- 28 Aralık 2017
- 818
- 1.779
- 33
- 34
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #3.281
Canimm hadi bakalım hayırlı haberler gel inşallah merakla bekliyorumKızlar sabah spermiogram testi verdik şimdi sonucu almaya gidiyoruzSuskun Ceylan
Kuzum geldik sonuçlara bak sayıda değişme yok desem yeridir sadece ileri yavas harekette %5 artış var bir göz at farkedersin doktora mesaj attım öneriniz nedir diye aşılama icin yeterli ama kendiliğinden gebelik için sınır da aşılama yı tekrarlamak lazım dedi ne yapsak bilmiyorumCanimm hadi bakalım hayırlı haberler gel inşallah merakla bekliyorum
Fotosunu atarmisin aşılama yapma bence yaKuzum geldik sonuçlara bak sayıda değişme yok desem yeridir sadece ileri yavas harekette %5 artış var bir göz at farkedersin doktora mesaj attım öneriniz nedir diye aşılama icin yeterli ama kendiliğinden gebelik için sınır da aşılama yı tekrarlamak lazım dedi ne yapsak bilmiyorum
Attım sanıyordum kuzum pardon buFotosunu atarmisin aşılama yapma bence ya
Canım hala lökosit var sayı ondanmı yükselmedi acaba ilginç ama hareketiniz yükselmiş hiç ilaç kullanmadınız bakmadınız kendinize doktor ne dedi yine söylüyorum bu rakamla aşılama denemeEki Görüntüle 2121113
Attım sanıyordum kuzum pardon bu
Tamam kuzum akşam eşimle konuşacazCanım hala lökosit var sayı ondanmı yükselmedi acaba ilginç ama hareketiniz yükselmiş hiç ilaç kullanmadınız bakmadınız kendinize doktor ne dedi yine söylüyorum bu rakamla aşılama deneme
İlk başta tedavinizi olun büyük ihtimalle tüp bebek dicekler sizede yıkama sonrası ne kadar kalıyor acaba detaylı test yapsaydınız keşke bide aynı yerde yapınız demı testiTamam kuzum akşam eşimle konuşacaz
Eki Görüntüle 2121113
Canım ilk testinizi bilmiyorum fakat burada ki 16 milyon milideyse çok iyi toplamdaysa yükselmesi lazım. İleri haraket güzel çünki vitaminlere de ara verdiniz bence devam edin muhakkak şansınız var yaşınızda problem yol aşılama tüp bebek için acele etmeyin. Lökosit için muhakkak tedavi olun sadece antibiyotiklik işi var çok güç değil. Lökosit olması varikosel ameliyatının olumsuz geçtiğini göstermez herkeste enfeksiyon olabilir sadece tedavisini olmak gerek. Takviye muhakkak alın emin olun o yerinde haraketlerde haraketlenir sayınız da artar.Eki Görüntüle 2121113
3 test yan yana canım dikkatli bak 3.200 ilk ameliyat oldukları testCanım ilk testinizi bilmiyorum fakat burada ki 16 milyon milideyse çok iyi toplamdaysa yükselmesi lazım. İleri haraket güzel çünki vitaminlere de ara verdiniz bence devam edin muhakkak şansınız var yaşınızda problem yol aşılama tüp bebek için acele etmeyin. Lökosit için muhakkak tedavi olun sadece antibiyotiklik işi var çok güç değil. Lökosit olması varikosel ameliyatının olumsuz geçtiğini göstermez herkeste enfeksiyon olabilir sadece tedavisini olmak gerek. Takviye muhakkak alın emin olun o yerinde haraketlerde haraketlenir sayınız da artar.
Kuzummtestleri bana etiketlesene.3 test yan yana canım dikkatli bak 3.200 ilk ameliyat oldukları test
Eki Görüntüle 2121113
Kesinlikle ameliyat sonrası bir düzelme var hem ölü spermler azalmış hemde ileri hızlı ve ileri yavaş artmış önemli olan ileri hızlı ve ileri yavaşın %32nin üzerine çıkması lazım. En sonki test de %40 bu iyi bir rakam. Lökosit probleminin çözülmesi gerek enfeksiyon spermi her şekilde etkiler. Rakama çok takılmıyorum takviyelerle en kolay sayı yükseliyor. Ameliyat olumlu sonuçlanıyor.Saklicennet bu testin en sağdaki rakamları ilk testleri ortadaki 2. En sol 3.
Canım lokosit çok yüksek sen enfeksiyon kapmıyor muydun hiç ? Yinede hızınız normal bizim lokosit bu kadar yüksek olmadğı halde hız çok düşük anlamadım gittiEki Görüntüle 2121113
Kuzum lokosit ten mi bilmiyorum ama eşim ameliyatın ilk 3 ayı düzenli herşeyi kullandı ama sonrasında hiç birşey kullanmadı o yüzden yukselmemistir diye düşünüyorumCanım hala lökosit var sayı ondanmı yükselmedi acaba ilginç ama hareketiniz yükselmiş hiç ilaç kullanmadınız bakmadınız kendinize doktor ne dedi yine söylüyorum bu rakamla aşılama deneme
Aynen kuzum yine devlet hastanesinde yaptırdikİlk başta tedavinizi olun büyük ihtimalle tüp bebek dicekler sizede yıkama sonrası ne kadar kalıyor acaba detaylı test yapsaydınız keşke bide aynı yerde yapınız demı testi
Doktor baktı varikosel yok sadece yine sayınız düşük ded hizinda farklılık var dediSaklicennet baksana canım varikosel devam ediyor olabilirmiki çok lökosit var çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?