- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #3.321
Ağrısı falan var mı? Su toplamış olmasın. Ameliyatın testis boyutuyla alakası Yok yani büyümesine etki etmez. Hidrosel oluşmamıştır umarım.Ya kızlar affınıza sığınarak bir şey soracağım ameliyat sonrası eşinizin yumurtasında testiste bir farklılık var mı eşime Dr normalden küçükler demişti ama şimdi sol tarafta yani ameliyat yapılan taraftaki eskisinden daha büyük öğle aşırı bir şişkinlik değil de yine de merak ettim var mı öyle olan
Hız için Q10 l arjinin l karnitin.kızlar eşimde sperm sayısı iyi ama hareket azlığı var doktor varikosel dedi nisan gibi ameliyat düşünüyoruz.hızı arttıracak bir şey varmı .keçiboynuzu ve çakşır suyu içiyorum ama
şuan ist medipol üniversite has. düşünüyoruz.bu hafta eşim bi profla görüşcek yine bakalım o nasıl yonlendiricekHız için Q10 l arjinin l karnitin.
Bizimde sayı fena değil hız %7 fakat ameliyata gerek Yok dediler. Biz bir kez ameliyat olduk faydasını göremedik. Eksik bir ameliyat oldu sanırım. Hala çift taraflı varikosel var. Siz nerede ameliyat olacaksınız?
Valla bilmiyorum ki ağrısı falan yok ama eskisine nazaran daha büyük hatta ilk günden beri öyleydi Dr görmedrn önce biz dedik hocam şişti korku bakınca yok bu sıkıntı yaratmaz şişlik değil dedi birkaç gün sonra eski haline döner dedi ama dönmedi ama ağrısı falan yok çok şükürAğrısı falan var mı? Su toplamış olmasın. Ameliyatın testis boyutuyla alakası Yok yani büyümesine etki etmez. Hidrosel oluşmamıştır umarım.
Ne kadar oldu ameliyat olalı?Valla bilmiyorum ki ağrısı falan yok ama eskisine nazaran daha büyük hatta ilk günden beri öyleydi Dr görmedrn önce biz dedik hocam şişti korku bakınca yok bu sıkıntı yaratmaz şişlik değil dedi birkaç gün sonra eski haline döner dedi ama dönmedi ama ağrısı falan yok çok şükür
Bence buralar tam senlik
40 gün oldu ameliyat olalıNe kadar oldu ameliyat olalı?
Başlarda benim eşimde de vardı farklılık. Hatta ilk haftalarda sıvı birikti sandık. Sonradan normale döndü. Arada bazen yorulduğunda ağrı oluyor diyor sadece40 gün oldu ameliyat olalı
Siz ne zaman ameliyat oldunuz ve ne zaman normale döndü benim eşimde geçen hafta çok yoruldu çok merdiven inip çıkmış ağrısı oldu ama ertesi gün ağrısı olmadı yani çok yorulunca ağrısı oluyor Dr ağır iş yapiyorsa 3 hafta ise gitmesin demişti ama malesef eşim 2 hafta dinlendi 3.hafta işe başladı işi de ağır inşaat elektrigi inşallah bi problem yoktur yaBaşlarda benim eşimde de vardı farklılık. Hatta ilk haftalarda sıvı birikti sandık. Sonradan normale döndü. Arada bazen yorulduğunda ağrı oluyor diyor sadece
Yoktur canım panik yapma. Benimki ancak 3 gün dinlenebildi kendi işi olduğu için. 4 ay olacak ameliyat olalı. Tam hatırlamasamda bir ayı geçmiştir normale dönmesi. Kontrole çağırmıştır zaten doktorunuz sonrasında. Dikiş yerleri bile şişti başlardaSiz ne zaman ameliyat oldunuz ve ne zaman normale döndü benim eşimde geçen hafta çok yoruldu çok merdiven inip çıkmış ağrısı oldu ama ertesi gün ağrısı olmadı yani çok yorulunca ağrısı oluyor Dr ağır iş yapiyorsa 3 hafta ise gitmesin demişti ama malesef eşim 2 hafta dinlendi 3.hafta işe başladı işi de ağır inşaat elektrigi inşallah bi problem yoktur ya
Hadi inşallah arka arkaya gelsinlerB Birmucize ay canım benim olsunda tek olsun ikiz olsun üçüz hiç önemli değil.
Kesinlikle benlik tarih doğa ve deniz iç içe... emekli olunca düşünüyoruz. Maalesef iş nedeniyle İstanbul dışına çıkamıyoruz. Ama tatil dedin mi akan sular duruyor. Bir de tedavilerimiz olumlu sonuçlansa şimdiden bir tüp bebek parası gitti.
Bende hiç inanmam batıl gelir bana Hünah da zaten fakat bir kadına baktırdım 1 sene evvel bana 3 çocuğun olacak demişti 2 erkek 1 kız..
İnşallah peş peşe gelsinler minikler bende baktırmıştım bana da 3 olacak demişti hemde 2 defa da doguracakmisim ama biz birini bile göremedik o ayrıB Birmucize ay canım benim olsunda tek olsun ikiz olsun üçüz hiç önemli değil.
Kesinlikle benlik tarih doğa ve deniz iç içe... emekli olunca düşünüyoruz. Maalesef iş nedeniyle İstanbul dışına çıkamıyoruz. Ama tatil dedin mi akan sular duruyor. Bir de tedavilerimiz olumlu sonuçlansa şimdiden bir tüp bebek parası gitti.
Bende hiç inanmam batıl gelir bana Hünah da zaten fakat bir kadına baktırdım 1 sene evvel bana 3 çocuğun olacak demişti 2 erkek 1 kız..
Valla bizi kontrole çağırmadı ameliyat çok güzel geçti dedi bi sıkıntı olacağını sanmıyorum ama olursa arayıp gelin dedi ağrısı sızısı olmazsa Mayıs ayında gelin test yapsın dedi bakalım Mayıs ola hayrolaYoktur canım panik yapma. Benimki ancak 3 gün dinlenebildi kendi işi olduğu için. 4 ay olacak ameliyat olalı. Tam hatırlamasamda bir ayı geçmiştir normale dönmesi. Kontrole çağırmıştır zaten doktorunuz sonrasında. Dikiş yerleri bile şişti başlarda
Bir hafta veya 15 gün sonra çağırıyorlar genelde kontrole. Bize de mayıs ayı dedi test için. 6. ayda bakacakmış. Üçüncü ayda git baktır dedim eşime ama gönderemedim doktor öyle demedi diyor. Bir de ben bir ay geçmeden hamile kaldım canım ama sanırım çok erken olduğundan sağlıklı ilerlemediValla bizi kontrole çağırmadı ameliyat çok güzel geçti dedi bi sıkıntı olacağını sanmıyorum ama olursa arayıp gelin dedi ağrısı sızısı olmazsa Mayıs ayında gelin test yapsın dedi bakalım Mayıs ola hayrola
Bizimkine de dr normalden biraz küçük demişti ameliyattan sonra sanki daha da küçüldüYa kızlar affınıza sığınarak bir şey soracağım ameliyat sonrası eşinizin yumurtasında testiste bir farklılık var mı eşime Dr normalden küçükler demişti ama şimdi sol tarafta yani ameliyat yapılan taraftaki eskisinden daha büyük öğle aşırı bir şişkinlik değil de yine de merak ettim var mı öyle olan
Hadi hayırlısı olsun canım.Kızlar merhaba 2 nisan da Prof. dr. Bülent Tıraş a randevu aldık tedavi için artık hakkımızda hayırlısı olsun bakalım..
Sağol canım hepimizin hakkında hayırlısı inşallah. Siz ne zaman gidiyorsunz Kaan Hocaya ? Sizin bizim değerlerle çok yakındı yanlış hatırlamıyorsamHadi hayırlısı olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?