Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Doktor baktı varikosel yok sadece yine sayınız düşük ded hizinda farklılık var dedi
Sayı da çok düşük degil ki bize doktor normal dedi bizim de son sayimiz 17 milyon çıktı. Ama ameliyattan once de ayni gibiydi. Hiziniz filan da gayet guzel bence %60 canlilik var. Bu degerlerle normal yolla hamile kalabilirsin bence.

A Ataabetull tüp bebek için acele etmeyin. Değerleriniz düzeliyor takviye alın sayı yükselsin. Keçiboynuzu yap eşine.. bol bol kuru incir yedir. Sperm sayısı en kolayı. 2 ayda yükseltebilirsiniz.

A Ataabetull tüp bebek için acele etmeyin. Değerleriniz düzeliyor takviye alın sayı yükselsin. Keçiboynuzu yap eşine.. bol bol kuru incir yedir. Sperm sayısı en kolayı. 2 ayda yükseltebilirsiniz.
Canm kuru incir işe yarıyor mu hiç denemedik onu?

Merhaba arkadaşlar. Bizim de 3. Ayimiz doldu test sonuçları pek artış yok gibi

Eklentiler

• IMG_20180309_184204.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 93
Canm kuru incir işe yarıyor mu hiç denemedik onu?
Biz deniyoruz ama tahlil yaptırmadık. Bence işe yarıyor hatta biryerde okudum incirin içerisindeki çekirdekler sperme benzetilmiş ve sperm sayısında artış sağlıyormuş. Allah’ın hikmeti işte. Deneyin bence hatta 1 haftalık yapın zeytinyağına 7 tane incir koyun kavonozda bekletin her sabah eşleriniz 1 tane Yesin.

Merhaba arkadaşlar. Bizim de 3. Ayimiz doldu test sonuçları pek artış yok gibi
3 ay çok kısa bir süre zamanla değerler daha çok yükselir ama siz bu süre zarfını takviye alarak değerlendirebilirsiniz. Bu değerlerle hamile kalan bir çok kişi var. Sınırda görünebilir ama değerleriniz normal.

Galiba kendimi büyük bi artisa hazirladim pek yukselme olmayinca uzuldum.Takviye olarak çoban çökerten otu ve çakşır suyu kullandık. Pekmez aldım ama eşim icmedi. Başka ne önerirsiniz?

Benim nazlıya yediremedim dokunuyormuş yağda olunca. Sade yiyor şimdi inciri. Millet diyorum haftanın 4 günü nohut tüketiyormuş şikayet yok.

Galiba kendimi büyük bi artisa hazirladim pek yukselme olmayinca uzuldum.Takviye olarak çoban çökerten otu ve çakşır suyu kullandık. Pekmez aldım ama eşim icmedi. Başka ne önerirsiniz?
L karnitin l arjinin solgar male multiple Q10 omega3
Bunalrı takviye olarak alabilirsiniz. İnanın değerleriniz kötü değil. Bizde %93 haraketsiz sperm var. Her daim şükretmek lazım. Beterin beteri var!

Benim nazlıya yediremedim dokunuyormuş yağda olunca. Sade yiyor şimdi inciri. Millet diyorum haftanın 4 günü nohut tüketiyormuş şikayet yok.
BEn sabahları 2 tane küçük zeytinyağında bekletilmiş incir veriyorum peşine hemen bal polen hepsini yedikten sonra üstüne promen k sonra hazırsın gidebilirsin diyorum.
BEnim ki otçullardan ama 3 gün işte öğlen akşam et yiyor maalesef. Kolesterolde var...

L karnitin l arjinin solgar male multiple Q10 omega3
Bunalrı takviye olarak alabilirsiniz. İnanın değerleriniz kötü değil. Bizde %93 haraketsiz sperm var. Her daim şükretmek lazım. Beterin beteri var!
Teşekkür ederim en kısa zamanda alacağım. Halimize çok şükür tabi. İnş degerleriniz en kısa zamanda artar ve bebiş gelir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sizin ne kadar oldu ameliyat olali?

Ya kızlar affınıza sığınarak bir şey soracağım ameliyat sonrası eşinizin yumurtasında testiste bir farklılık var mı eşime Dr normalden küçükler demişti ama şimdi sol tarafta yani ameliyat yapılan taraftaki eskisinden daha büyük öğle aşırı bir şişkinlik değil de yine de merak ettim var mı öyle olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…