. Sen de solgar famela kullan. Tabi bunlar benim düşüncelerim. İşların içerikleri eksik geldi bana.
Bize ameliyat öncesi vermişti argimac. Belki o da etki etmiş olabilir spermlere. Tekrar alacağım bende aklımda var.Hımm ozaman progeny Alcam argimaca bakıcım bu ilacı farklı bi ürolog önerdi ameliyat sonrası bunu öneriyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?