Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Saklicennet canom bişe sormam lazım bı ürologla görüştüm hani bizim doktor progeny m vermişti ya o diyorki ben ameliyat sonrası sperra ve minamix veriyorum dedi şimdi sence hangisi iyi ona göre alicam progeny daha almadım çünkü

Canım Sperra kullanıyoruz biz doktorlar öneriyor genelde piyasaya yeni sürülmüş iyi bir ilaçmış. Bizde düzelme vardı 2 ay içinde

Canım onları hiç bilmiyorum bir bakayım 1 saate dönerim sana bekle olur mu?

Suskun Ceylan kuzum ya ben ikisini de beğenmedim içerikleri çok düşük bence.
Şuan kullandığınız ilacı beğeniyorum içinde antioksidan var Buda Eğer DNA hasarı varsa düşürüyor demektir. Sen ne yapmayı düşünüyorsun. Mesela sperra yerine şuan kullandığınız ilaca günde 1 tablet argımac ekleyebilirsiniz fiyatında yüksek değil. İkisini birlikte kullanırsanız daha çok verim alabilirsiniz. Sen de solgar famela kullan. Tabi bunlar benim düşüncelerim. İşların içerikleri eksik geldi bana.

Hımm ozaman progeny Alcam argimaca bakıcım bu ilacı farklı bi ürolog önerdi ameliyat sonrası bunu öneriyorum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…