- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #3.341
Hayırlısıyla iyi sonuçlanır inşallah. Her şey yolunda gitsin iyi haberlerini alalımKızlar merhaba 2 nisan da Prof. dr. Bülent Tıraş a randevu aldık tedavi için artık hakkımızda hayırlısı olsun bakalım..
İnşallah canım benim teşekkür ederim.Hayırlısıyla iyi sonuçlanır inşallah. Her şey yolunda gitsin iyi haberlerini alalım
Martın sonu inşallah.Sağol canım hepimizin hakkında hayırlısı inşallah. Siz ne zaman gidiyorsunz Kaan Hocaya ? Sizin bizim değerlerle çok yakındı yanlış hatırlamıyorsam
Aynı canım bizimde sayı iyi de hız çok düşük morfolojide öyle. Birde likefaksiyon sorunu çıktı başımıza hiç dert yok gibiMartın sonu inşallah.
Bizde %93 haraketsizlik vardı son testte 97ye çıktı bizde haraket sorunu var bakalım neler olacak.
Canım en azından normal yolla hamile kalabilmişsin gönül isterdi ki devamı da gelsin ama daha zamanı varmış bence en kısa zamanda yeniden hamile kalabilirsin inşallah hem şimdi spermler daha bi düzelmistir inşallah en kısa zamanda gelsin minnoşBir hafta veya 15 gün sonra çağırıyorlar genelde kontrole. Bize de mayıs ayı dedi test için. 6. ayda bakacakmış. Üçüncü ayda git baktır dedim eşime ama gönderemedim doktor öyle demedi diyor. Bir de ben bir ay geçmeden hamile kaldım canım ama sanırım çok erken olduğundan sağlıklı ilerlemedi
Hadi yaaBizimkine de dr normalden biraz küçük demişti ameliyattan sonra sanki daha da küçüldü
Kaçak seni
Hadi inşallah herkes tomurcuklansın bu bahardaSuskun Ceylan avını bekliyor B Birmucize yakaladımı hemen üzerine atlayacak.
Bu ay çok sessiz bebiş haberi verecekte süpriz mi yapacak ne
ameliyat olalı 8 ay oluyor 6 ay sonra gel demişti dr ama eşim gitmiyor tüp bebek denedik bu arada negatif oldu orda yapılan testte sonuç değişmemişti zatenHadi yaakontrol ne zaman cnm
Ne çıkmadı ki canım dur atayım.Saklicennet canımcım diğer konuda sonuçlardan bahsedilmiş. Ne sonucu çıktı senin göremedim ben
Yani hasar yok anladığım kadarıyla. Morfoloji artmış galiba sıfırdı yanlış hatırlamadıysam. Yine tek sorun hız e oda seninde herkese dediğin gibi takviyelerle artacaktırNe çıkmadı ki canım dur atayım.
Birde ros var oksidatif sitres oda %58 çıktı. Yüksek yani.
Canım varikosel mi vardi sizde niye tutmadı tüp bebekameliyat olalı 8 ay oluyor 6 ay sonra gel demişti dr ama eşim gitmiyor tüp bebek denedik bu arada negatif oldu orda yapılan testte sonuç değişmemişti zaten
İnşallah canım inşallahHadi inşallah herkes tomurcuklansın bu baharda
Varikosel vardı ameliyat oldu eşim ameliyattan 6 ay sonra yaptık tüp bebek embriyolar kaliteliydi ama tutmadıCanım varikosel mi vardi sizde niye tutmadı tüp bebek
İnşallah canım inşallah.Yani hasar yok anladığım kadarıyla. Morfoloji artmış galiba sıfırdı yanlış hatırlamadıysam. Yine tek sorun hız e oda seninde herkese dediğin gibi takviyelerle artacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?