Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canimm hadi bakalım hayırlı haberler gel inşallah merakla bekliyorum
Kuzum geldik sonuçlara bak sayıda değişme yok desem yeridir sadece ileri yavas harekette %5 artış var bir göz at farkedersin doktora mesaj attım öneriniz nedir diye aşılama icin yeterli ama kendiliğinden gebelik için sınır da aşılama yı tekrarlamak lazım dedi ne yapsak bilmiyorum

Fotosunu atarmisin aşılama yapma bence ya

Eki Görüntüle 2121113
Attım sanıyordum kuzum pardon bu
Canım ilk testinizi bilmiyorum fakat burada ki 16 milyon milideyse çok iyi toplamdaysa yükselmesi lazım. İleri haraket güzel çünki vitaminlere de ara verdiniz bence devam edin muhakkak şansınız var yaşınızda problem yol aşılama tüp bebek için acele etmeyin. Lökosit için muhakkak tedavi olun sadece antibiyotiklik işi var çok güç değil. Lökosit olması varikosel ameliyatının olumsuz geçtiğini göstermez herkeste enfeksiyon olabilir sadece tedavisini olmak gerek. Takviye muhakkak alın emin olun o yerinde haraketlerde haraketlenir sayınız da artar.

3 test yan yana canım dikkatli bak 3.200 ilk ameliyat oldukları test

Saklicennet bu testin en sağdaki rakamları ilk testleri ortadaki 2. En sol 3.
Kesinlikle ameliyat sonrası bir düzelme var hem ölü spermler azalmış hemde ileri hızlı ve ileri yavaş artmış önemli olan ileri hızlı ve ileri yavaşın %32nin üzerine çıkması lazım. En sonki test de %40 bu iyi bir rakam. Lökosit probleminin çözülmesi gerek enfeksiyon spermi her şekilde etkiler. Rakama çok takılmıyorum takviyelerle en kolay sayı yükseliyor. Ameliyat olumlu sonuçlanıyor.

A Ataabetull yinede bir ilerleme var kuzum. Takviyeleri düzenli kullandığınızda olumlu etkileyecektir sayıyı. Hızın artması hareketsizlerin azalması iyi. Aşılamadan önce normal bir akışına bırakın bakalım biraz.

Canım hala lökosit var sayı ondanmı yükselmedi acaba ilginç ama hareketiniz yükselmiş hiç ilaç kullanmadınız bakmadınız kendinize doktor ne dedi yine söylüyorum bu rakamla aşılama deneme
Kuzum lokosit ten mi bilmiyorum ama eşim ameliyatın ilk 3 ayı düzenli herşeyi kullandı ama sonrasında hiç birşey kullanmadı o yüzden yukselmemistir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…